✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Muse koncerts

2007. gada 3. jūlijā, 31 komentārs

Kā reiz teica vvz, kas - “ieraudzīt Muse un mirt”. Pārspīlējums vietā. Nebija iznācis būt pavelkošākā koncertā kā šis. Varētu rakstīt daudz un vienmuļi par tām sajūtām, kuras dominēja, bet to nedarīšu. Lai šī nepilno divu ar visu ko piesātināto stundu burvība paliek pie manis. Jo, lai ko es uzrakstītu, tā būtu niecīga daļa no tām sajūtām.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Jeremy

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 00:37

Es gan, par spīti visām ekspektācijām, galīgi nepavilkos :(

Gravatar limbonic

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 00:52

beidz. koncerts tiešām izcils, lai arī skaņa pakaļā (halle kā vienmēr). pavelkošāks... bij. kad metallica tallinnā pirms gada nospēlēja "orion". un visu master of puppets. bet tas laikam tikai faniem. :) sajūtas arvien virmo. tiešām labi. vienīgi žēl, ka nopirku fanu biļeti. 5 ls par politelēna lentīti, kuru 30 min pirms koncerta novāc. bet tas ir sīkums. koncerts - bauda, tajā skitā vizuāla. SKAISTI!

Gravatar udjix

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 01:09

Piekrītu laacz'am, koncerts tiktiešām bij ko vērts. Redzēs ko piedāvās Aerosmith !?! ;)

Gravatar uftu

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 01:23

Jaa, taads koncis Latvijā veel nebija redzēts,- skaņa jau kliboja, bet bija labāka nekā DM koncī, toties gaismotājs bija uzdevuma augstumos. Ne velti UK Best Live act vaqirākus gadus peec kārtas:P

Gravatar deni2s

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 04:08

Super bij! <a href="http://www.hc.lv/forums/parejais/702/" title="HC.LV forums Muse" rel="nofollow">Redz kur vēl daži viedokļi</a> un <a href="http://www.tvnet.lv/izklaide/music/eventreviews/article.php?id=490078" title rel="nofollow">Žildes apraksts TvNetā</a>.

Gravatar ug@chaka

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 08:57

Nain! Ieraudzīt Metaļiku un mirt \m/ End nasing els meters..

Gravatar vimba_zlobnaja

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:09

Pirmo reiz klausijos no sēdvietām. I visu redzēt varēja, i mūzika bij labāka, i pat patrakot ar vienu leišu bāleliņu ar varēja... Forši ;) Uz nākamo konci Hallē mēģināšu izvēlēties tās pat vietas.

Gravatar konijs

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:31

laacz, ja Tu pavadīji konci lepni sēžot, tad labāk nestāsti to nevienam! Es nesaprotu kā daži ļautiņi varēja mierīgi nosēdēt!

Gravatar laacz Autors

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:34

konijs, ja Tu to nesaprati, tad nepuksti :)

Gravatar maashukins

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:43

Es arii shoreiz seedeeju un biju tik prieciiga, ka nebija jaamiicaas lielajaa druuzmaa, bet peec saspringtas darba dienas vareeja mieriigi kaifot. Un kratiishanaas jau nav pavilkshanaas. Es arii seezhot pavilkos :)

Gravatar Krauklis

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:54

Cik redzēju, tad vismaz puse no sēdošajiem nepavilkās un, ja aplaudēja, tad tā - itkā būtu atnākuši uz baleta izrādi ar sezonas abonamentu.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:57

Kraukli, Tev pavilkšanās asociējas tikai ar lēkāšanu un spiegšanu? Nabadziņš.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 09:58

P.S. Es nenosodu tos, kas tā dara. Tik vien, ka vēlos norādīt uz to, ka ne visiem tas ir nepieciešams.

Gravatar redrum

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 10:01

Un lejā nemaz nebija tik traki. Spiešanās varbūt bija kādus 2 m no skatuves, pārējā zālē varēja normāli stāvēt un šūpoties/lēkāt nevienam netraucējot. Vajadzēja tikai pameklēt vietiņu. Uz skaņas rēķina atkal ietaupīts vismaz no Positivus puses. KAD BEIDZOT NORMĀLAS PRIEKŠAS NO ĀRZEMĒM PAŅEMS? Šitās izvazātas pa visiem "lielākajiem" LV končiem un tagad tiek smērētas Muse :( Bet koncis uber alles!

Gravatar Avellano

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 10:02

Nu jā, videoizrāde vakar bija laba. Par mūziku... hmm.

Gravatar Rommels

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 10:04

Nu koncis bija labs :) ko tur daudz pateikt. sēdēt šitādā koncĪ? nu piedodiet - tas ir garām. Tas ir tas pats, kas stāvēt, skatoties Gulbju ezeru un mēģinot atdarināt uz skatuves notiekošo.... bet katram savas - man bija labi tur lēkājot, kratot pačku un dziedot līdzi (balss vairs nav) :(. Jā un tas dredainais čalis man priekšā, kas lekāja pa pus zāli - tas bija vienīgais mīnuss :)))))))))))))))))

Gravatar GedroX

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 10:17

Mēs sēdējām, un iepēra mūs konkrēti. Beigās arī cēlāmies un izlēkājāmies tur pat. Draudzene īsa. Vismaz beidzot skatuvi redzēja. ;)

Gravatar Krauklis

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 10:41

Nu, godīgi sakot, laacz, tādos končos vispār neatbalstu sēdēšanu. Tas ir stāvkoncis, tāpat kā ir sežamā rokopera lāčplēsis vai šlāgeraptauja 4. Nu ok, ja jau ir sēdvietas, tad kāpēc nesēdēt, takā, nevienu neapsūdzu, bet iesaku tomēr stāvēt kājās baudīt mūziku tādā veidā, kā parasti šādos končos tas notiek.

Gravatar DD

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 10:42

tuc-tuc-tuc.... pšš.. kas ir muse? :)

Gravatar simbel

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 11:10

Pirmajā (!) rindā biju, ekrāns aiz muguras :D Perfekti, perfekti, perfekti. Mirt gluži nē, bet bija... fantastiski.

Gravatar puika

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 11:18

man līdzīgi iespaidi bija par Genesis - lai ko es arī būtu uzrakstījis, tas nespēja aprakstīti piedzīvoto un pārdzīvoto.

Gravatar _asais

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 11:58

Koncerts tieshaam labs. Ljoti patika. Taadu atdevi nebiju gaidiijis. Sanaaca labaak nekaa cereets. Pat paarpleesu balonu. Emocijas nereaalaakaas. Naakoshvasar buus jaaaizbrauc veel kkur.

Gravatar aaxc

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 12:36

Gruuti pateikt, vakar seedeeju Gaujaa, tieshi kad koncerts beidzaas un cilveeki naaca ar dazhaadaam asociaacijaam. Bija gan taadi kas staroja, gan paaris cilveeki, kuri jau koncerta viduu bija pazudushi, ja apnika. Taakaa kopumaa iespaids par konci, laigan pats nebiju, ir viduveejs.

Gravatar Raic

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 12:43

Es noķēru to basista mesto tenisbumbu (pareizāk - pacēlu), bet ar to ir viens knifs ;)

Gravatar stripe4

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 14:55

<blockquote>Taakaa kopumaa iespaids par konci, laigan pats nebiju, ir viduveejs.</blockquote> ticēšu tev uz vārda

Gravatar docenc

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 21:30

visu cienju Muse!!!

bet skanjas pogu biidiitaaju atlaist - es neesmu kurls - dzirdeeshu arii ja pagrieziis biku klusaak, bet nebuus jaaklausaas konserv bundzhas duukonjaa

Gravatar JCone

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 23:08

Offtopic: tev atkal rss nestrādā - simbolu vietā "?"

Gravatar kautriibas deemons

2007. gada 3. jūlijā, plkst. 23:43

pirmaas dziesmas laikaa skudrinjas taa arii nenogaaja :D

Gravatar inkognito

2007. gada 6. jūlijā, plkst. 20:51

Koncerts bija tiešām kolosāls,lai neteiktu vairāk.

Biju tā sauktajā "fanu zonā".Bija tikai viena lieta,kas mani pārsteidza-kādā brīdī nonācu blakus 2 cilvēkiem,kas visu lēkājošo,dziedošu un citādi fanojošo cilvēku vidū mierīgi stāvēja un skatījās.Un skatījās nevis uz skatuvi bet pa lielākajai daļai uz citiem,kas netīšām bija uzgrūdušies viņiem virsū. Pēc koncerta vēl kādu laiku par to domāju-ja reiz iet uz tādu pasākumu,tad tak jārēķinās ar to kāda būs publika.Un ja fanu zonas vidū var mierīgi stāvēt un tikai ik pa brīdim tā starpcitu uzmest acis uz skatuvi,lai tak ņem biļetes sēdvietās,tā labi tālu no skatuves un pēdējā rindā,lai neviens netraucē..

Gravatar Juods -&gt; viens no "2 cilvēkiem"

2007. gada 9. jūlijā, plkst. 14:04

Godīgi sakot, pērkot biļeti fanu zonā, nebiju domājis, ka tā no parastās atšķiras tikai ar to, ka varēšu ieņemt vietu tuvāk skatuvei, ja vien būšu ieradies pusstundu pirms koncerta sākuma. Un patiesi, vairāk par Muse man rūpēja tas, lai manai draudzenei kāds no šiem jauniešiem neuzlec virsū vai neiesit. Kad vēlāk aizgājām tālāk uz aizmuguri, varēja baudīt koncertu, neraizējoties par manis iepriekšminētajām lietām.

Gravatar Resnais

2008. gada 5. janvārī, plkst. 00:36

Es ar biju un man ļoti patika, lai arī esmu šlāgeru un katrī mūzikas piekritējs, man patika :)