✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Solījumi.lv

2007. gada 26. aprīlī, 12 komentāri

solijumi.lv. Jauki. Tiesa, mazliet biedē tempi, kādos tas tika uzcepts. Kas liek domāt, ka tas ir tāds vienas nakts darbiņš, kuram parasti pēcāk laiks vairs neatrodas... Ceru, ka maldos.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kaibinjsh

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 15:14

Varētu šitadu savā kantorī ieviest un attiecīgus solījumus kontrolēt. :D

Gravatar daritajs

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 15:29

izskatās, ka ņemts kautkāds gatavs risinājums.. vismaz no dizaina puses <a href="http://www.oswd.org/design/preview/id/3465/" rel="nofollow">http://www.oswd.org/design/preview/id/3465/</a>

Gravatar Mārfijs

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 15:31

Vot ātrums atspoguļo Ruby on Ralis spējas ;)

Gravatar laacz Autors

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 15:34

Mārfijs, tās ir ārzemes.

Gravatar Atoms

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 16:57

nu lapas ielaades aatrums domaajams naakoshaas nedeeljas saakumaa uzlabosies, es apnjeemos atbalstiit sho projektu, liidz ar ko esmu jau visu sakonfigureejis uz sava servera, un lapa pat kustas jau, tikai jaapaarliek saimniekam DNSi :) protams saimnieks ir apnjeemiibas pilns uzlabot lapu, uzmaniigi klausaas juusu viedokljos, utt, taadeelj nevajaga kluseet par to kas nepatiik, arii dizaineris itkaa viens ir pieteicies ka vareetu uzdizaineet, taa kaa skatiisimies kas buus, es ljoti labi saprotu Raimondu sakaraa ar izskatu, kad es kaut ko buuveeju man arii nekas ar dizainiskaam lietaam nesanaak, jo esmu pa daljai programmeetaajs pa daljai admins, un nevis dizaineris :>

Gravatar Pretinieks a.k.a. Beregu

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 19:37

vēroju, prātoju, arī piedalos. lūdzu piešķirt man III šķiras Kasandras ordeni - krietna daļa šeit savulaik izteikto bažu piepildās.

  • ļautiņi visai radoši interpretē tekstus, turklāt tā, lai vienai konkrētai partijai būtu pēc iespējas sliktāk.
  • ir solījumi, kam termiņu pat ar kafijas biezumiem grūti noteikt.

kopumā nav bezcerīgi, bet grūtības būs.

Gravatar spd

2007. gada 26. aprīlī, plkst. 23:27

varbūt vajag ieviest kategoriju: "bullis", kur samet visus quasi-solījumus bez termiņiem vai vienkārši tukšu muldēšanu (ok, te būs grūtāk ar kritērijiem :)

Gravatar Virsnieks

2007. gada 27. aprīlī, plkst. 00:03

Nu fig viņ zin, cik būs dzīvotspējīgs tas projekts, bet ideja laba.. pats savā blogā iemetu šādas tādas pārdomas par to tēmu.. http://dreamlike.wordpress.com/

Gravatar esuntu

2007. gada 27. aprīlī, plkst. 08:45

laacz: imo Mārfijs nevis lapas ielādes ātrumu domāja, bet gan to "mazliet biedē tempi, kādos tas tika uzcepts". Attiecīgi "ātrums atspoguļo Ruby on Ralis spējas".

Gravatar actek

2007. gada 28. aprīlī, plkst. 16:41

njem veraa, ka taisits uz ruby on rails. raili ir gudrs zveers, kas visu saprot no pusvarda salidzinot javai katrs 'teikums' butu 3x jaaskaidro

Gravatar hu_ha

2007. gada 2. maijā, plkst. 13:21

Smagi pietrūkst tāda lieta, kā kategorijas, piem., IT, politika, satiksme utt.. kur varētu atlasīt konkrēto interesējošo..

Gravatar Mārfijs

2007. gada 2. maijā, plkst. 20:21

Lācz (uz nr. 4): es to biju domājis kā atbildi uz "Tiesa, mazliet biedē tempi, kādos tas tika uzcepts.", nevis uz lapas ielādes ātrumu ;)