✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Draudzīgs atgādinājums no tava IT departamenta

2007. gada 15. jūnijā, 8 komentāri

Superfukenideāli. Pārtulkot un izsūtīt lielākas korporācijas lietotājiem. Visiem.

P.S. Starp citu, es ij nezināju, ka craigslist ir kas vairāk nekā parasts sludinājumu dēlis. Izrādās ka tas faktiski ir BBS internetā (jā es atceros tos laikus). Tāds kā visu sociālo tīklu aizsākums ar lokalizācijas iespējām :) Bet ne par to. best-of-craigslist.

Ieraugot to formātu, atcerējos par IBFT.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Vilx-

2007. gada 15. jūnijā, plkst. 11:28

Visam piekrītu, izņemot par antivīrusu. Es joprojām uzskatu, ka spēju savu datoru pasargāt no drazas vismaz tikpat labi, kā tas sofc. :D

Gravatar laacz Autors

2007. gada 15. jūnijā, plkst. 11:33

Vilx, es arī tā domāju. Līdz brīdim, kad neizdevās.

Gravatar Sandy

2007. gada 15. jūnijā, plkst. 11:38

Craiglists - taa ir reaala shtelle :)

Gravatar Vilx-

2007. gada 15. jūnijā, plkst. 11:41

Vari moš pastāstīt? Es savā mūžā esmu piedzīvojis tieši 1 vīrusu, kuru nespēju iztīrīt - tiesa, to nespēja iztīrīt arī neviens antivīruss. Un tas nebija manā datorā.

Ar "pasargāšanu" es domāju arī to, ka vajadzības gadījumā es pielietoju antivīrusu - vienkārši, tas nestāv 24/7 uz mana datora. Un es vēl neesmu sastapis nevienu vīrusu, kurš spētu tāpat vien spontāni ienākt manā datorā - uz visiem man ir bijis jāuzklikšķina kāda "OK".

Nē, es ticu, ka antivīrusam ir jēga... taču es vēl goda vārds neesmu saskāries (un nespēju iedomāties) nevienu gadījumu, kurā tas man būtu nepieciešams 24/7 uz mana datora.

Gravatar Kirils

2007. gada 15. jūnijā, plkst. 15:02

es ar +- visam piekriitu, iznjemot #10.

Gravatar Shadowbird

2007. gada 18. jūnijā, plkst. 09:24

  1. ir tik ārprātīgi patiess. Ciest nevaru, kad man prasa kaut ko pa telefonu vai dzīvajā - ap to laiku, kad tieku pie kompja, es jau varu būt aizmirsis, vai sajaucis, kas īsti jādara. Nemaz jau nerunājot par to, ka cilvēki bieži paši nezin, ko grib, un paprasa vienu, un, kad tas izdarīts, pārdomā un sāk uzstāt, ka īstenībā viņi prasīja pavisam ko citu.

Vilx-: Antivīruss ir priekš tām reizēm, kad tu divas naktis negulējis, kofeīnu pardozējis un trīcošām rokām trāpi uz to OK pogu, uz kuru nevajadzēja. :)

Gravatar Vilx-

2007. gada 19. jūnijā, plkst. 10:12

Mhh, es 3x arī skaidrā prātā esmu uz to OK pogu trāpījis. Konkrētāk - visas 3 reizes biju atvilcis kaut kādu kraku no šaubīgas mājaslapas, un nebiju arī pats īsti drošs, vai ir labi laist. Noriskēju. Nožēloju. Pēc tam 1/2h laikā bez dajebkāda antivīrusa iztīrīju tās zarazas. Tagad krakus laižu caur Run As... kā no limitētā jūzera.