✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kretinējošas lietas

2007. gada 26. jūlijā, 22 komentāri

Laiku pa laikam sanāk paskatīties Discovery. Un, ziniet, iedomājos, ka man derdz viena raidījumu kategorija. Faktiski - viss konkrētais darbības veids. Paņemot vecu izrūsējušu pagājušā gadsimta sākuma auto, tas tiek izvarots, uztaisot no tā vai nu hotrodu vai arī tam tiek notonēti stikli, salikti iekšā milzīgi motori, nohromēts viss, ko var nohromēt, uz milzīgiem diskiem tiek uzliktas mega zema profila riepas un atiet.

Tā vietā, lai to vienkārši pa smuko norestaurētu. Starp citu, kaut kad gluži nesen pa TV3 ar vienu aci redzēju raidījumu, kurš rādīja, ka ir arī pie mums, kas ar retro auto restaurāciju nodarbojas. Paskatījos uz augļiem - siekala notecēja... Šādos gadījumos, kad svarīgi ir eksterjera autentiskais izskats, var arī atļauties tomēr ielikt radio, kurš darbojas (lai arī vizuāli iederās panelī), ielikt saprātīgu motoriņu, utt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar APOCALYPSE

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 18:13

Tiesa kas tiesa, nav māklsa veco izvarot, izmest ārā to, kas nestrādā un aizvietot ar ko mūsdienīgu...

Gravatar tlaHkcalB

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 18:29

Nu atjaunotu(restaurētu) veco volgu vai kaut vai pirmo, vienpadsmito žiguli. Tā ritīgi, lai var braukt. Ta būtu manta.

Gravatar cyxob

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 19:33

vienreiz Boids varoja 1932.g auto ļoti labā stāvoklī. Meistari kurnēja BET $$$ dara savu :( fak!

Gravatar utax

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 20:24

Vis kretīniskākais ir MTV pimp my ride. Tur vispaar viss ir iestudeets, atved kautkaadu hlamu, nokraaso, piekraamee pilnu ar nevienam nederīgiem gadgetiem, motoram vispār nepieskarās un tad vari braukāt ar 30" LCD + DVD player, bet ar tekošu eļļu no motora.

Gravatar Val

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 21:10

utax: skaties Overhaulin' :)

Gravatar puika1

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 22:00

agraak radija vienu serialinu pa teluku , aizmirsu ka sauc, tipa par meisteru vinam sieva tris deli un dzekam hobijs garaza restaure autinus , tipa serials , ta serials , bet, kad paradija pabeiktu autinu ehh skaisti ....

pimp my ride es domaju un cik emsu redzejis pieskaras visam, ari dzinejam ( motoram ) taks to , ir jau labi un nav ta, ka vini tur 30 gadu vagus izcukotu

Gravatar asiic

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 22:22

pa to pashu discovery raadiija k-kaadu bangladeshas tuninga kantori. tas bija humora pilns

Gravatar APOCALYPSE

2007. gada 26. jūlijā, plkst. 22:25

to puika1: Mājoklis ar Tim Allen ?

Gravatar Jealousy

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 09:07

Lūk laba ilustrācija tavai sāpei: http://knuttz.net/hosted_pages/making-a-Hot-Rod-20070724

Un jā, man tas pats besī. Amerikāņu bezgaumība.

Gravatar kadrs

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 09:39

es gan nedomāju, ka tā ir labākā ilustrācija. :) tur vēl šis un tas interesants ir. nevis pārmērīgi nosēdinātā virsbūve, samazinātais salona augstums, atsegtā motortelpa ar hromētu brīnumu centrā, kuram apkārt obligāti ir kādas spilgtas krāsas detaļiņas, pārmērīgi lielie riteņi aizmugurē un standarta liesmu krāsojums mašīnas sānos.

bet ir vēl viens vāks. american chopper esat paskatījušies? man no sākuma patika, bet ar laiku tas paliek tik vienveidīgi. viss viens un tas pats. vienīgā atšķirība ir no pasūtītāja, kas vēlas sev to custom made bike. atkarībā no pasūtītāja darba sfēras, mainās tikai uz motocikla uzkabinātie pribambasi, viens par otru bezgaumīgāki. labākais piemērs laikam varētu būt tas ugunsdzēsējiem veltītais motocikls - i trepītes iemontēja, i bāka ugunsdzēsēja mašīnas formā, i karburators hidarnta formā, i sirēnas un visam pa virsu uz bākas piemetināta skrūve no sagruvušā tirdzniecības centra... vāks. lai gan ir daži glīti. i-robot filmai taisītas, ja atmiņa neviļ. bet tomēr visumā bezgaumīgs vāks. laikam kas tāds tikai asv iespējams.

Gravatar Pofig

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 10:46

A bet kas jums traucē sākt restaurēt vājprātā gaumīgus auto? Vai Jūs te esat kādu uztaisijuši? :o)

Ja ne, tad davai aizvērsim mutītes, jo kas maksā, tas pasūta mūziku. Punkts.

Gravatar ne1

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 11:01

Par mūsu restaurētājiem rādīja Bez Tabu.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 11:46

Pofig, a kas var aizliegt mums īdēt? Tu?

Gravatar mf

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 12:27

nav sanācis laikam trāpīt pa Discovery uz šādu raidījumu. KAs tas ir apr raidiijumu? Via arii pa kuru no Discovery kanāliem tāds iet. Jo parasti kaut ko tādu redzu ieksh mtv..

Gravatar rick'james

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 14:35

www.radrides.com

shitie dzheki smagi talantigi un super pretenciozi pret izpildijumu. Fastforward Fastback viens no skaistakajiem un Chicane, da vispar visi vinjejo unikali skaisti :)

Gravatar spd

2007. gada 27. jūlijā, plkst. 15:09

manuprāt, tas ir gaumes jautājums. kāpēc gan nevarētu uztaisīt upgrade kādam 50-60-to amīšu vāģim, kas misteram X patīk no dizaina viedokļa, bet negribas kratīties uz 50 km/h? ieliekam mūsdienās ražotu motoru, piekari utt un atstājam ārējās (redzamās) detaļas autentiskas. piekrītu, ja tas auto ir 5 eksemplāros, tad gan to varētu uzskatīt par noziegumu, bet ja džeki ir paņēmuši 'just another ford' un uzbliezuši hot-rod, man nav iebildumu. tā kā, man liekas, ka katrs gadījums ir jāskatās atsevišķi.

Gravatar DD

2007. gada 30. jūlijā, plkst. 10:14

Nepatīk, neskaties. Just ignore.

Gravatar Ainars

2007. gada 30. jūlijā, plkst. 12:34

Turpat uz discovery (vai varbuut exporer, etc...) ir arii raidiijums Tev - tur ierobezhota budzeta apstaakljos nopeerk kaut kaadu 15 - 20 gadus vecu dampi (tipo - honda civic, vai kaut ko taadaa garaa) un tad to uzfrishina: nomaina salauztaas detaljas, pulee kraasu, paarkraaso diskus un taadaa garaa... Iisteniibaa pat pats pagalmaa visu to pashu vareetu izdariit... :) Un beigaas tu auto nopaardod - parasti ar pelnju. Viss ir vienkaarshi un saprotami.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 30. jūlijā, plkst. 14:07

Ainars, trīs esmu redzējis. Visos trijos viņiem nav izdevies nopārdot auto ar peļņu :)

Gravatar Pofig

2007. gada 30. jūlijā, plkst. 15:45

laacz: es tāpat kā neviens cits, īdēt nevaru aizliegt. Drusku žēl, ka par muļķīšiem sevi pataisat. ;o)

Gravatar laacz Autors

2007. gada 30. jūlijā, plkst. 16:01

Pofig, diez vai gudrs cilvēks šādā veidā provētu savu nožēlu paust :)

Gravatar mad gremlin

2007. gada 2. augustā, plkst. 15:06

nu ir atšķirība starp restaurāciju un custom made. tieši pēdējais ir tad arī trāpījies uz ko amīši ir pavilkušies (kas manuprāt tomēr ir gaumes lieta). ja iet pie sirds restaurācija tad iesaku pato pašu kanālu marka evana ražoto Car is born vai reborn atkarībā no situācijas. Pimp my ride jau ir izvirtība. tiešām tizli. pēc viņu darbošanās mašīna uz reiz jādzen uz citu servisu lai izņem tos visus nevajadzīgos pribambasus ārā. un ja jau par šito tēmu kā patīk Scrapheap chalennge