✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

A man vajaga!

2007. gada 14. septembrī, 36 komentāri

Šorīt, stāvot un gaidot trolejbusu pie Graudu ielas Statoila, nācās diezgan neierastā kārtā lavierēt starp mašīnām. T.i. - reaģēt uz to pīpināšanu, kura tika vērsta pret ap pieturu staigājošajiem cilvēkiem. Jo, redzieties, tā tika apbraukts korķis Vienības gatvē. Pa trotāru. Ij starp pieturu un tās apzīmējumu, ij pa tiešo pāri krustojuma stūrim un pieturai pa otru pusi.

Shēma
Shēma

Foto moto loto #1

Foto moto loto #2

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Juris

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:30

Cilvēkiem nekaunības netrūkst. Aizbildinājums: es kavēju darbu, nav nekāds aizbildinājums.

Gravatar Normunds

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:39

Man sāk likties, ka vienīgais kas pie mums var palīdzēt ir atdalīt auto joslas ar bordjūrām [lai netiek pāri] un ielu malās uzcelt žogus. psc, es reti kad šito saku, bet te nu būtu tā vieta kur sapulcināt cilvēkus vestītēs lai izraksta rēķinus.

Gravatar KKTK

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:44

Kultūra tāda pie mums... Ja šitos nesitīs jau iedīglī, tad ceļu satiksme būs kā Maskavā, ka braukt pa gājēju ceļu ir pilnīgi normāli.

Gravatar alcha

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:46

gribeeju piebilst, ne Bauskas, bet Graudu iela, kas ir slēgta

Gravatar Master

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:47

Es nebraucu pa ietvi bet nedaudz talak ir pagrieziens pa labi kur bez problemam var iebraukt bedraina ceja lai veiktu nepiecieshamo pagriezienu talak pa labi.

P.S tur ir kopa 4 ieejas pa labi skaitot no jelgavas puses:

  • ietve
  • iebraukts celjs (dublji) zalaaja
  • manis pieminetais mazais pagrieziens
  • normals pagrieziens, lai tur tiktu jaizstav pietiekshi garsh korkjis

Gravatar Whiskas

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:48

Un kāpēc nezvanīji 112? Tagad, kad visi zvani tiek rakstīti "melnajā kastē", jamie vairs nedrīkst nereaģēt :)

Gravatar Master

2007. gada 14. septembrī, plkst. 14:49

P.S nedomaju ka plato bedraino celju kas turpinas aiz ietves var saukt par ietvi bet cilveki tur ari iet :)

Gravatar Artūrs

2007. gada 14. septembrī, plkst. 15:07

Vai tie zilie punkti ir domāti ļaudis?

Gravatar Glupais

2007. gada 14. septembrī, plkst. 15:11

Yeah! Atgriežamies mežonīgajos deviņdesmitajos! :)

Gravatar afigel

2007. gada 14. septembrī, plkst. 15:13

un lai ierobezotu brauksanas ātrumu, pārdot mašīnas ar kantainiem riteņiem.

Gravatar Zachary

2007. gada 14. septembrī, plkst. 15:37

Diezgan pasen pa kaut kādu Krievijas TV kanālu rādīja raidījumu, kurā pāris cilvēki milicijas patruļas aizsegā nodarbojās ar naglaina dēļa mešanu zem riteņiem pa trotuāru braucošajām mašīnām.

Gravatar stripe4

2007. gada 14. septembrī, plkst. 16:11

Kā es vienu dienu sapriecājos par viena benzīnvedēja šoferi. Es, tāpat arī kā viņš, nostāvēju visu korķi, lai pievakarē no 11. novembra krastmalas tiktu uz Akmens tilta. A še tev, mēģina no labās joslas līst iekšā viens bīmeris, kas, protams, 20-30 minūšu vietā uz Akmens tilta bija iecerējis tikt 2 minūtēs, apbraucot korķi pa relatīvi tukšo labo joslu. Lai cik nekaunīgi viņš līda iekšā (tip neies jau benzīnvedējs taisīt avāriju), nepalaida viņu benzīnvedējs, un noskrāpēja sānu. Apbraucu svaigo avāriju, tik pamanīju, kā izlīda no bīmera gailis un kaut ko tur sāka benzīnvedēja šoferim klārēt, cik varēja noprast, "vai tad tiešām bija grūti palaist"? Visa cieņa un cepure nost par šādu benzīnvedēja ietiepību, vienīgi žēl, ka bezjēdzīgi jātērē savs laiks cita idiota dēļ, rakstot saskaņoto vai skaidrojoties ar policiju. Manā uztverē vispār visa CP rītos un vakaros būtu jāmobilizē tieši vietās, kur ir sastrēgumi. Un jāsoda par visiem sīkumiem, pat nepārtrauktās līnijas šķērsošanu. Tikai tā var apkarot to idiotismu, kas darās uz Rīgas ielām. Starp citu, esmu manījis jau vienu labu zīmi - Hanzas un Pulkveža Brieža ielas krustojumā stāv policists, kas fotografē un pa rāciju noziņo tos, kuri pa labā pagrieziena joslu šķērso P. Brieža ielu virzienā uz Rūpniecības ielu. Pie Rūpniecības ielas krustojuma gudreļus jau sagaida zizlis.

Gravatar linda

2007. gada 14. septembrī, plkst. 16:26

eh, arvien vairāk parādās braucēju, kas vēloties izvairīties no sastrēgumiem Olainē un Jaunolainē brauc uz Rīgu car Kalnciemu .... Jelgava - Kalnciems sāk paīkt par diezgan noslogotu ceļu...

Gravatar mehdi

2007. gada 14. septembrī, plkst. 16:41

->stripe4: sastrēgums, pieļauju, caur šo triku palielinājās vēl 4x. Tad jau vienkāršāk ir nah ķieģeli vadāt līdzi, izlaist vajadzīgajā brīdī un virzienā pa logu un ,ja nu noķer, tad atvainoties par "slikti nostiprinātu kravu".

->linda: Tas viss labi iet kopā ar benzīntirgotāju izbrīnu par nežēlīgākajiem benzīna pārdošanas rādītāju pieaugumiem. Labklājība, ibio. Nu jau regulāri un sistemātiski un neatkarīgi no nedēļas dienas uz tās pašas Venstpils šosejas sākot no kādiem Ķemeriem uz Rīgas pusi sāk palikt tik biezs, ka ja gadās kāds 80kmh bremzētājs, tad līdz Rīgai var tā arī gadīties novilkties.

Gravatar kabom

2007. gada 14. septembrī, plkst. 16:51

Nav nekaads briinums - Krievijaa jau sen sesh-joslu ielas ir paplashinatas par divaam - ar gajeju ietveem abaas pusees.. Vieniigi zheel ka mees no Krievijas atpaliekam :)

Gravatar Sarky

2007. gada 15. septembrī, plkst. 19:01

TIKAI dēļus ar naglām!! Ar NAGLĀM!! Un miers.

Sarky, 'stingrās rokas' piekritējs.

Gravatar Kloons

2007. gada 16. septembrī, plkst. 13:47

Mnja, interesanti, kur dzīvo CP`isti ikdienā? Tikai akciju laikā ir pamanāmi uz ceļiem, un ar dziļi iedziļinājušies akcijā kakcijā - respektīvi uz pārējo piever acis.

Ik pa brītiņam liekas ka katrā krustā derētu pa policim, jo sarkanā gaisma tiek konkrēti ignorēta - ir korķis vai nav. Ja atmiņa neviļ ta par šādu joku labu $ varēj noplēst + soda punktu kaudzīte.

Gravatar Sarky

2007. gada 16. septembrī, plkst. 17:20

Kloons: viņi, tāpat kā daudzi citi, ir SIBīrijā

Gravatar sn

2007. gada 16. septembrī, plkst. 20:31

a es tevi tikko LNT ziņās redzēju:)

Gravatar Antuanete

2007. gada 17. septembrī, plkst. 09:38

Kur ir policisti sastrēgumstundās? Viņi naktīs ķer uz ātrumu tiltu pārvados (vietā, kur ātruma pārsniegšana par 20 nevienu principā neapdraud) un citās vietās, kur satiksme ir vienmērīga un netraucēta, tāpēc rītos, kad ir sastrēgumi, atguļ iepriekšējās nakts miegu.

Gravatar Uldz

2007. gada 17. septembrī, plkst. 09:59

Savā laikā viens no kievu satīriķiem apsmaidīja jaunos krievus, kas džipā braucot Maskavā pa ietvi, izkaras pa logu, pīpina un vēl pilnā rīklē lamājas, ka gājēji vazājas kur pagadās (atreferējums, iespējams neprecīzs, bet doma tieši tāda). Incanti, ka tas stāsts beidzot ir nonācis līdz mums un kļuvis par rīcības plānu. ;)

Gravatar Normunds

2007. gada 17. septembrī, plkst. 10:42

<i>Viņi naktīs ķer uz ātrumu tiltu pārvados (vietā, kur ātruma pārsniegšana par 20 nevienu principā neapdraud)</i>

Nuja, tev liekas, ka tas nevienu neapdraud, citam liekas ka neliels shortcut pa ietvi nevienam lielu skādi nevar nodarit un te nu mēs esam - atsaldeņi kas pārvietojas savos dzelzs gabalos audzējot bojāgājušo un ievainoto statistiku,Kas vainīgs? Nu neviens, protams, mūsu braukšanas stils ir vienkārši ideāls!

Gravatar Antuanete

2007. gada 17. septembrī, plkst. 15:38

Nu arī salīdzināji... pārvads tāpēc ir pārvads, ka tur ir tikai ceļš un margas, neviena gājēja un satiksmes plūsma virzās vienā virzienā. Savukārt, policisti, ja vēlētos domāt par drošu satiksmi, nevis vienkārši iekāst piķi, daudz vajadzīgāki būtu krustojumos un sastrēgumu vietās no rītiem un vakarā, nevis naktīs uz tukšiem tiltiem.

Gravatar linda

2007. gada 17. septembrī, plkst. 16:56

-> Antuanete Nu bet paskaties tik uz to, kādu komentāru esi ierakstījusi!!! Domāšana tāda interesanta - pats pēc savas mērauklas izmēra, ka redziet tas nav TIK bīstami un tik pārkāpj noteikumus un pārmet CP! Lūk, un tāda domāšana ir lielākajai daļai! Tas pārk\apums, ko es izdaru nav tik liels kāds tas ko kāds cits izdara! Bet ad jau mēs nekur tālu netiksim ar tādu attieksmi. Nē nu protams varam jau pieiet visam šim ar sekojošu teicienu: noteikumi ir, lai tos pārkāptu. : )))) un man kā juristam darba pilnas rokas : ))))

Gravatar Normunds

2007. gada 17. septembrī, plkst. 17:31

<i>Savukārt, policisti, ja vēlētos domāt par drošu satiksmi,</i> . Noiets etaps. Lai vai ko policisti darītu, vienmēr atradīsies kāda ūdensgalva kurai liksies ka policisti to varētu nedarīt, jo tas viņuprāt, nekādi nesekmē drošību uz celiem. Ja policija regulē krustojumu, tad viņi sastrēgumu padar tikai lielāku un vispār viņiem jāķer agresivie braucēji uz šosejām un vice versa - līdzko policisti sāk ķert uz šosejām tā šīs pašas ūdensgalvas zina brēkt ka viņiem īstenībā esot jāregulē krustojumi :D

Gravatar domkrats

2007. gada 17. septembrī, plkst. 21:15

Jaaneesa naglinju sauja liidzi....shaados briizhos jaaizbarsta kkur tur, kur cilveeki mazaak staiga, bet tie vagji brauc garaam. :)

Gravatar zloba

2007. gada 18. septembrī, plkst. 04:47

shitas manevrs jau ir 1000000 gadus vecs... pa NESTES puses ietvi un taalaako to neasfalteeto celju jau ir braukushi vismaz gadus 7 (veel kopsh turiibaa maaciijos)

agraak vieniigais nebija tik brutaali, gluzhi "paari" pieturai negonkoja

Gravatar zloba

2007. gada 18. septembrī, plkst. 04:48

ps: iipashi lielos sastreegumos, pat uz taas "papildus" joslas jau saaka veidoties sastreegumi, kuri tika jau apbraukti pa zaljo zonu / starp kokiem (kuram nu cik kliirenss atljauj :))

Gravatar astp

2007. gada 18. septembrī, plkst. 08:56

Cik piekares augstums atljauj, mochiiju pa seetaam un zaljo zonu, kad slinkums staaveet. Neredzu neko nosodaamu, kaa tikai Riigas Domes nespeeju organizeet satiksmi

Gravatar Anonimka

2007. gada 18. septembrī, plkst. 15:10

nu jā, tas i psc ... kautvai braucot sastrēgumstundā uz Akmens tiltu, kur nagļikā spiežās virsū i smagie i visādi citi knariņi - ir tik šausmīgi grūti pastāvēt to rindu ...

Gravatar spd

2007. gada 18. septembrī, plkst. 16:49

cik beisbolenes garums atļauj, močīju pa to nažu autiņiem, kuriem, savukārt 'piekares augstums atļauj'. neredzu neko nosodāmu, kā tikai atsaldētu smadzeņu nespēju pārvērst nervu impulsus sakarīgā uzvedībā.

Gravatar zb

2007. gada 19. septembrī, plkst. 14:22

es nez vai ir vērts nolaisties līdz viņu līmenim un fiziski ietekmēt.

Gravatar Instigater

2007. gada 25. septembrī, plkst. 17:50

Ir ideja! Nobekapojam visu svariigo info no notes uz kaadu droshaaku vietu, staavam no riita pieturaa / ejam pa tacinju, kuram nu kur tas marshruts. Kad taads paraadaas, tad BLADAAC ar notes somu pa kapotu, stiklu vai tamlidiziigi. Izsaucam CP. Rezultaats:

  1. jauna note;
  2. viens paarmaaciits vadiitaajs;
  3. "saulesbrilles" uz aciim.

Treshais punkts var tikt minimizeets, ja nevainiigais uzbrukums notiek grupaa.

Gravatar Vaards

2007. gada 4. oktobrī, plkst. 11:29

Ne jau trotuaaru brauceejos ir probleema, bet savstarpeejaa skaudiibaa. Kas, laacim gabals nokristu, ja trotuaaru brauceeji apbrauktu sastreegumu pa trotuaaru (kas buuveets pa brauceeju naudu, nevis pa laacha adidas bikshu un botu nodokljiem) taadejaadi samazinot sastreegumu, izliidzinot transporta pluusmu un veicinot satiksmes efektivitaati.

Sastreegumi rodas tapeec, ka ir taadi nenoviidiigi STRIPE4 un BENZIINVEDEEJI, kas nevienu nepalaizh un ar to lepojas. Taadejaadi notiek mulljaashanaas, gruustiishanas, avaarijas un shaizes. Esi cilveeks, domaa par to kaads esi - palaid agresiivo brauceeju! :)