✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lāčumīle

2007. gada 10. septembrī, 9 komentāri

Šāda kleita manī rada divējādas domas. Pirmā liek provēt saprast, vai te nav kādas paralēles ar kažokādām velkamas. Plīšu lācīšu grupveida iznīdēšana. Cik daudz bērniņu ir palikuši bez saviem plīšu lācīšiem tikai vienas lielās tantes prieciņam? Otra doma, protams, ir sapratne. Šeit ir redzama lielās tantes pastiprinātā mīla šo rotaļlietu virzienā. Diezgan drosmīga savas bērnības mīlestības un aizraušanās demonstrācija.

Plīša kleita
Plīša kleita

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar eermaniitis

2007. gada 11. septembrī, plkst. 00:12

neviena - neviena beerninja nav palicis bez laachuka - jo veikali pilni (tas nav kaa ar banaaniem vai ko citu - kjiinieshi shamos shtancee nejeegaa)

vot par bezveertiigi izskiesto naudu vareetu parunaat - ja kautkur nebuutu bildes par kautkaadiem paraplaaniem ;-) kuru naudinju vareeja noziedot lai kaads baareniitis atrod miiliiguun gaadiigu gjimeni

imho kaa katrs grib ar savu naudu taa arii atpuushas

Gravatar JonyBravo

2007. gada 11. septembrī, plkst. 00:41

ja plīšu lācēnu acu skatieni būtu vērsti uz tantes, iespējams, puskailo augumu, tad gan es piedomātu cik mūsu [citu] sabiedrība var būt samaitāta

Gravatar RedStar

2007. gada 11. septembrī, plkst. 02:29

Tā jau nav kleita, bet kažoks :)

Gravatar baltais runcis

2007. gada 11. septembrī, plkst. 08:20

Kleita vai kažoks, bet ērts šāds apģērba gabals noteikti nav. Interesanti- vai viņas cepure arī ir veidota vienotā stilā (no lāču miesas)?

Gravatar Shadowbird

2007. gada 28. septembrī, plkst. 11:01

Labāk nekā dzīvi.

Gravatar will at w.i.t.c.h.

2008. gada 30. decembrī, plkst. 17:32

šausmas ja es būtu tās sievietes vietā es atiktos no šīs kleitas