✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Baltkoms digitālais

2007. gada 25. septembrī, 6 komentāri

Sv. Vai kādam nav saglabājies tas Baltkoma digitālās televīzijas bukletiņš, kurš tika izplatīts Jelgavā? Man ir radušies daži iebildumi šim kantorim, taču, diemžēl, nav iespējas to pamatot, jo viņu lapā piedāvājums (pakete) ir pavisam cits, nekā tika minēts tai prospektā. Būtu feini, ja kāds varētu ieskanēt un iesniegt man :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar jurisv

2007. gada 25. septembrī, plkst. 14:42

Man ir, ja ir interese mailo, rīt panemšu uz darbu ieskanēšu.

Gravatar Izliecies

2007. gada 25. septembrī, plkst. 16:12

Iesaku paņemt labāk Lattelecom TV. Pagaidām gan nav īsti pilnīgs, dažbrīd ielago, taču visumā ir pat ļoti labs. Kā nekā, tie ir tikai pirmie mēneši.

Jā, btw, Lattelecom TV var paņemt uz trīs mēnešiem par brīvu izmēģināt. Vienīgās piemaksas laikam ir par atsevišķiem kanāliem (sencis maksā ~ls 5) un tur vēl kaut kam.

Gravatar taalais

2007. gada 25. septembrī, plkst. 19:07

LattelecomTV ir dārgāks pasākums ar krietni mazāk kanāliem.

Gravatar Trader

2007. gada 30. septembrī, plkst. 17:23

Tak brīdinājām tevi, laacz. Tagad tu pis...ies ar viņiem, līdz atslēgsies. Tās bābas tur ir neuzvaramaas. Un sākumā mēģini zvanīt pa telefonu. Kad 3 dienas nebūsi sazvanījis (jo visu laiku zvana pateicīgie klienti, lai izteiktu savu sajūsmu), tad nāksies vien iet pašam un stāvēt rindā, lai izteiktu savu sāpi. Un kad būsi izstāvējis, tad tev iedos tehniskā dienesta numuru, kuru neviens nekad neceļ. Tā ka veiksmi tev Laacz, varbūt tevī sēž šlesera buldozers, un tu paveiksi neiespējamo. P.S. neaizmirsti regulāri maksāt par nesaņemtajiem pakalpojumiem, jo tavā līgumā nekas nav rakstīts, ka tu drīksti nemaksāt. Pat ja tevi šis pakalpojums nav pieejams, vienalga jāmaksā. Citādi būs soda nauda, Creditreform un beigās Kalvītis paziņos, ka tu darbojies vienā grupā ar bijušajiem desantniekiem, VDK darboņiem un citiem tumšajiem spēkiem.