✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kirils

2007. gada 25. septembrī, plkst. 10:31

varbuut shie vareetu saakumaa skaidri pateikt, kaapeec jaalocko in the first place, un tad iet un ciiniities.

Gravatar Arnolds

2007. gada 25. septembrī, plkst. 10:39

Un ko apple darīs ar 36h laikā uzlaustajiem ipodiem?

Ceru, ka vienreiz atrausies (tāpat kā mikrosoft) no ES antimonopola struktūrām par saviem ekskluzīvajiem izstrādājumiem.

Gravatar actek

2007. gada 25. septembrī, plkst. 10:43

Kirils, domā rūdīti palm/symbian/winmobile jūseri leks uz kaut ko pilnīgi jaunu, tik tāpēc, ka tam ir ābola logo, nevella, tai sugai, kura ir diezgan maksātspējīga, vajag lai ar gadžetu šodien var izdarīt to pašu ko vakar varēja. Tāpēc kaut kas ir jādara lai iphoni pirktu kā traki, kāpēc lai nepateiktu ka mūsu uberphone ir aizliegtais auglis, tehnofīli pirks kaudamies?

Gravatar chebureks

2007. gada 25. septembrī, plkst. 11:02

  1. Vinjsh var teikt ko dara, darbi rāda pretējo. mazs sīkums - 1.0.2 softs iekļauj iespēju rediģēt gprs settingus lietotājam pa tiešo.
  2. Apple ir jāsaka ka viņi cīnīsies un jāimitē darbība. Viens - savādāk ekskluzīvajiem tīkliem var parādīties jautājumi par to kur iekāpuši, divi - apple saņem arī zināmu zaļo kāpostu no katra oficiālā lietotāja atpakaļ no operatora (īss aprēķins - 500K aktivēto at&t devaisu, vidēji 10USD no rēķina atpakaļ apple (cipars tiek baumots ir krietni lielāks - drīzāk ap 20USD) - skat kā, 12 ļimoni nākamo divu gadu laikā ieripo kasē (turklāt bez piepūles vai izdevumiem). no UK kontraktiem summa būs pie 30USD. No otras puses - pats devaiss pārdotais arī peļņa. Ekonomiskais uzdevums - kā izspiest maksimumu no operatoriem un tajā pašā laikā pārdot pēc iespējas vairāk devaisu.
  3. Džins ir pametis pudeli un atpakaļ to vairs neiebāzīs. Apple nav īsti tehnisko iespēju aiztaisīt caurumu caur kuru tika atbloķēts un ja arī softs tiks safiksots paši dzelži mierīgi turpinās strādāt. Tas viss kļūst vēl interesantāk jo apple nedrīkst sākt apzināti lauzt unlockotos devaisus - maza likumdošanas fīča kas nodrošina lietotājam tiesības lauzt ko un kā gribas ja tas ir personīgai lietošanai un lai nodrošinātu iespēju lietot iPhone tīklā pēc viņa izvēles. Ja viņi sāk cūkoties var uzrauties uz class-action par šo tēmu un iepeldēt palielās sodanaudās un kompensācijās.

kopsavilkums - iebiedēšana lai joe parastais nesāktu apdomāt to kā reālu iespēju. Tiem kam nav slinkums tas nekā ij nenodarīs un apple viņiem augumā arī īpaši kāpt necentīsies. Nobeigumam vēl viena interesanta detaļa - apple ir ļoti žigli lai piesauktu juristus tiklīdz kaut kas vispasaules trubā viņiem nepatīk, kā arī unlock fīču izplatīšana netiek aizsargāta zem DMCA. Arī saiti iekš US kuri mierīgi tirgo vai izplata how-to joprojām mierīgi dzīvo un neslēpjās.

Gravatar Kirils

2007. gada 25. septembrī, plkst. 13:12

actek, neticas gan. ja taa, tad vinji visi ir slimi. SLIMIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPPORT MENTAL HEALTH OR I WILL KILL YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gravatar Normunds

2007. gada 25. septembrī, plkst. 16:34

Nu un? Būtu stulbi laist garām tādu kāpostu kas viņiem ienākas no neuzlauztiem telefoniem. Nav viņi nekādi žēlsirdīgie samarieši.