✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vēlos zināt

2007. gada 6. oktobrī, 103 komentāri

Iepazīsim lasītājus. Kas tu esi? Kā tev iet? Un kāpēc? Pieeja - kreatīva.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar banaali

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 21:39

es esmu pirmais. :)))

Gravatar banaali

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 21:41

ui, stulbi sanaca. Laacz, dzes ara. Vairak ta nedaris.

Gravatar joriks

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 21:51

huļigāns. labi un tev?

Gravatar Vilx-

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 21:54

He, he! :) Es esmu Vilx-. Tas pats, kas visur citur. :) Pameklē tikai, gan jau arī manu īsto vārdu atradīsi. (HINT - esmu aktīvs BOOT.LV) Ā, un vēl es esmu Tavs skolasbiedrs. Neesmu gan drošs, cik gadu mums starpā, Varētu būt, ka Tu gāji 12. klasē, kad es 7. Anyway, atceros DOS IRC klientu, kuram konfigfailā bija ieraxtīts niks LAACZ. :D

Ā, mans niks Vilx- ir tapis tā iespaidā, jo mans vārds arī sākas ar V burtu, un tas arī ir dzīvnieks. Kad tapa izmantots augšupminētais IRC klients, liku tur niku "Vilx". Tas tā arī pielipa. :) Mīnus zīme uzradās vēlāk kā rezerves variants, ja Vilx kaut kur jau bija aizņemts. Kad vairāk vietās jau bija Vilx-, nekā Vilx, tad pārgāju uz šo kā defaulto. :)

Gravatar Kristtaps

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 21:54

esmu muuzikjis no vienas puses un kaapnju projekteetaajs no otras un iet man labi. taapec, ka te ik pa briidim ir shis tas interesanc. un straadaajot maajaas pie kompja ik pa briidim gribaas atiet no darba, un tad tiek paarskjirstiiti bukmarkotie blogi.

Gravatar SkaKri

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 22:00

Kas tu esi?

  • Nepelēkā sabiedrības daļa. Galvā mūzika, uz mēles neķītrs pipars, acīs tālskatis un ausīs kasešu ierakstītājs.

Kā tev iet?

  • Kā jau parasti - ģeniāli labi. Vismaz cenšos sev to iegalvot un arī realizēt.

Un kāpēc?

  • Un kapēc nē? A kam tagad grūti? :)

Gravatar koko

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 22:08

Pie tevis ir mana cepure! Un vispār, esmu mīļš, saprotošs un godīgs. Nekad nemeloju un nekad nedaru neko sliktu!

Gravatar ab

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 22:18

  1. Es esmu dizaineris, bet neprotu zīmēt. Es esmu arī programmētājs, bet nelieciet man rēķināt matemātikas uzdevumus.
  2. Bināri - 1 un 0. Labi, kad ir iedvesma. Slikti, kad ir pirmdiena.
  3. Tāpēc, ka tā ir interesantāk.

Gravatar UL

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 22:45

Vīrs labākajos gados. Pazīstu Laacz personīgi. Jau sen. Pieņemu, ka mani ar` dažs labs pazīst. Ar daudzpusīgām interesēm, un tas dažreiz traucē. Nepazīstu Kirilu.

Gravatar BlackHalt

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 22:47

Atomieroču tirdzniecības uzņēmuma telpu uzkopšanas servisa darbinieks.

Iet forši, jo dažreiz mēs algas vietā saņemam iespēju uzspēlēt krievu ruleti ar sarkano podziņu.

Patīk spridzināt.

Gravatar e-remit

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 22:54

Esmu bijušais laacz kolēģis, bet laacz mani atpazina zem cita nika. Niku nomainīju, jo vecais vairs neiederējās manā dzīves veidā. Vēl esmu sabiedrības pelēkā daļa, jo nevienam nav jāzin, ko es patiesībā daru.

Gravatar pile

2007. gada 6. oktobrī, plkst. 23:00

hmz... students, kurš aktīvi darbojas ne tikai universitātē bet arī ārpus tās.

Iet tīri ok vismaz šobrīd:)

kāpēc nav interesants jautājums man vairāk interesē ko un kā, kāpēc vienmēr var piefantazēt.. ;)

Gravatar RedStar

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 00:04

Esmu cilvēks. Pagaidām. Māku remontēt datorus. Mazliet. Tikko apcerēju, kā tas būtu - griezt vēnas. Un mazliet nobijos no domas, ka man tas varētu nenormāli patikt. Tātad - iet labi.

Gravatar Nauris

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 00:24

Esmu tīrs latvietis. Pašlaik vēl mācos, brīvajā laikā strādāju.. saķeros ar PHP, šad tad arī ar .NET Iet?! Ar kājām pa zemi.. pēc būtības labi, ja ka tagad kkāds saslimums parādās. Kapēc?.. Rudens kā rudens.

Gravatar iivs

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 00:40

esmu parasc vidusmeera cilveex ar bikiit vairaak zinaashanaam, dazhaam liikaam rokjeleem, kuraam patiik raxtiit php un briivaa laikaa (vairs nezinu kas tas ir) kaut ko speeleet (neesmu addicts). iet man smagi - maacos, straadaaju. negulju, knapi speeju sapelniit benziinam un veel man ljooooti daudz nepiepildiitu meerkju. esam tikushies sheit http://the.nobody.lv/?m=1&s=3&id=7 , bet diez vai atceries. pats knapi atceros. zinu, ka biju labi iereibis un streipuljoju maajaas. btw toreiz man alinju uzliki, thnx. if tiximies then naakamais no manis ;)

Gravatar narkomanC

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 00:49

belij krolik iz sna chornogo velikana u volshebnogo kartupelju polja i sjel ja dvuh zaijcev v odin obed i odnim razmahom. psejil v kamne giga-misjl i разсказывал всем что ничего не знал о той войне where some indejec mne pastastiija svoju istoriju. otdyhaju i smotrju na nebo tri raza, kogda vsem ploho. разсказываю себе сказки и сам удивляюсь в конце, типа, не знал. un tad pie punkta apstajos. kirdiks

Gravatar Utopia

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 01:06

Milzonīgs daudzums dažādu interešu un pārāk maz brīvā laika. Laacz.lv lasīšanai laiks gan tiek vienmēr atrodas. :)

Gravatar bush

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 02:07

mans vārds Jānis Dreimanis, uzskatu sevi par plaša profila speciālistu un nodarbojos ar šo darba paveidu valsts iestādē. datorlietas un aktuālas lietas, tas ir forši, bet ne tik, lai tam pastāvīgi veltītu savu laiku. tas mani neattur no divu blogu(faktiski nestrādājošu) uzturēšanas. lācis man patīk, jo citreiz uzsit asinis, bet vairākumā laika viss ir pareizi. internetā esmu kopš 2000. gada un domāju, ka latvijā joprojām ir tikai divi īsti blogi - lācis un pods. paldies :)

Gravatar thanile

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 07:28

Iegriežos šeit 'šad un tad'. Esmu vērojis blogu attīstību jau kopš pirmssākumiem - tik daudzi, par kuriem var uzjautrināties. Dažkārt tā vien šķiet, ka ir indiviīdi, kurus ar blogiem tā arī nevajadzēja iepazīstināt. Taču lasot šo, prieks par reducēto izteiksmi un racionālo pieeju.

Kā iet? Labāk jau vairs laikam nevar būt.

Aya.

Gravatar esmujanis

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 09:01

Regulāri iegriežos vairākus gadus, jo interesanti un vērtīgi. Man 52. Ierādīja dēls, kurš ir jaunāks par Jums. Veiksmi un enerģiju!

Gravatar kastrolis

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 10:27

Programētājs/web dizaineris. Labi

Gravatar Melnā Mamba

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 10:50

Esmu sieviete un man iet garlaicīgi. Kapēc? Jānīkst dotajā momentā vienā izstādē. Par dzīvi un rudeni nesūdzos.

Gravatar chester7

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 10:54

  1. klases skolnieks. Blogs labs, bet man vairāk Onkuļa iet pie sirds. Cenšos apgrozīties Datuvē. Pēdējā laikā aizraujos ar dzeju un hiphopu..

Gravatar PanZero

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 11:21

Nu, interneta ārēs jau gadus esu zināms kā PanZero. Nu, man gadi 15 un klase astotā. Vēl mans iet mākslas skolas ceturtajā kursikā. Interesē visas IT ģelas. Patīk lauzt (piemēram galdus, skapjus, krūzes :D ). Iet man puslīdz ciešami.

Gravatar kukumeku

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 11:25

-Programmeshanas inzenieris - taa staav rakstiits mana bakalaura diploma. 23 gadi, nemaku programmeet. Njemos mazliet ap webu, neko daudz, nemaku pats php, tikai mazliet orientejos taja visaa. Vairak parzinu dzelzhus, bet ari ar to es nenodarbojos. -hobijs - video - filmeshana/montaza/capture/rip/skatishanas/petishana -pusotru gadu video inzenieris = monteeju vidjikus TV

*sho jauko blogu chekoju jau vismaz 2 gadus, varbut mazliet vairak. + protams skatos nekur.lv, nepatik RSS tadelj patik nekur ;) paldies par to :)

Man iet tagad slikti, nav darba, mekleju ko jauku, neka tada nava, visur piedava zemas algas, dzenos kompleksos, prasas BACK to UK kur uz rokas 800ls bez stressa. Taakaa - IET slikti.

Nepipeeju/nedzeru/neesmu atkarigs no azartsplem.

Gravatar shljaa

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 11:33

esmu shljaaa, agraak biju shljaktichsh, nodarbojos ar teelnieciibu un citaam pamanaamaam vizuaalaam mulkjiibaam. no datoriem neko nesaprotu, taaapeec Laacha raxti, kas saturp htp php un tamliidziigu fignju man iet gar degunu. man iet labi, bet lai buutu ljoti labi, vajag vairaak naudas.kaapeec?eest gribas

Gravatar shljaa

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 11:34

aaaa, un piederu pie retajaam sievieshu kaartas p[aarstaaveem, kas jau vairaakus gadus regulaari seko liidzi sheit notiekoshajaam

Gravatar afigel

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 11:49

mani sauc Juris, es pārdodu traktorus :) līdzīgi kā MM, arī jānīkst izstādē.pēdējā diena. ir ok.

Gravatar Sandis

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 11:56

Sandis, 24 gadi, "studējošs" programmētājs, daudzu citu nozaru interesents, mitinos Rīgā un ārpus tās. Laacz lasītājs nu jau nezinu cik gadus, bet sāku tad, kad pods.lv bija pašā plaukumā sensenos laikos.

Iet man interesanti un aizņemti, jo daudz dažādu laika tērējošu paralēlu notikumu, kas traucē attīstīt projektus pašam priekš sevis.

Gravatar raish

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 12:01

Esmu tas cilvēks, kas atbalstu ideju, ka blogu veiksmīgumu nosaka nevis autora radoša pieeja, bet gan komentētāji. Pārsvarā man neinteresē, ko un kā domā Laacz, bet gan ko domā par to ko domā laacz :)

Gravatar Koijots

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 12:04

Draugos ar datoriem. Debesis ir zilas, bet zāle varētu būt zaļāka :) Daudz lasu, maz komentēju. Tava bloga komentāros biju "Shark", tagad pieskaņojos savam blogam :)

Gravatar Smilgs

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 12:21

Smilgs, pārsvarā pieraduma spēks bet reizēm jau te kaut kas interesants arī parādās :)

Gravatar Rags

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 13:11

Pusstudents. Ardarbnieks. Iet ar kājām, iet pussūdīgi, jo dzīve ir kā šīferis - viļņojas.

Gravatar gusc

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 13:45

Esmu gusc, web/mazliet soft developeris, muzikāls hobojists, ķīmijas maģistrs. Īstajā vārdā Gusts (CV skatīt manā lapā). Kādreiz biju kreatīvs un domāju sev visādus nickus, piemēram, "ixilo", "Guster" utt. Rezultātā sapratu, ka mans vārds ir diezgan unikāls un iz bērnības atminos māti sakām: "kapēc ar lielo C", tā nu sanāca atgriezties pie saknēm un nolēmu palikt zināms kā gusC (jā tieši tā ar lielo C). Iet labi, kā tev? Kapēc? Dzīvē viss iet uz augšu - augam un atīstamies. Galvenais, lai ir kautkas ko mācīties, kautkas, kas sirdij tuvs, interesants un vēl neapzināts. ;)

PS. Šādi bloga posti ir laba lieta, lai vairāk piesaistītu savus ikdienas lasītājus. Vairāk tādus vajadzētu - itsevišķi dienās, kad nav ko rakstīt. Piemērs: Rogers no Bereastreet - uztaisīja blogu sēriju par lasītāju mīļākajām dziesmām, filmām, grāmatām un datorspēlēm. Keep up the good work!

Gravatar Kibrika

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 13:55

Es nemaz nesmu lasītājs. Vnk apnīk, ka visi kko zina, jo tas te ir rakstīts, bet es nē. Tāpēc sekoju līdzi.

Gravatar Sc

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 16:00

Valodnieciibas studente. Reiz pirms vairaakiem gadiem iekliidu she, kad mekleeju padomu par datoru. Kopsh taa laika padomus par datoriem mekleeju retaak, bet te gan ienaaku regulaari.

Gravatar Ērenpreiss

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 16:08

Esmu Ērenpreiss. Vēlme reiz komentēt laacz bija iemesls šī pāris gadu vecā nika dzimšanai. Vēl jauniņš, taču pēc ieilgušas visādu pārnopietnu lietu darīšanas (izpētēm, aprakstiem, atskaitēm, rekomendācijām) tikko nolēmu, ka esmu pelnījis atpūtu. Laikam jau tāpēc, ka patīk tā, pa savam. Jā, un rūdīts jelgavnieks.

Gravatar Skalija

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 16:49

Skalija, 32, liepājniece, personāla inspektore. Iet man nu tā. Cīnos ar ISO standartu ieviešanu, kas man liekas diezgan sarežģīta un birokrātiska padarīšana. Bet citādi viss ok - interesants darbs un jautri kolēģi. Tas man arī tas svarīgākais šobrīd. Nu vēl gan ir vien lielā problēma - vajag dzīvokli. Un man patīk tavi raksti - ienāku katru dienu!

Gravatar zenofex

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 17:00

Blogu lasu, bet par sevi neko nestāstīšu. Izņemot to, ka iet labi, bet varētu vēl labāk, tam arī atvēlu daļu laika. Bet tik un tā, finālā ir doma, ka varētu iet vēl labāk.

Gravatar simbel

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 17:21

Es esmu un man iet sarežģīti tāpēc, ka esmu. Drūmi teikts, bet vispār lielāko daļu laika nesūdzos :)

Gravatar lastone

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 19:03

strādajošais admins. biku tevi zinošs un dzīvojošs (nu jau) Nīderlandē.

Iet, kā labi - kā jau cilvēks, kurš pēc dzīvošanas visu mūžu Latvijā un tieši pilngadību sasniedzis ir izlēmis pārvākties uz otru pasaules galu (konkrēti manā gadījumā - Nīderlandi) vēloties kautko mainīt savā dzīvē.

Ka laivā būu iekāpts, no viena krasta aizbraukts, a otru vel neredz :)

Gravatar marexz

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 19:46

nekāda sakara ar tiigjereenu :) ikdienā security un dns admins

Gravatar alus

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 21:01

Kā jau var redzēt pēc mana labskanīga nikneima, es esmu alus. Dzeru no rīta un dzeru vakarā. Reti blogoju , vazājos pa netu un kodēju.

Starpcitu, es tev skaipā visu laiku piesienos ;)

Gravatar japets

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 22:01

Paprasi googlei... ;)

Gravatar DeeWee

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 22:04

Pro Tester/Test Team Leader/Manager. Pašpārliecināts. Lepns. Sirsnīgs. Slinks ( Slinkums == Evolūcija ). "Atdzesēts" Apple fans. 27,7....

Ļoti labi iet. Šķiet pat, ka pareizajā virzienā.

Keeaķiffnaja chastj mesedža : Nākošreiz Tevi satiekot Spice vai kur citur, pieiešu klāt un mēģināšu iepazīties - nenobīsties & esi gatavs ;)

Gravatar Piu

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 23:04

piu, chepa e.t.c. kā nu kurš mani dēvē. Biju reiz rūdiits ircists (: gadi 10 būs pavadiiti. Esmu redzējis ir PHP, ir visvisādas datubāzes ir vēlvisādas ķēmiibas. Tagad gan vairāķ pievērsies dzelžiem, video novērošanai e.t.c. drošiibas aprkojumam. Vadu pavisam maziņu uzņēmumu, kura nosaukumu neviens no manējiem mūžam nebūtu iedomājies :D Vēl es audzinu mazu meitu, un rakstu apgriezti parastos smailjus, par ko mani lamā jau daudzus gadus. Un vēl šitam noutam nerakstās garais i un miikstais lj, es zinu, kas par vainu, bet nelaboju, jo nav mans.

Gravatar noisex

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 23:21

IT plasha profila specialists :) (extendetaja versija daudz jaraxta)

Gravatar timiāns

2007. gada 7. oktobrī, plkst. 23:58

Es. Esīgi. Jo-esotne. Niekojos ar valodām.

Gravatar ogre

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 00:20

Es esmu ogre. Kapēc? Tā iesauca. Iet slikti. Kapēc? Jo saslimu. Kapēc? Jo nekurina, es salstu un dzeru aukstu alu. Kapēc? Dikti garšo. Garšo arī silts (neauksts), bet vienmēr nevar dabūt. Tagad arī gribās. Ieliet ribās.

Gravatar skatītājsX

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 00:31

Kas? IT čalis. Vispār jau man ir cits niks, bet man ir bail ka atpazīs (lai gan nevarētu teikt, ka es būtu īpaši slavens :)

Iet ok, paldies ka apvaicājies. Esmu atradis foršu čiksu, pie tā arī paliksim :)

Kāpēc? Pieņemšu ka jautājums ir kāpēc nāku te. Vispār grūti tā pateikt, 4 gadu laikā pieradums izveidojies. Parasti IT raksti, kas ir te, mani nesaista, bet, protams, ik pa brīdim uzrodas arī kaut kas saistošs, citādi jau es te droši vien nenāktu. Ja vēl es spētu atcerēties, kur es 2002/3 gadā atraku šo lapu (reizē ar Beņa lapu :). Katrā ziņā atbilde uz kāpēc ir - pieradums.

Gravatar Boja

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 01:22

Aru reklāmā savu gurķu dobīti ar Mac. Ja nemēģina mani saskaitīt un iešķirot tad esmu labs, jo nekad nemeloju. Neko nesaprotu no php, bet ir bērnišķīgs niķis - applescript.

Gravatar modric

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 02:50

  1. no saviem 45 pēdējos 25+ sēžu IT nozarē - kādreiz biju programmētājs, tagad sen to esmu aizmirsis :( ja neskaita SQL. Tagad mans dārziņš ir ERP sistēmas. Iespējams, ka biju pirmais, kam mājās bija kompis - tas bija až ~1988. gadā & tā kaste bija IBM PC-XT - vai kāds par tādu ir dzirdējis? Ak jā, un vēl es esmu KRISHA`s vecbrālis, kas savulaik viņu saindēja ar kompjiem - tagad jau sen viņš man elementāri griež pogas laukā ka nemetās... Te iegriežos regulāri, taču ļooti reti ko iekomentēju - nav mana specifika.
  2. kā jau lielai daļai šai nozarē strādājošo - reizēm darba pāri pa galvu, reizēm sēžu & kūkoju - vai pareizāk vazājos pa pasauli apkārt...
  3. "kāpēc" ir ļoti filozofisks jautājums, uz kuru atbildi visi meklē, bet reti kurš atrod...

Gravatar Dragster

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 06:51

IT plaša spektra speciālīsts, neko daudz nejēdzu, bet risinu daudzas problēmas ar lameriem (lasiet: lietotājiem), SAP supports, pārējā laikā programmēju idustriālos PLC.

Gravatar Glupais

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 07:47

Esmu Zimbabves ministru prezidenta kandidāts 2008. gadā. Iet labi, tupā tauta man uzdāvināja banānu plantāciju, kuras augļus es mainu pret kokaīnu un to eksportēju uz Nīderlandi. Oi, laikam izpļāpājos...

Gravatar ghmmm

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 08:56

Es esmu viens no tiem kas iepostees, lai tev komentu sakraajas vairaak un mazaak gribas vinjus lasiit!

Gravatar sn

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 09:09

Sveiks, mani saudz Didzis un esmu ~22.94 gadus jauns. Kopš 1997. gada esmu pārcietis niku evolūcijas. sāku ar "pirxc" cuz 1. reizi lienot ircā man vajadzēja izdomāt niku, skatījos uz klavieri domādams, paskatījos uz pirkstiem un uzrakstīju pokemonisku atvasinājumu vārdam pirksts. tālāk ~ 99. gadā niku pamainīju uz Sn1peR, kurš vēlāk tika rakstīts lowercase - sn1per, tad nāca skaistais atvasinājums s`, tālāk variējot izmantoju snaipa un tagad pieturos pie sn, jeb kā chepa izrunā - esen. esmu lietojis arī citus nebūtiskus nikus, bet tas tā. iespējams esi mani manījis ircnetā, kad tur vēl aktīvi grozījos un uzturēju botnetu, kurā botu niku bija visu tautu pārstāvji.. esmu absolvējis RV1G, 2 gadus pamācījies un nakui pasūtījis RTU DITF, tad ieturējis pauzīti un tagad svētdienās mācos LU EVF nu jau 2. kursā. laikam jau esmu dzimis programmētājs, 97. gadā izgāju a-z qbasic un borland pascal, tālāk sāku spēlēties ar visual basic skriptiem, veidojot accesā vienu skaistu programmu, tad kkad sāku spēlēties ar php&mysql, tālāk aizgājis strādāt vienā firmelē, kurā strādājot ar PostgreSQL apguvu pg/plsql, attīstīju savas php zināšanas, sapratis kas ir oop, iemācījos javascript && ajax. un protams būtiska lieta - tiek stingri ievēroti (x)HTML && css standarti. tagad strādājos vienā svarīgā valsts iestādē (būsi ziņkārīgs - pēc IP uzzināsi kurā) par programmētāju. pamazām apgūstu te oracle 10g un pārtaisu šeit 99.-2001. gadā taisītos softus uz skaistiem un ajaxīgiem webiskiem risinājumiem. pagaidām mani darbi ir paredzēti iekšējai lietošanai, bet uz gada beigām būs gatavs mans pirmais publiskais darbs.

Man iet labi, pēdējos mēnešos gandrīz viss ir gājis tikai uz augšu (ja neskaita tos dažus sīkumus, bet nu visi mēs mēdzam kko izdarīt nepareizi).

Un tas ir tāpēc, ka esmu atradis lielisku darbavietu, kurā varētu izpausties, svētdienas pavadu mācoties un ikdienā pārvietojos ar skaistu, melnu civicu, kuram nobraukums ir tikai 17k.

Gravatar sidid

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 09:18

Agrāk JesusOnline, tagad sidid. Sekls dziļdomātājs, bez mēra sajūtas, kas laiku pa laikam "aplaužas " pie saviem dziļo domu spriedumiem. Reizēm psihopāts, bet tas sķiet atkarīgs no zvaigžņu stāvokļa un vēl 1 000 sakritībām. Darbalaikā esmu IT Inženieris un vēl viskaut kas. Nezinu kas ir kolīzija, bet man taada noteikti ir. Ir ok.

Gravatar Antuanete

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 09:49

Ģeogrāfe ar slimīgām nosliecēm uz laivošanu. Atkarīga no SC. Vienreiz esam pie viena galda krogā sēdējuši. Klājas labi, darbs pagaidām kaulus nelauž un ārpus darba pietiek visa kā interesanta ko darīt. Ja kāpēc ir par laacz.lv lasīšanu - vienkārši ir interesanti, par vairumu IT lietu rakstīts cilvēcīgā valodā, tāpat arī citi viedokļi ir, ja arī diskutabli, tad vismaz labi izklāstīti un pamatoti. Man joprojām liekas muļķīgas aptaujas par "ietekmīgāko blogu LV" - skaidrs, ka laacz.lv :)

Gravatar aaxc

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 09:58

aaxc aka Dainis Ābols. Datoriķis, programmētājs, geimeris utt. pa dienu sastopams biroja telpās, vakarā - spēlējot World of Warcraft vai minigolf.

Gravatar KKTK

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 10:40

Es ir tavs skolasbiedrs, pietamvēl tā paša gada ;) Iet lieliski, jo tā vienkārši jābūt, jo citādi nav vērts čakarēties!

Gravatar ZiedZ

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 10:44

ZiedZ, draugiem Ziediņš (22 gadi) Axapta programmētājs (~2 gadi) Tiko atgriezies no atvaļinājuma Tunisijā un ļoti apjucis...

All inclusive rullē! p.s. © 2007 Slinkajiem Pieder Pasaule

Gravatar Cypher

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 10:45

Esmu web iztrādes (LAMP) projektu vadītājs Londonā. Kādu laiku man tagad būs 26 gadi. Laacz.lv lasu tikai caur RSS, jo slinkums lasīt visu vēlamo browserī. Iet labi, esmu daudz apmierinātāks, nekā Latvijā (lai piedod man patrioti :) Niku pieņēmu no filmas Matrix un, kā izrādījās, diezgan veiksmīgi - visā netā nav nemaz tik izplatīts.

// mans nevar ciest, kad cilveeki raxta shaadaa bikiit 'stiliigaa' veidaa. Vai jaunatne vairs nemāk rakstīt?...

Gravatar crabis

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 10:50

IS auditors, burkā. Tāpat šitik (67.) tālu veviens neizlasīs

Gravatar Kamazs

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 11:13

Projektu vadītājs reklāmas aģentūrā, gandrīz fiziķis, gandrīz fantastikas rakstnieks, kaislīgs auto vadītājs un wannabe gamedeveloperis (<a href="http://pahris.gamez.lv" rel="nofollow">PAHRIS</a>, <a href="http://latvian.gamez.lv/?articleid=95" rel="nofollow">Wellguard</a>).

Šito vietni lasu, kopš nejauši nonācu te no www.cietnis.lv. Lasu tādēļ, ka, ja nemaldos, Latvijā tas bija viens no pirmajiem, lielākajiem un nopietnākajiem publiskajiem privātajiem blogiem. Un, tā kā, cien. autors ievēro noteikumus -- atjaunot saturu gana bieži, izmanto kārtīgu rakstu valodu, dalās ar interesantiem linkiem, tad šo vietu apmeklēju salīdzinoši bieži. Galvenais iemesls -- te ir kas jauns diezgan bieži. Patīk arī tas, ka weblapa veidota "pareizi" -- koreti programmēta un eleganti vizualizēta. Mūsdienās, kad vairums interneta resursu izskatās pēc dzīvām, pulsējošām kakām ar kroplu funkcionalitāti, tas IR svarīgi.

Citi regulāri apmeklēti blogi: nemirst.lv (jo nekā līdzīga tam nav), pods.lv (jo agrāk bija interesanti), superfantasy.nemirst.lv (jo biju/esmu iesaistīts), jy.lv (jo reizēm aizskar auto tēmas).

Gravatar xlt

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 11:35

ai, tak nestāsti, ka tevi tas interesē.

Gravatar uldis

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 12:10

Valsts pārvalde, sauksim par projektu vadītāju, 30 gadi, programmēšana neinteresē, kau arī mācījos 1996-1999, intereše viedokļi un normālam jūzerim pielietojamas fīčas un iekārtas, arī bērnu audzināšana un bērnudārzu rudens kompozīcijas

Gravatar MazaEmilija

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 12:41

Esmu MazaEmilija - Iet sūdīgi, vismaz šodien... ..jo vakar bija labi, bet šodien vēl MIBam dzimšanas diena jāsvin...un atkal būs labi :)

Gravatar micro

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 12:52

Eksistēju Jelgavas domeinā, gadās polimorfēt arī uz kādu citu, bet reti. Tā kā nomainīju Sysadmina darbu uz ekonomistu, tad par IT sanāk tikai palasīt. Bez programmēšnas izturēju kādu mēnesi, līdz sāku rakstīt tūļus arī jaunā vietā! :) Lai arī kā, mainot darbus, labākā pieredze ir dažādie cilvēku viedokļi, nevis iegūtās iemaņas! ;) Komentēju maz - lasu.

Lai veicas!

Gravatar Pranix

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 12:56

Praņix - atvasinājums no mana uzvārda, parādījās jau 1.-2. klasē. Persona (personība?) ar neremdējamu interesi par finanšu tirgiem, šajā jomā arī strādāju vienā makten lielā kantorī. Ziediņa draugs. Iet baigi labi, iepriekšējā naktī pabeidzu vienu projektu, par ko pašam prieks un mute smaida (un konts arī iegūs nelielu papildinājumu). Tiesa, varētu iet labāk, jo Ziediņš ir palicis lepns un vēl nav saticies ar mani, lai dalītos savos iespaidos par Tunisiju.

Gravatar Moonlight

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 12:58

Esam pazīstami :) Bet... ja nu Tu kaut ko vēl nezini, tad šeit - http://www.scientia.lv/insight/index.php/about/

Gravatar ZiedZ

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 13:06

Dārgais Pranix. Te tavs draugs Ziediņš. Tunisijā gāja vareni! Iesaku ik vienam izbaudīt vietējo labvēlību un draudzību, kad katrs otrais pretimnācējs piedāvā "Do you want something to smoke?" Lepns neesmu palicis, ja nu vienīgi par jauniegūtajām darbukām, kuras jau gandrīz esmu salauzis.

Žēl, ka līdzpaņemtais džeimīts tik ātri beidzās, jo vietējais šnabis garšo vienādi - vai nu brūns vai balts, vai da jeb kādā citā krāsā.

Aslema huja!

Gravatar Paranoia

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 13:41

Manis te nav. Neko nezinu. Es neesmu tas, kuru jūs meklējat.

Gravatar versatile

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 13:46

Kas es esmu? Esmu versatile - dažāds. Varu klausīties vienā pleilistē Kristinu Orbakaiti, Splin, Rammstein un hipijus. Varu jūsmot par kara filmām un naivām multenēm. Varu fotografēt skaistumu un drazu. Man paīk likt cilvekiem domāt, ieklausīties. patīk likt apstāties. Patīk parādīt neredzamo. Patīk tad, ja sanāk.

Kā man iet? esmu latvietis, teikšu - labi. Nevar jau citiem latviešiem prieku sagādāt par dzīvi gaužoties

Kāpēc? jo emc2. Varbūt. Who knows.

Gravatar Reinis Zitmanis

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 14:13

Reinis. Nākotnes Parks. Mediaparks. Rīga. Webs. Saabs. Nokia. Canon.

Gravatar Pētnieks

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 14:39

indie anarfists - mūku no digitālās dzīves un CIA aģentiem.

Gravatar Lds

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 15:20

Ziediņš. Vecākais brālis tam Ziediņam, kurš tur par Tunisiju raksta. Jau aptuveni piecusarpusi gadus ik pa laikam šeit ielūkojos. Ar trešo piegājienu mēģinu pabeigt juridisko fakultāti, izskatās, ka pavasarī pēc 9 gadus ilgas cīņas (ar gariem pārtraukumiem) būs bakalaurs. Ilgi guļu no rītiem, strādāju piektdienu/sestdienu vakaros. Profesija - mūziķis, trombonists. Par dzīvi galīgi nesūdzos. Šausmīgi patīk visādas pieauguušu vīriešu rotaļlietas. Gaidu Nokia N95 8Gb. P.S. Draudzene, ar kuru draudzējos jau vairākus gadus, mācījās ar Laacz kopā 1. Ģimnāzijā.

Gravatar Didulis

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 15:27

Persona, kuras niks ir tikai 1,5 gadus jaunāks par viņu pašu. Tajā vecumā savā mīļvārdiņā nespēju izrunāt vienu burtu, kā rezultātā tapa mans niks, ko es sāku izmantot, kad piesēdos pie interneta - ap 2000. gadu. Toreiz bija doma ar laiku to nomainīt, taču neko labāku tā arī neatradu. Toties spama saņemšanai tapa viens atvasinājums. Esmu nodēvēts par "īstu programmētāju". Ņemos ar web lietām. Eju lielā ātrumā, pa zigzag veida trajektoriju, manevrējot starp cilvēkiem un mašīnām. laacz.lv es atradu pateicoties cietnim, kurš tajos laikos bija lielākais tehnoloģiju resurss Latvijas internetā (pateicoties tam atradu arī sev mobilo telefonu, kurš kalpo joprojām un kuru būtu laiks nomainīt). Un tā arī iegājās, ka laacz un pods ir vieni no pirmajiem, ko es apciemoju savas pastaigas laikā. RSS pagaidām nelietoju, jo nav lasītāja, kas atbilstu manām prasībām, taču tas ir laika jautājums. ;-)

Gravatar HP

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 16:26

Cilvēku iepazīšanas un arī sarunāšanas marketinga speciālists ar noslieci uz fotografēšanu un daivingu. laimīgais cipars 13... neieredzu agrus rītus un desu kā tādu. jebjurā gadijumā nāku regulāri un lasu arī. ir aizdomas ka gribu blogot , bet nav parliecības par tāds iespējas nepieciešamību. īr smagas aizdomas ka no mobilo telefonu lāsta ( tirdzniecības) netikt brīvam līdz nav nomainīta uzturēšanās valsts.. ja kas zvaniet...

Gravatar Tomy

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 19:29

Web developer wannabe. Mērfija likumu piekritējs. Slinks skolnieks. Špikoju vienmēr un visur. Galvu nekad nepiedrazoju ar matemātiskiem aprēķiniem - tam ir kalkulators. Man ir vienalga, ka kāds var izrēķināt kaut ko ātrāk par manu kalkulatoru. Who cares? Paldies, man iet labi :) Tapēc, ka es pats esmu labs :D

P.S. - No offence, bet es Vilx- vienmēr esmu lasījis kā vilix. Es tik tagad sapratu, ka esi domājis VILKS nevis Vilis :) P.P.S. - Es neesmu saistīts ar tīģerēnu! Nicks ir ģenerēts no mana uzvārda :)

Gravatar archaic

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 19:35

Esmu Jānis. Būvēju saprātīgus risinājumus. Laacz'i personīgi nepazīstu, bet pazīstu cilvēkus, kas varētu laacz'i pazīt - stringz, spoks un mmk.

Gravatar MC_

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 20:27

Manis nav. ir tikai darbs ko es miilu.

Gravatar Agzas

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 21:04

esmu Agnese bet mazāk par ceturtdaļgadsimtu. Tiešajos darba pienākumos datoriķis "automatizētājs" ;). Šai blogā iegriežos ik pa laikam, bet diezgan bieži, kopumā ņemot - nav ne jausmas, kopš kura laika. Nu kādi pāris gadi ir. Man domāt, ka man iet diezgan labi - vilinājumu pilna apkārtne un komforts uz vietas. Protams, ka tās lietas, ko gribas visvairāk, sasniegt ir visgrūtāk ;)

Gravatar Scorpion

2007. gada 8. oktobrī, plkst. 23:19

Scorpion. Tie kam mani jāzina tie zin. Kas nezina, tiem nevajag un tas ir labi. Par iešanu runājot, patreiz iet bik auzās, resnais nonflātējis visu inflātējamo, tiek aktīvi meklēts ar ko lai es pieinflātētu savu maku, standarta risinājumi vairs neder :)

Gravatar dusk

2007. gada 9. oktobrī, plkst. 01:16

Cilvēks, kas joprojām nav sapratis kas esi tu...

Gravatar Dunduks

2007. gada 9. oktobrī, plkst. 08:54

Dunduks ~8.5 gadus, par ieshanu nesuudzos, nezin kaapeec liekas, ka laacz.lv priekshtechus lasiiju jau pagajaushajaa gadu tuukstotii, nu un nevar aizmirst savulaik Albertaa duetaa dziedaato "kad man vairs nebuus 2^4" :-D

Gravatar Imis

2007. gada 9. oktobrī, plkst. 12:37

Investiciju konsultants/Majaslapu veidotajs birvaja laika. Kā iet? atkarībā ko ņem par benchmarku :)

Lasu Tevi diezgan ilgi.

Gravatar marss

2007. gada 9. oktobrī, plkst. 13:21

Es i marss :) iet kaajaam ;) dziive kaa zebras mugura - balta sviitra melna sviitra :) lasu jau uuuu ku ilgi ;) apbriinoju iedvesmu raxtiti raxtiit raxtiit jau kuro gadu :)

Gravatar JustMe

2007. gada 9. oktobrī, plkst. 15:26

  • esmu
  • daru
  • patīk

p.s. RSSā tēmu jau aizaizvakar pamanīju, bet nemaz nelīdu lūrēt - lai vairāk komentu sabirst ;)

Gravatar agressor

2007. gada 9. oktobrī, plkst. 17:23

agressor. tu mani zini, es tevi arī. kādreiz pat dažus svētkus svinējām kopā. kādreiz man bija te komentāru rekords. tu mums uzprogrammēji www.revolution.lv par kuru mēs tev alu man šķiet, ka vēl šodien neesam atdevuši. a mož esam, neatceros. es nemāku programmēt, ar grūtībām atšķiru html no mātesplates. cieto disku es formatēju paralēli runājot ar kādu pa telefonu, kas to māk. uzskatu, ka spēlēm domātas ir konsoles, nevis pc. http://agressor.klab.lv

Gravatar t33t2t90239230t2

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 10:17

"Kamazs: izmanto kārtīgu rakstu valodu"

ko? viņa valoda ir vienkārši atbaidoši pilna ar anglicismiem.

Gravatar wins

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 10:40

/egils

/iet labi, jo gandrīz katru dienu daru to kas pasham patīk (un ja par to vēl drīkstu paprasīt naudu!!! :)

/jautājums saimniekam - vai nav kaukur apskatāmas laacz.lv vecās versijas? Bij kādreiz tādās tumšās krāsās ar maziem burtiņiem...

Gravatar Zafffff

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 12:53

Lasu jau 2 gadus. Nedatorikjis, iet labi...

Gravatar egilsb

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 18:30

šodien izdomāju rss pieraxtiities,... tad arii redzeesim kaa iet...

Gravatar hQuse

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 23:01

Es esmu Kaspars. Man ir 28 gadi. Internetā sevi dēvēju par hQuse. Kādreiz IRCNetā biju house (jo baigi patika house music). Visā visumā iet labi, ja neskaita, ka mīlu šo zemi, bet nemīlu šo valsti. Ar datoriem uz tu kopš ~ 1997. gadakad sāku ircot uz VM/CMS LU Aspazijas bulvārī, termināli @ paul.cclu.lv (LU MII), weba pārlūkošana teksta režīmā!!!, evf.rtu.lv, rsf.rtu.lv (tur salauzu lokālo tīklu), IRCNeta ziedu laiki... #latvija, irc kari ar nick collision #latvia kanālā, mazliet Alberts... tad, ja pareizi atceros, parādījās coolynx, ar interesi sāku lasīt. Laacz.lv lasu tik sen, cik ir atrodams iekš http://web.archive.org/web/*/http://laacz.lv Esam tikušies arī IRL, kad gāju uz darba pārrunām @ mediapars un arī kad runājām par php.lv radīšanu. Kādreiz zāle bija zaļāka :)

Gravatar Analgiins

2007. gada 17. oktobrī, plkst. 16:31

programmētājs, darba dahuja...