✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Filma: Ocean's 13

2007. gada 31. augustā, 12 komentāri

Nulle. Salīdzinot ar iepriekšējām divām daļām (11 un 12) šī bija nulle. Izskatās, ka pie vainas varētu būt stāsta neesamība. Pirmais Oušena bandas filminieks bija pēc laika zobu izturējuša 1960. gada scenārija, bet otrā autors ir spējis tik tiešām kvalitatīvi, lai arī brīžiem klišejiski, palidināt savu fantāziju (un šogad uzrakstīt Borna Ultimāta scenāriju). Trešajā filmā, diemžēl, nav nekā. Ja nu vienīgi kroņa frāze - “Get me a laptop”.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar aaxc

2007. gada 31. augustā, plkst. 12:04

Nu nu, kaada nu kuram taa uztvere. Man personiigi vinja patika labaak nekaa otraa dalja. Es teiktu - mixis starp pirmo un otro dalju. Stilaa vairaak uz pirmo, liidz ar to arii baudiijumaa ljoti patiikama.

Gravatar Kas

2007. gada 31. augustā, plkst. 12:33

Fima bija briesmīgi atsķaidīta. Pat meitenes, kurām patīk klūnijs un breds pits negribēja skatīties to līdz galam. Tā bezgalīgā gatavošanās bija vājprātīga. esmu laimīgs, ka neaizgāju uz kino. Šodien jāpaskatās Transformeri Forumā, amerikā labi bija aizgājusi un reklāma arī tiešām smukiņa, filma varētu būt kā radīta lielajam ekrānam... :) Un borna ultimāts tiešām švaks salīdzinot ar pirmo un otro, bet nu pat 3 borns bija daudz labāks par trešo ošenu...

Gravatar dlb

2007. gada 31. augustā, plkst. 13:13

Nu tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis, bet Transformeri man lika vilties. Sižets vienkārši "nekāds". Visi kaut ko dara, virsur viss sprāgst/grūst un notiekas, specefekti papilnam, bet nav 'action' sajūtas.

'Borna ultimats', gan patika - sevišķi sākums. To es saucu par dinamisku kino ar action elementiem.

Gravatar Peeteriz

2007. gada 31. augustā, plkst. 13:19

Man 3. daļa palika daudz labāk par 2. Šī bija tīri relaksējoša, pozitīva filmiņa.

Gravatar groove

2007. gada 31. augustā, plkst. 13:21

Oušens bija tāds pats kā parasti - stilīgs nenopietns kino ar labu aktieru ansambli. Transformeri - specifektiem pārblīvēts sviests. Borns - labākā spiegu filma pagaidām. Punkts.

Gravatar Mārcis Balodis

2007. gada 31. augustā, plkst. 13:38

Oušens - 1mo reizi viņiem viss tik gludi un skaisti sanāca. Nebija nekādas intrigas, spriedzes. Bourns - ne gluži Die Hard, bet very nice. Bournā ir spēks! :)

Gravatar tiri-piri

2007. gada 31. augustā, plkst. 14:23

Oušens #13 nu gan bija pār kārtu labāks par #12. Un itkai nedaudz sūdīgāks par #11. Savukārt Bourns #3 ir turpinājis lejupslīdi pēc kvalitatīvi labākajām #1 un #2. Transformeri??? Vārds huiņa manuprāt šim sūdam skan kā kompliments. Ja vēlies specefektus, labāk kādu kompjūterspēli uzspēlē, būs vismaz aizraujošāk un sižets droši būs sakarīgāks.

Gravatar gogi

2007. gada 31. augustā, plkst. 15:47

nu nez - manuprāt, šī daļa bija veidota pēc cita principa nekā iepriekšējās un tāpēc ir grūti salīdzināt 1,2,3 pēc jelkā citā kā vienīgi subjektīvās patikas/nepatikas. kāpēc gan obligāti jābūt stāstam ar standarta struktūru vai kaut kādu aritmētisko vidējo sižeta attīstības ātrumu? tās drīzāk ir Tavas expektācijas dēļ tā, ka pirmie divi bija dinamiski action gabali un likumsakarīgi tādam jābūt arī trešajam. man personīgi trešā daļā pat labāk patika nekā pirmās divas, bet tas tik tāpēc, ka bija tuvāka manai personīgajai gaumei.

Gravatar gusc

2007. gada 31. augustā, plkst. 16:29

Jaa mani arii nepavilka - ja nu vienigi operatora un montazhas triki - tiiri smuki bija, bet scenaarijs nulle.

Gravatar Kas

2007. gada 1. septembrī, plkst. 03:40

Noskatījos arī Transformerus Forumaa, tieši tas kas reklāmā, 100% pure USA action movijs, ja patika reklaama, patiks arii filma. saliidzinaat ar bornu nav iespeejams, borns ir action-trilleris, shis tiiri actions. man patika, ljoti laba izklaide :))

Gravatar nuttshell

2007. gada 2. septembrī, plkst. 09:09

Oušena 13 bija tieši tik cik gaidīts. ir vērts aiziet paskatīties. Jāpiekrīt ka Borna ultimāts ir laba spiegu filma, bet par transformeriem jāatdzīst - "kad es augu, bērniem tik foršas multenes nebija" (:

Gravatar Tomy

2007. gada 5. septembrī, plkst. 17:27

Tā pat kā Ocean's 11,12 tā arī 13 seansa vidū kļuvu miegains un pievērsos popkornam. Vēl murgaināka filma par Italian job, to es vispār nesapratu. Skatījos un skatījos un aizmigu. Za to Bourn'u iegādājos uz DVD. Patīkams ekšns. Subjektīvs viedoklis :]