✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Trotuāra braucēji

2007. gada 1. oktobrī, 37 komentāri

A kam man jāzvana, pie kā man jāiet, kuram jāsūta e-pasts, lai pirmdienas rītos iepriekšminētajā vietā noliktu policijas ekipāžu? Vēlams to izdarīt aiz Statoila pagrieziena, lai šoferīšus ne tikai pabaidītu, bet arī paķertu.

Šodien diezgan cieši atmiņā iesēdās Toijotiņa ar reģistrācijas numuru “INESE”. Un vēl daži indivīdi, kuri bija diezgan labā korķu izraisītā eiforijā, lai uzskatītu, ka gājējs, kurš iet pa trotuāru, pa kuru viņi provē braukt, ir nopīpināms un pabaidāms (līdz stumšanai tālu nebija).

Vēl viens, šoreiz vīriešu kārtas intelekta neizkropļotas sejas īpašnieks pamanījās, kad netika laists caur pieturu, tai apbraukt apkārt un apzināti iepriekš protestējušajiem sabiedrisko transportu gaidošajiem cilvēkiem uzšļākt tādu jauku ūdensšalti. Tas gan mani paglāba no turpmākas diskusijas ar čigāniem par nepieciešamību iegādāties "zelta ķēdīti" par 50 santīmiem, jo viņiem trāpīja. Tālāko neredzēju, jo ieriktējos trolejbusā. Varētu būt, ka puisim aizvicoja pakaļ.

Tad, jā - kam, kur, kad? Zvanīt uz 112 šķiet diezgan muļķīgi, jo, pieņemu, ka viņiem ir citas aktuālākas problēmas risināmas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar raish

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:01

Inesei ir birojs manaa eekaa :) Esmu jau noveerojis vinjas meisteriigo parkoshanaas maakslu, taa kaa shie te izgaajieni nepaarsteidz.

Gravatar baltais runcis

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:02

ehh, Inita paspēja ātrāk... Vai nav doma apbruņoties ar video vai fotokameru un nosūtīt poličiem pa taisno pierādījumus? Tādas smukas bildes, lai ir redzami numuri un sejas. Sanāktu feina fotosesija :)

Gravatar esuntu

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:05

Zvanīt uz <a href="http://www.zl.lv/portal/view.php?id=248654&amp;rownum=147&amp;lang=lv" rel="nofollow">Depo</a>. Prasīt cenu lielām naglām (vai alternatīviem, asiem priekšmetiem) kilogramos.

Gravatar eldberg

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:15

112, tevi pēc pieprasījuma savienos ar CP, PP vai kaut KP.

Gravatar tv

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:18

112 nekur nesavienos, bet gan pateiks, lai zvana uz 1188. savieno tikai kastastrofu gadījumos.

Gravatar karlis

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:21

Teikums garšīgs kā medus kūka! :) <i>vīriešu kārtas intelekta neizkropļotas sejas īpašnieks</i> Vai gadījumā "intelekta neizkropļotas" nav divdabus un liekams komatos? Lāga neatceros, jo ar Latviāņu valodu tomēr tā īsti nekad neiedraudzējos...

Gravatar Livingston

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:22

karlis, ja jau nedraudzējies ar gramatiku, tad kādēļ lien ne savā lauciņā?

Gravatar Glupais

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:29

Starp citu, ir risinājums. Jānokārto ieroča nēsāšanas atļauja un tad tiem, kas brauc pa trotuāru sašaut riepas. Viss būs likumīgi, jo indivīds ar spēkratu šajā gadījumā apdraud tavu dzīvību, līdz ar to viens šāviens gaisā, otrs pa riepām, ja nepieciešams trešais, tad šofera virzienā...

Gravatar pile

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:34

>>tv Savienos gan, pats esmu bieži zvanījis lai savieno ar tāda un tāda rajona ceļu policiju, tam jau tas 112 ir domāts, tā ir centrāle lai savienotu ar emergency dienastiem.

Gravatar chebureks

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:34

Varbuut vienkaarshi panjemt liidz kjiegjeli? Un tad kad kaads briinumbeerns brauc, taa divdomiigi tureet rokaa?

Gravatar eermaniitis

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:35

Glupais

un ja nu Inesei arii ir atljauja? .. vinsh ta peec shaaviena gaisa nemuljkjosies un saaks ar kontrolshaavienu galvaa - taaka domaat der pirms glupiibas runaa

Gravatar Juris

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:40

INESEs uzturēšanās pilsēta - Jelgava.

Gravatar Glupais

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 12:58

eermaniitis > Tāpēc nepieciešams no sāna puses sedzējs ar RPG, kas vadītāja dīvainu kustību dēļ likvidē visu, kas atrodas iekš mašīnas nedaudz arī ārpus tās... :)

Gravatar Jurz

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 13:08

Aizmirsti, Laacz, kad tu esi dzirdējis ka šīs valsts spēka struktūrvienību pārstāvji parūpētos par vienkāršo cilvēku labklājību? Rīgā ir desmitiem šādu un līdzīgu vietu, tikai atbildīgās struktūras nezkāpēc viņu tuvumā neredz.

Gravatar murmulis

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 13:29

man liekas, ka bija policijas izmaksas apmeeram Ls 4.xx stundaa, liidz ar to vareetu arii kaads jamiem maksaat to piechuku stundaa un taa pa Ls 20 2 gab. 2 stundinajs tai vietaa vareetu padezhureet, vieniigi tas laikam bija par PP-istu, bet lai sodiitu vajag CP-istu... bet nu ja staaveetu uniformaa, tad jau pamaniit vareetu jamos

otrs variants - nemam liidzi savu deeli, kuraa ir sadziitas NiN (9'' naglas) un miers un dievs - viens nopliisiis, iebrauktuvi aizsitiis un viss - citi vairs netiks...

Gravatar weedy

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 13:44

Idejas par ieroča nēsāšanu un naglainu dēli man liekas vislabākās. :)

Domāju, ka to naglainā dēļa uzparikti varētu diezgan labi uztaisīt - parasts gājējs šamo uzreiz pamanīs, braucējs tikai pēc tam. :) Labāks nekā jebkurš guļošais. :)

Gravatar eldberg

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 13:52

112 Savienos, pats esmu zvanijis par nepareizi noparkotam auto, kas trauce un savienoja mani ar PP

Gravatar japets

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 14:19

Varbu zvani Degpunktam, bez medijiem biezhi vien nekas nenotiek.. :)

Gravatar Glupais

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 15:19

Jā, G-punkta kamera tajā vietā varētu stāvēt katru dienu! Var būt pat var tur vienkārši uzstādīt kādu advancētu grozāmu webcam un miers. :)

Gravatar Skallija

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 15:40

Be real. Zvanīt jau tu vari, bet visticamāk bez rezultātiem. Tādi ir tie cilvēki mūsu absurdainajā Latvijā. Kas es uzdodu šāda tipa jautājumus pazīstamajam ceļu policistam, kāpēc nestāv problēmkrustojumos, kāpēc neregulē sastrēgumus, kāpēc neķer agresīvos utt.utt., atbilde ir - neesot likuma panta ko agresīvajiem piemērot, un izdevīgāk tam ceļu policim ir šmigas ķert, kur reāls piķis spīd, nevis pa mazo aldziņu sabiedrības labā rauties kaut kādās problēmzonās pirmdienas rītā/:(((

Gravatar DD

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 17:29

Ja brauc pa gajeju celju, tad nekada gadijuma neiet nost, bet turpinat iet, ja nobrauks, (pelekties lai mazak nobrazumi/luuzumi), un tad sudzet tiesa un prasit 10x kompensaciju.

Gravatar vimba_zlobnaja

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 19:17

Pirms nagloto dēli uzstādīt uz brauktuves ieteicams to nokrāsot pieskaņojoties gadalaikiem. Vasarā - melnā, Ziemā - baltā krāsā. Rudenī var nodekorēt arī ar sarkanām kļavu lapām ;)

Gravatar Nauris

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 20:03

vienīgi vajag padomāt, lai gājēji neuzraujas uz dēļa.. :) viens variants, ka pašiem vajag uzvilkt dzeltenas, atstarojošās vestītes un pastaigāt 300 m tālāk.. varbūt nobīstas. ;)

Gravatar Dragster

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 20:23

Vari uzrakstīt šim te kungam edmunds.zivtins@cpp.vp.gov.lv, lai padomā, varbūt ir vērts papildināt statistiku:)

Gravatar procesors

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 20:29

Tam kungam varētu pabraukāt "astē" līdzi. viņš ar varētu papildināt statistiku.

Gravatar Sarky

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 21:08

Varbūt lācz var aizrakstīt / norādi uz saviem rakstiem aizsūtīt?

Gravatar Didulis

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 21:42

Ja vien tas nav kāds autobusveidīgais vai kravas automobilis, tad vēsā mierā var uzlekt šamam uz motora pārsega un pārsoļot mierīgi pāri. Tu taču atrodies uz ietves un tev ir priekšroka pa to pārvietoties. ;-) Ja vadītājs apstājas un sāk braukt augumā, tad piedāvā izsaukt policiju. Noteikti atradīsies pietiekoši daudz garāmgājēji, kas centīsies tevi aizstāvēt, jo tiek pārkāptas arī viņu tiesības. Pēc šāda gadījuma viņiem noteikti būtu viela pārdomām, vai turpmāk braukt pa trotuāru vai nē.

-->>vimba_zlobnaja: Jūs sestdienas pasākuma laikā nolauzāt labo spoguli un sānu iebuktējāt vai arī tas bija ātrāk? Braucot pa Brīvības ielu uz pasākumu manīju tikai jūsu kreiso sānu un vēlāk tikai pēc finiša ievēroju jūsu auto labo sānu. Reglamentā tavu niku ievēroju pretī ekipāžas nosaukumam, tādēļ vaicāju, jo apšaubu, ka ir divas vimbas_zlobnajas. ;-) Tīri ziņkārīga interese.

Gravatar dadzis

2007. gada 1. oktobrī, plkst. 22:33

naglains dēlis ... ierocis ... vi čego!? ko jūs tur pīpējat? skarbi! šitie triki ne pie kā laba nenovedīs. sākumā vajag uzzvanīt 112, naudu tak tas nemaksā, redzēs ko teiks. šeit drīzāk derētu kāds lielāks dzelzbetona bluķītis, vai kāds ierakts stabiņš, tas fiziski lieds to prieku apbraukt un būs miers, bet arī tas jau nav tev jārok.

Gravatar vimba_zlobnaja

2007. gada 2. oktobrī, plkst. 11:26

-->Didulis Tai masīnai bija atlicis dzīvot maz, precīzāk līdz pagājušajai pirmdienai :) Baidzās TA, un neviens viņu netaisijās labot. Spoguli un sānus jau kāds pirms mums pacentās, bet vienu cilindru + motora kompresiju, gan pazaudējām pie viena no tempļiem.

Gravatar murmulis

2007. gada 2. oktobrī, plkst. 12:31

nu ja jau vecriigaa nevareeja ieviest tikai staigaashanu ar iespeeju ievest paigu laikaa no 2:00 liidz 5:00 no riita, tad jau tur neko nedariis daudz kur aarzemees liek hidrauliskos stabinjus, kurus var nolaizt tikai operatiivais transports, un kuru nolaizhas tikai tajaa nakts laikaa, kuraa tad arii visas piegaades veicamas. citos laikos, jamie staav izsleejushies visaa savaa augumaa. vot taa ir manta, tikai diemzheel, pie mums taada lieta, ka sabiedriibas intereses ir visiem pie pakaljas pie tam tie stabinji nav diez ko sarezhgjiiti un ir pietiekami askeetiski. un novietot betona blukji jau arii var, bet teiksim nolikt lielu pukju podu ir daudz smukaak variantu ko dariit tur ir ljoti daudz, tikai RD vadiiba nespeej par to domaat, jo jaasheemo, lai dabuutu lielaaku atbirumu, neka dabuuja tas aazis no blakus kabineta...

Gravatar Peeteriz

2007. gada 2. oktobrī, plkst. 12:54

A par stabiņiem - kautkur (moš pat tepat) bija smuki video ar gadījumiem, kur cauri stabiņiem izbrauc ātrā palīdzība vai sabiedriskais transports, un džipveidīgie aiz viņas mēģina izšmaukt, bet stabiņš jau paguvis pacelties...

Gravatar Kloons

2007. gada 4. oktobrī, plkst. 14:43

Mnja, CP ekipāžas i stipri pamaz korķu laikos. Kautvai lai novērstu korķu iemeslus - avārijas un krustojumu regulēšanu.

btw kā jums patīk "ekstremālās" lietainās dienas? :) Nesen bij liecinieks ~15 autiņu avārijām vienlaicīgi uz salu tilta... redz instinkti laikam liek turēt tos ~80 nevis saudzīgos 60km/h, kaut ar redzamība ir 2m....

Gravatar upsednieks

2007. gada 4. oktobrī, plkst. 23:58

Man tā izgadījās - pirms dažiem gadiem viens ārzemnieks (saprotams tak kāds) man centās uzbraukt, veicot pagriezienu no negalvenās ielas uz galveno, kur es, lepni izslējies, slāju pāri, apzinoties savu priekšroku. Tad nu nekas cits neatlika kā iespert tam sū pa priekšējo spārnu tā, ka tas ieliecās savus cm ~20... Ārzemnieks, protams, gribēja lekties un nodarīt man miesas bojājumus, kā arī neķītras izdarības ar man tuviem cilvēkiem, bet es paskaidroju, ka viņš var sagaidīt CP, ko grasos izsaukt, jo viņš ir izraisījos CSN, uzbraucot gājējam, un viņš tiem (CP) varēs godīgi nopiķot Ls 50 par CSN izraisīšanu + vēl man par ārstēšanu traumētai kājai, ja tādu ārsti man atklātu.

Varat minēt vai viņš bija laimīgs, kad es kā rezerves variantu piedāvāju iedot man Ls 20 un likties mierā. Tā tos ākstus vajaga mācīt :)