✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

PČ snūkerā

2007. gada 8. maijā, 11 komentāri

Šis pasaules čempionāts bija košs. Un ļoti lielā mērā jāpateicas par to ir Markam Selbijam (ne Šelbijam!).

Fantastiska spēle. It sevišķi ceturtdaļfināla matčs pret Ali Kārteru.

Papildus tam bija vēl divi matči, kurus (epizodiski, gan) skatījos ar aizrautību. Šons Mērfijs pret Metjū Stīvensu ceturtdaļfinālā un pret Selbiju pusfinālā. Kaut kā diezgan skaisti izdevās spriedzi palielināt uz čempionāta beigām. Nez, vai tas norāda to, ka pasaules ranga augšgala spēlētāji ir puslīdz vienādi skillu ziņā?

Nu, un, protams, fināls. Urmmmm. Otrajai dienai sākoties Selbijam izdevās atvinnēt sešus (!) freimus pēc kārtas. Bija diezgan daudz arī rupjas kļūdas un klajas neveiksmes. Bet arī bez tā visa, šo var saukt par vienu no skaistākajiem pēdējo divarpus gadu turnīru fināliem (kopš sekoju līdzi snūkeram:)

Negaidīti bija tas, ka Ding Junhui nespēja iesākt absolūti neko. Izskatās, ka O'Sullivans viņam tagad iedzen permanento stressu :) Apceļos, protams.

Žēl, ka neizdevās noskatīties Mērfija un jaunā brīnumbērna (1989. gadā dzimuša) Judd Trump spēli. Pēc transkripta izskatās, ka viņš Mērfijam lika pasvīst ;)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Chebureks

2007. gada 8. maijā, plkst. 11:01

O'Sulivans kaut kā mazliet pievīla - pēc paziņojumiem ka dodas uz pasaules čempiona titulu atkrita visnotaļ viduvējā spēlē. Selbijs savukārt izskatās ka būs nākamās sezonas interesantākais spēlētājs - interesanti paskatīties arī uz spēles stilu kas pilnībā atšķirās no vecajo spēles. Nekas, makes for a more enjoyable game.

Gravatar zibensTelefons

2007. gada 8. maijā, plkst. 12:17

Selby Shall be champion. :) Savādi, ka arī tādā līmenī spēlētāji mocās ar snūkeru izspēli.

Gravatar pods

2007. gada 8. maijā, plkst. 12:59

liidz galam nostiijies? es ap 2viem naktii pie rezultata 14:12 (apmeram) sapratu, ka tik ilgi nav iespejams palikt nomodaa, un ar milziigu ruugtumu sirdii aizmigu

Gravatar laacz Autors

2007. gada 8. maijā, plkst. 13:01

pods, nope. Es ap vieniem nolūzu.

Gravatar pods

2007. gada 8. maijā, plkst. 13:01

gygy, taga skatoties uz rezultatu, interesanti izteloties, kaa smaids no selbija sejas PAZUDA! :D

Gravatar laacz Autors

2007. gada 8. maijā, plkst. 13:02

pods, viņam smaids ik pa laikam pazuda. Bet, nu, respekts. Sāka viņš rīta sesiju fantastiski.

Gravatar pods

2007. gada 8. maijā, plkst. 13:04

lai arii esmu zveerinaats higinsa fans kopsh 2001. gada, selbijs sagaadaaja vislielaako gandariijumu shajaa chempii. taapeec finaals bija jo iipashi iipashs! tik ja nebutu ievilcies tik veelu naktii, bet ar to jau bija jaareekjinaas

Gravatar Smoll

2007. gada 8. maijā, plkst. 15:35

Izskatās ka vēlāk par 2 naktii ne viens nespeeja noskatiities (vismaz no tiem ar ko es runāju un kuri skatījās). Ir jau saprotams - nākamajā dienā tomēr uz darbu. Manuprāt tie freimi 14:12 un 15:12 arī bija interesantākie fināla sacensību laikā. Bija vismaz reāla cīņa. Fināls ļoti sakarīgs šogad izdevās.

Gravatar oreh

2007. gada 8. maijā, plkst. 16:34

tie kas neredzeeja - tieshi shobriid iet atkaartojums pa pirmo eirosportu 12:10

Gravatar mad gremlin

2007. gada 9. maijā, plkst. 09:26

Jā šogad spriedzi čempionātā varēja ar nazi griezt. Freimu skaits milzīgs un cīnā līdz pēdējam. Žēl ka O'Salivans netika līdz galam, bet nu Higgins šoreiz bija uz viļņa. Patika Šona Mērfija spēle. Mačā ar Selbiju viņa spēle līdzinājās Trickshot'am (sareģīti es domāju).