✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Favorītie fīdi

2007. gada 2. aprīlī, 13 komentāri

Šis ir vienkāršs ieraksts par sūro ikdienu 500+ barotņu lasītājam.

Tā kā man lasīšanas ātrums tiešsaistes saturam angļu valodā ir stipri lēnāks, nekā latviski, tas samazina no šī procesa gūstamo baudu. Un palielina tam patērēto laiku. Nu jau labu laiku vienīgais, ko varu paspēt apzināt, ir mūsu pašu bāleliņu rakstītais.

Ir daži blogi, kuru ierakstus, tos ieraugot iekš Google Reader, pat nesākot lasīt, atveru jaunā cilnē (tab). Pēcāk uz to pārslēdzos, palielinu fontu un, atlaižoties krēslā, nododos dažu minūšu atslodzei.

No vienas puses - forši, ka to ir maz. Netiek tērēts jau tā dārgais darbalaiks. No otras puses, savukārt, žēl, ka tādu ir maz. Tāpēc pašlaik arī saites uz tiem nepublicēšu. Pamēģināšu uzlikt atgādinājumu pie šīs tēmas atgriezties vēlāk - teiksim, pēc pusgada vai gada.

Tēmas, par kurām man varētu būt interesanti lasīt, mūsu blogosfērā ir pašvaki pārstāvētas. Bet, kā ir pierādījuši daži censoņi, var uzrakstīt gana superīgi arīdzan par to, kas mani ikurāt neinteresē, lai kā nogribējis apēstu ikkatru burtu ikkatrā vārdā ikkatrā teikumā.

Laiks ir pierādījis, ka man ir aizvien grūtāk rakstīt tā, lai būtu pašam prieks par uzrakstīto. Neesmu vēl atradis iemeslu. Negribās atzīt, ka esmu klaja viduvējība, kura vēl aizvien spēj rakstīt tikai un vienīgi pateicoties šādai tādai bagāžai.

Heh. Daļa latviskojumu tomēr man ir iegājušies un tik dikti vairs nederdz. Tiesa, terminu emuārs un citas manā uztverē derdzīgās idejas nelietošu.

Piedodiet, ja piesārņoju jūsu ekrānus un laiku ar zināmā mērā bezjēdzīgu un līdz galam nepārdomātu ierakstu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar lasītājs

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 15:27

Ja tu lasi 500+ barotnes dienā, tad tu jau esi gandrīz kā lielais brālis, kas zina visu, kas notiek. Vismaz daudz vairāk nekā es un citi, kas tik daudz nelasa. Tu esi kā tāds astoņkājis, nē, simtkājis.

Piedodiet, ja piesārņoju komentārus ar zināmā mērā bezjēdzīgu un līdz galam nepārdomātu komentāru, bet doma par 500+ barotņu lasīšanu liekas kaut kas grandiozs.

Gravatar warum

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 16:10

tā jau ir internāta atkarība...

Gravatar r21vo

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 16:14

nereāli 500+ līdzi izsekot, manuprāt. Ja vēl tajā sarakstā ir iekšā ziņu lapas kur ik dienu parādās 50 ieraksti.. Es ar saviem ~200 fīdiem knapi tieku galā.

Gravatar giblet

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 17:07

man bez fīdiem pietiek ko darīt.

Gravatar Aapsis

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 17:49

Pilnībā pietiek ar vienu fīdu - news.bbc.co.uk :)

Gravatar 4e4en

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 19:04

Man arī pietiek tikai ar vienu...

Demonoid...

Gravatar bush

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 19:23

manā e-pastā stāv arī tikai viens - winsupersite.com

Gravatar RedStar

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 20:45

man gan šitādi ieraksti ar personīgiem viedokļiem par dažādām tēmām ļoti patīk. Galu galā plikus informācijas atreferējumus var lasīt enciklopēdijās un letas ziņās.

Gravatar raim2s

2007. gada 2. aprīlī, plkst. 21:44

skjiet es vieviigais dziivoju akmens laikmetaa, jo nelietoju nekaadus fiidus. tad kad ff vairs nespees tikt galaa ar visiem atveertajiem tabiem (shobriid 45), tad arii kaut ko domaashu

Gravatar skatītājsX

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 00:37

es arī fīdus neizmantoju un neredzu iemeslu to darīt :)

Gravatar Indriks

2007. gada 3. aprīlī, plkst. 10:24

Es ar domāju, rakstīšu par to, kas citiem interesants, bet tagad esmu sapratis "da man pof, kas citiem interesee" raksto to ko gribu un rakstišanu blogā uzskatu par labu parunāšanu ar adraugiem. Tātad, runājam to, kas pašam patīk, nevis ko grib dzirdēt citi no manis. Man nav mērķis savāk pēc iespējas vairāk lasītāju, jo ja tā būtu, tad es nodotos kādanebūt veida komercdarbībai saistībā IT tiešsaites produktiem.

Gravatar nitro

2007. gada 6. aprīlī, plkst. 11:55

Kuri ir tie autori, kuru tekstos Tu izlasi "ikkatru burtu ikkatrā vārdā ikkatrā teikumā"?