✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Google un Measure Map

2007. gada 9. maijā, 3 komentāri

Nu jau diezgan sen Gūgle iepirka tā arī publiski neatvērušos statistikas servisu Measure Map, kura pamatideja bija apmeklējuma statistika no blogu viedokļa. Nepilnu gadu pirms tam Gūgle iegādājās tolaik vienu no labākajiem statistikas un analīzes servisiem - Urchin, uz kura bāzes tad arī izveidoja savu übertūli - Google Analytics.

Jau īsu brīdi pēc Measure Map iegādes Gūgles virzienā lidoja apvainojumi par to, ka viņi ir faktiski norakuši izcilu projektu, jo neko tālāk ar to nedara. Izrādās, ka tā nu gluži nav. Dara gan. Un, paveroties, kā šī servisa idejas tiek integrētas jaunajā Google Analytics versijā, viņiem visu var piedot. Gaidu ar nepacietību.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar krizdabz

2007. gada 9. maijā, plkst. 12:36

Apskatīju kā izskatās jaunā Google Analytics versija - patika. Viss ērtāks un pārskatāmāks. Atliek vien sagaidīt, kad būs pieejama visiem..

Pagaidām Google Analytics ievākto informāciju izmantoju (skatu) "caur" Wordpress spraudni Wordpress Reports.

Gravatar kukumeku

2007. gada 9. maijā, plkst. 16:50

he, nu i gan sakrtitiiba.. ! Rakstu Bakalauru, nu un man tematinjsh tai skaita par statistiku, lienu googlee griobeju dabut oficialus skriinshotus lai nav savi jaaliek darbaa ieksha, skatos - kas tas taads? taads analyitics man tocna nava, nobriiniijos un neko, chekoju taalaak... gribu uztaisit tabulinju ar web statu iespejam, ganjau ka GOOGLE Analytics buus pirmaja vieta jo pats tadu lietoju ;)

Bet nu staasts par to , ka ieraugot tos jaunos skriinus kaads izskataas analitiks, es sabijos un pazudu no saita domaju kas vinji galigi kaukadus diivainus kjinkeezinjus raada, IENAKU te laacz blogaa un rekaa, izradaas TAA buus jaunaa versija guuglam ;) super.

Paldies LAACZA blogam ka nepaliku mulkjos bet gan tagad zinashu kas un kaa ;)

ENIVEI - guugleeju jau kaadu laiku bet nevien uARTICLE par to, kaadu statistiku lai izveelas savai lapai neatrodu, man dereetu kaads gudrs saliidzinaajums, top 5 vai kas.. ja kaads zina iesakiet PLIIZ ;) ?!?!?!

Gravatar GMV

2007. gada 16. maijā, plkst. 22:32

Btw, šeit tāda ne sena diskusija par šo tēmu. Varbūt kukumekam noder... http://www.jaffa.lv/arturs/2007/04/17/kadu-lapas-skaititaju-izveleties-blogam/