✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Savs viedoklis

2007. gada 1. jūnijā, 27 komentāri

Kurš teica, ka mums tagad ir prezidents-bezmugurkaulnieks? Takš, viņš ir viens vienīgs mugurkauls, mīlīši!

"Ja Saeima pieņem tādu rīcību, kas ir man pieņemama, es saku - gods un slava Saeimai. Ja Saeima pieņem tādu rīcību, kas man nav pieņemama, es ierosinu procesu par Saeimas atlaišanu," skaidroja Zatlers.

Gravatar kastrolis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 10:56

Protams, kamēr mugurkaula jautājumi skar nevis tos, kas viņu ielikuši, bet citus, tikām mugurkauls ir.

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 11:07

Labs citāts :D Tikai tāds mugurkauls..

Gravatar ZBH

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 11:22

pienemam var nebuut arri tikai un vieniig noliksan veezii TV tiesraidee :) vai arri briivdien izmantosan ebrej grautiniem :)

Gravatar Jack

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 11:33

Nu nez, nez. Runāt jau visi māk, paskatīsimies ko viņš darīs. ja tā arī būs un ja viņa pieņemamās lietas sakritīs ar tautas pieņemamajām, tad jau affigenna.

Gravatar HP

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 11:35

  • Профессор, нам бы зачет поставить... вот конфеты.
  • Какие конфеты? Вы что? От ваших знаний зависит жизнь больного!!... тут как минимум на торт с вином тянет.

Gravatar eermaniitis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 11:59

LAACZ ... nu lai arii kaadu seju dievs ir devis, ar taadu ir jaadziivo un ja nepatiik tad nav jaavaino spogulis

tas pats ar valsts prezidentu - vinsh ir valsts reprezentaacijai - i tu sho pasaakumu sabojaa jau saknee - vinsh tachu nav vainiigs ka Saeima nav atradusi nevienu labaaku - a pie saeimas miiliishi ka nu juus pashi vainiigi esat - taaka prezidents ir ieveeleets - augstu laimi prezidentam .....

no shii briizha un turpmaak centieties nesabojaat lietu kas varbuut taapat nav izdevusies un domaajat par naak veeleeshanaam ;-) ....

Gravatar onkulis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 12:20

labs humors, pusdienlaikā

Gravatar minprezis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 12:28

runāt prezidentam ir jāmāk. šis nemāk. + iepriekšējās izdarības= nevelk uz prezi.

Gravatar blah

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 13:43

Ja jau pārdzīvojām Emsi kā premjeru, tad jau šo arī mierīgi pārdzīvosim :)

Gravatar BeBe

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 13:58

Laacz: 'Suchen' nevis 'Zuchen' =]

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 14:02

Starp citu, pagaidām viņš nav prezidents, bet tikai ievēlēts pēctecis. Tā ka šito var pa pilnu neņemt.

Gravatar spd

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 14:06

6

baigā tev loģika. kā delfinārijā kāds rakstīja - tad jau Saeima var pieņemt likumu, ka iedzīvotāju ienākuma nodoklis ir 75% (nu, jau patīk?) un tad nāksi tu ar tekstu: "a pie saeimas miiliishi ka nu juus pashi vainiigi esat". Saeima pārstāv tautas intereses. ja tiem džekiem aiziet ciet (vai arī nekad neatnāk vaļā, kas ir ticamāk), tas nenozīmē, ka mums ir jāstaigā šo jampampiņu pavadā. valsts 'reprezentācija' tika sabojāta ar to mirkli, kad viņš piekrita kandidēt. kaut kā tā...

Gravatar Pretinieks a.k.a. Beregu

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 14:22

šis vīrs ir (nedaudz pārfrāzējot Uļjanova iemīļoto teicienu) 'stihisks darvinists', kas ļauj cerēt, ka tad, kad Saeima pieņems kārtējo 'razdaču', viņš palūkosies un teiks "pierādiet, ka no šī ir kāda jēga". turklāt 15 gadi slimnīcas direktora amatā varētu radīt kaut kādu taupības refleksu. tam otram vīram gan trakoti patīk dalīt svešu piķi (precīzāk, atklāt kaut kādas mistiskas 'tiesības' uz to). lai apmierinātu viņa ambīcijas būt labiņam, domājams, nodokļu paaugstināšana būtu neizbēgama.

vienvārdsakot, es biju starp tiem, kas vakar atviegloti nopūtās.

Gravatar maijs

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 14:39

Manuprāt, ir par agru kritizēt/smieties par nākamo prezidentu. Tas nav slikti, ka viņš izies ugunskristības, norūdīsies, bet tajā pašā laikā mēs liekam kokus spieķos. Nevajadzīgi.

Gravatar eermaniitis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 14:59

#12. spd

nu bet protams - un ja mees uzgaziisim uz prezidenta kaadu lieku spaini samazgu, tad naakoshos 4 gadus mums dziive buus rozhu daarzs ;-) vai ne?

pareizi sviesta komisijas priekshsedeetaajs teica - nemaakat zaudeet tautieshi - taapeec veel gadu vai divus iideesiet visaas malaas ka frizuura ne taada un smaids ne shitaads

da nomierinies un paklusee - no juusu aureeshanas vieglaak nekljuus un nekas nemainiisies liidz naakamajaam veeleeshanaam

VIII-IIISSSS veeleeshanas pagajushas - back to arbait - ja gribat kautko izdariit tad darat - rakstat likumus, satversmes groziijumus ut - iesniedziet saeimas komisijaas .... bet beidziet pljuutiit!

Gravatar EsEs

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 15:04

Tauta nav apmierināta, tautai nav jāklusē. Ērms tu esi, ērmanīti.

Gravatar eermaniitis

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 15:06

#16. EsEs

tu pats esi eerms - mums nav prezidentaala valsts bet parlamentaara republika un tautai peec ieveeleeshanas nav nekaadas daljas gar prezidentu - vieniigais ko vinja var dariit ir piespiest likumdeveejus mainiit likumus - alles - viss paareejais ir salmu kulshana un iideeshana

Gravatar Smilgs

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 15:17

EsEs Man arī liekas ka no plikas īdēšanas nevienam labāk nepaliks. Vērtē pēc darbiem ne pēc cepures (runām), tas man liekas jau sen tika pateikts.

Gravatar zzc21

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 19:13

Murgs tā prezidenta ievēlēšana! Pret Zatleru kā dakteri un slimnīcas direktoru man nekādu pretenziju. Taču, zinot, ka kandidēs, varēja to "aplokšņu" jautājumu sakārtot. Kā tad tagad būs? Viņš kā prezidents vairs neoperēs? Tad jau Zatlers ir nolēmis beigt daktera gaitas. Ir dzirdēts, ka pārtraukums ķirurgam var būt ne lielāks kā gads. Ja turpinās operēt kā būs ar "pateicībām"?

Gravatar lasītājs

2007. gada 1. jūnijā, plkst. 21:13

Būtu baigi feini, ja Šķēle un draugi beigās aplauztos, sapratuši, ka Zatlers nav nekāds pakalpiņš.

Gravatar weedy

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 09:33

Bet vēl būtu, ja Zatlers būtu (un visticamāk, ka būs) tieši tāds pakalpiņš kādu viņiem vajag (ne velti tik ilgi meklēja). Varbūt tad latviešu tauta saprastu, to ko vajadzēja jau sen saprast - ka prezidentam jābūt tautas vēlētam.

Gravatar spd

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 09:57

#15

tu visu reducē uz frizūru un smaidu - tas ir absolūti pavisam kas cits. īsti nesapratu - tu neizlasīji vai negribēji saprast manus argumentus? nu, labi, pieņemsim, ka tauta paklausīgi ieraus asti un klusēs, bet ko tu darīsi ar ārvalstu plašsaziņas līdzekļiem - iesi kliegsi uz CNN, BBC utt ikreiz kad viņi pieminēs Zatleru kā 'intīmo pateicību' saņēmēju? vai arī varbūt arī viņus vainosi, ka viņiem skauž, ka neuzvarēja viņu kandidāts - Endziņš?...

Sieg Heil, mein Fuerer, - eju strādāt!!!

Gravatar eermaniitis

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 11:08

#22 sps iisaa atbilde: idiots ;-)

garaa atbilde ko teiks CNN un BBC man pajaat -taapat kaa pajaat ir iraanas tautai ko shamie saka par Ahmanidejadu

tas ir muusu prezidents un mums ar jamo jaadziivo! a zinot ka mums ar jamo jaadziivo veel 4 gadi beert pelnus uz galvas jau taga ir mazohiosms un moraalaa onaneeshana - no taa nevienam nekas labaaks nekljuus

gribi ko vainot - vaino likumdoshanu vai ko citu ko ietekmeet tu esi speejiigs un gaklvenais dari kautko nevis iidi - prezidentu nevar atsaukt ka kaadam vins nepatiik - pat saeima ne - viss - vilciens aizgaajis!

Gravatar eermaniitis

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 11:25

mja ak mees - savus priekshtavjus mees saakumaa kaartiigi apspljaudam - tad mazak apspljaudiito laikam ka sanaak dabuut atbildiigaas vietaas - heh nu un tad vinju apspljauda zaudeetaaja puse nu un tad rodas neapmierinaatie ...un ariiapspljauda

laikam ka esam maanjticiiga tautinja - triiz reizes nosplajuties paar kreiso plecu un uzspljaut uz laimi mees saprotam paaraak burtiski

vieniigais sliktums visu laiku naakas dziivot ar apspljaudiitaam " autoritaateem"

nez man kaukaa ne visai tas patiik

Gravatar spd

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 11:39

23

nu, ja tev ir pajāt, kad pirmā doma, kas nāks prātā ārzemniekam, kad viņam prasīs, kas ir LV, būs - valsts, kuras prezidents ņēmis 'pateicības', tad man jājautā, vai tev vispār rūp, kas notiek tieši ar šo valsti. tavas rūpes par tautas psiholoģisko stāvokli ir apsveicamas, bet tici man, es ļoti labi naktī gulēšu arī zinot, ka prezidents ir tāds, kāds viņš ir. tas, ko tu sauc par īdēšanu, ir viedokļa paušana. likumdošanu utml lietas viens cilvēks vulgaris ietekmēt nevar; nepieciešams, lai attiecīgajam viedoklim būtu sabiedrības atbalsts. tad nu lūk, pofigist, es paužu savu viedokli. mani drīzāk satrauc tādi indivīdi, kas 1x 4 gados aiziet novēlēt un tad liek mīksto uz visu, ko 100 jampampiņi dara. ja viņi izdomātu, ka viņiem pajāt un gribas normāli nodzīvot pensiju un notirgotu Latviju Krievijai (to gan viņi bez referenduma nevar), arī sēdētu 4 gadus līdz nākamajām vēlēšanām? vai tomēr vismaz ieīdētos?

  • ko tu zini par Irānu? pamato, ja vari, savu viedokli. būtu interesanti palasīt.
  • vilciens ir aizgājis tad, kad cilvēkam ir 'pajāt'
  • jaunā prezidenta inaugurācija vēl nav bijusi - prezidente joprojām ir VVF.

un vēl - ja tev patiešām ir ko teikt, aicinu koncentrēties uz argumentētu atbildi, nevis teksta šķaidīšanu 50/50 ar 'apdiršanu' tikai tāpēc, ka es domāju savādāk nekā tu.

Gravatar eermaniitis

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 12:04

taa latvijas paardoshana krievijai mani paarliecinaaja galiigi

man nav ko piebilst

Gravatar EsEs

2007. gada 2. jūnijā, plkst. 12:55

Tev vārdu krājums švaks vai vienkārši esi stulbs?

"vieniigais ko vinja var dariit ir piespiest likumdeveejus mainiit likumus" - dauni, esi ievērojis, ka ar šito pie mums kaut kā nesokas? Ka viņi necenšas ieklausīties un kaut ko mainīt?