✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Google Analytics

2007. gada 24. jūlijā, 4 komentāri

Interesanti. Vai kāds no nākamajiem lielajiem Google projektiem nevarētu būt iespēja piedāvāt veidot hosted aplikācijas, izmantojot kādu unificētu platformu? Līdzīgi (vēlams - labāk), kā tas tagad ir ar iGoogle.

Mani noteikti interesētu šāda iespēja iekš Google Analytics un Google Reader (pēdējam, ja ticēt daudziem komentāriem no viņu puses nav tik vienkārši). Interesanti būtu arīdzan redzēt, ko tauta varētu izdarīt ar Gmail.

Diez vai Facebook ar savu platformu ilgi būs flagmanis.

No otras puses, Google produktu grozs izskatās diezgan decentralizēts un fragmentēts, kas varētu apgrūtināt šādas platformas izveidi... Un, jā. Es zinu par Greasmonkey :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Sandy

2007. gada 25. jūlijā, plkst. 02:11

Nu ja Google redzees ka tur ir viegla pelnja, kapeec ne? :)

Gravatar CaptSolo

2007. gada 25. jūlijā, plkst. 10:48

FaceBook ir īpatnība ir tas, ka šīs hostētās aplikācijas var izmantot FaceBook ziņā esošo informāciju par cilvēka sociālo tīklu.

Arī tas, ka informācija par manis pievienotajām aplikācijām parādās manu draugu "mini-feedos" tādejādi ātri izplatot sociālajā tīklā ziņas par jaunām aplikācijām un veicinot to lietošanu.

Vai tad tas nepadara FaceBook platformu vairāk līdzīgu draugiem.lv (ja vien tiem būtu kas līdzīgs), nevis iGoogle?

Gravatar laacz Autors

2007. gada 25. jūlijā, plkst. 11:13

CaptSolo, draugiem.lv drīzāk ir līdzīgs feisbukam :) Bet man patiktu, ja Google ietu feisbuka ceļu. Protams, ka ne 1:1.