✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Atvaļinājums so far

2007. gada 2. augustā, 13 komentāri

Neskatoties uz to, ka, kā izrādās, es apzināti nonivelēju sava resursa vērtību ar personiskiem ierakstiem, pastāstīšu, kas notiek lāča atvaļinājumā.

Pirmā no divām nedēļām ir nekānedarīšana. Gulēšana, cik nu bērns to ļauj, iešana laukā, neizdarīto lietu izdarīšana Jelgavā, utt. Rīt, ja nekas nemainās, ir ieplānots dienu pavadīt iekš Forum Cinemas.

Savukārt, otrā no divām nedēļām būs nekā nedarīšana :) Taču, šoreiz tas notiks nevis Jelgavā, bet gan vietā, ap kuru nekā nav (ja neskaita kārtējo Balto kāpu), lai arī tur pastāv Latvijas viesu namiem neraksturīgs komforts - Pūrciemā. Tik tiešām - neko nedarīsim. Varbūt aizbrauksim uz kādu netālu vietiņu. Piemēram, aizgājušoreiz dikti patika Dundaga ar savu multifunkcionālo pili, kā arī, iespējams, jāapciemo Ventiņ puse.

Tāds statusa reports. Nekas sevišķs nav ieplānots bijis. Trīs virspusējas idejas. Pirmā bija .lv izbraukāšana. Kas rezultējās Pūrciema atkārtotā apmeklējumā.

Otrā versija, kas patiesībā bija pirmā - Igaunijas tūre. Aizšaut aš līdz Narvai.

Trešā versija, kura laika gaitā pabija arī pirmajā vietā, bija doma aizdoties uz Zviedrijas dienvidiem. Tā kā nav lustes braukt no Stokholmas to gaisa gabalu, likām cerības uz Ventspils prāmi, kurš iet uz Karlshamnu. Taču, cenas, salīdzinot ar Rīgas Jūras Līniju un Tallink, ir vājprātīgas. Galu galā ideja atkrita.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar newage

2007. gada 2. augustā, plkst. 20:24

Ai nebrauc uz Narvu, tāds slāvu nostūris vien ir... Tartu ir pavisam cita lieta - jauka vecpilsēta, jauki krodziņi utt..

Gravatar laacz Autors

2007. gada 2. augustā, plkst. 20:27

newage, to, ka Narvā dominē krievu tautības iedzīvotāji, zinu arī tāpat. Mani saistīja lasītais par to pilsētu.

Gravatar black_mamba

2007. gada 2. augustā, plkst. 21:06

Cik man zināms izdevīgi un arī ātri ir ar ryanair.com lidot uz Stokholmu, tikai iepriekš jau savlaicīgi jānorezervejas....Tikai tāds sīkums, ka lidosta atrodas Stokholmas pievārtē.

Gravatar ir ok

2007. gada 2. augustā, plkst. 21:34

Dienasgrāmata, kas savā izcelšanās būtībā ir personiski pieraksti, kas pārcēlušies no papīra formāta uz internetu, ir īstā vieta rakstiem par personīgām lietām.

par profesionālām lietām protams var rakstīt blogos, bet tas jau ir cits stāsts. tikpat labi var uztaisīt savu boot.lv un bliezt par proflietām.

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 2. augustā, plkst. 21:38

Tfu, no sākuma izlasīju "Purvciemā".. Nesapratu.

Gravatar Asmodejs

2007. gada 3. augustā, plkst. 09:59

Nekā nedarīšanai ir savi plusi, nenogursti, ja izbesī, tad esi uzreiz mājās, nenonāc nezināmās vietās un galvenais nekad neapmaldies. :)

Gravatar wins

2007. gada 3. augustā, plkst. 11:59

Tikko nesen atgriezos no liidziiga Ikaunijas apceļojuma - ash līdz Narvai... Bij labi! Rekomendēju!

Gravatar UL

2007. gada 3. augustā, plkst. 12:20

DienvidZviedrija? Kāpēc gan ne Somija un Muminlande/Sarkaniemi?

Gravatar kiborgs41

2007. gada 3. augustā, plkst. 12:46

Ak ta uz Pūrčiku laidīsi :D

Gravatar sensors

2007. gada 3. augustā, plkst. 20:02

biju tikko zviedrijā pa upi, nākamreiz neatcel

Gravatar laacz Autors

2007. gada 3. augustā, plkst. 23:17

black_mamba, un tad tur īrēt mašīnu vai ar bērnu kulties tos 500 km? :) Paldies :)

UL: invitācija ciemos.

Gravatar Whiskas

2007. gada 7. augustā, plkst. 15:32

Principā no Jelgavas visizdevīgākais prāmis uz Zviedriju ir no Klaipēdas (uz to pašu Karlshamnu), www.lisco.lt . Maksā lētāk nekā no Ventspils, un ir gana labs.

Nu bet salīdzināt cenas ar Baltic Kristina :) Vai tad ļ.cien. Laacz nav pamanījis, ka jamais prāmis zem nosaukuma Atlas 1 tagadiņ kursē starp Cesmi un Brindizi Turcijā, http://www.faktaomfartyg.se/bore_I_1973.htm ?