✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mana karte (turpinājums)

2007. gada 10. oktobrī, 18 komentāri

Iepriekš jau pazīmējos, ka izmantoju haļavu un pasūtināju (tā, starp citu, šai kontekstā esot korekti teikt) attiecīgo produktu. Šodien izņēmu.

Sāksim ar to, ka karte arī Āfrikā ir karte. Savas funkcijas tā pilda, kamēr pārdevējam nerada pamatotas vai nepamatotas aizdomas. Tāpēc ar saviem dizainiem uzmanīgi - Indijā laikam nebūtu jauki norēķināties ar karti, uz kuras ir attēlots govs kautķermenis, savukārt Lielbritānijā priecāsies par itin visu oriģinālo, bet Microsoft produktus ir vēlams iegādāties ar attiecīgi noformētu plastikāta maciņa frontendu. Bet tas tā - joki jokiem..

Jāturpina ar acīmredzamo faktu - karte tiek apdrukāta pie visvisvislētākā piedāvājuma autoriem (melš, ka Lietuvā). Trūkumi gan pagaidām ir tikai divi. Pirmais un uzreizi acīs krītošais - iesniegtais attēla pozicionējums neatbilst uzdrukātajam, jo ir nogriezta labā mala. Tas mazliet apbēdina. Otrais, savukārt, liek pašūpot galvu. Redziet, kartes reversā ir divi skaitlīši, no kuriem viens ir CVC2 kods. Tie tiek embosēti. Latviski sakot - iespiesti. Tāpat kā kartes numurs, taču ne tik stipri, lai parādītos kartes aversā. Manā gadījumā šie abi kodi diezgan izteikti aversu izpurgā, jo embosieris ir šo operāciju izveicis ar pārāk lielu spēku.

Nu, un jārēķinās, ka apdrukas kvalitāte nevienā acī nebūs superdupermega laba. Tā diezgan noteikti sāks švīkāties un citādi nobružāties jau pirmajā dienā (kas pašlaik arī ir redzams uz mana eksemplāra, kura īpašnieks esmu tikai kopš šās dienas trijiem).

Mana Karte - hardcopy
Mana Karte - hardcopy

Ā, un tiem, kas vēlās šādu personalizācijas iespēju izmantot (pašlaik gan tas ir par naudu vai flaijeriem), varu ieteikt iziet no oranžās krāsas, jo tieši tāda ir sagataves krāsa (reverss, loģiski, netiek apdrukāts).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar :(

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 02:10

nekā oranža, nav CentSchbook TL fontu.... kaut gaiši zila strīpiņa būtu...

Gravatar U

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 04:21

nu vispaar nogriezh ne tikai labo malu, bet arii kreiso. vismaz uz manas kartes tas ir manaams.

Gravatar ef

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 08:27

laacz, vai tavai kartei melnā krāsa nav mazliet zaļgana? Es pasūtīju pilnīgi melnu karti, un kaut kā nešķiet, ka melnais ir īsti melns.. Un par nobružāšanos taisnība - pēc pirmās dienas pilns ar švīkām.

Gravatar domkrats

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 08:56

Jā...par nobružāšanos laikam taisnība...bildē kartes numuru vairs nevar apt salasīt. :D

Gravatar artisare

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 09:09

Jā, arī mana karte jau ir viegli nošvīkājusies :( Par pozicionēšanas kļūdām runājot, man attēls ir vidū un tā, kā es to vēlējos. Arī visi izspeestais CVC2 kodsi aversā neparādās. Tas tad laikam tikai tavā gadījumā tā :(

Gravatar laacz Autors

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 09:11

ef, man kaut kā ir sekmīgi izdevies iegūt tik tiešām melnu karti :)

Gravatar md

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 10:51

man atkal nav nogriezta ne labaa ne kreisaa puse, tachu aughpusee gan bija paredzeeta nedaudz lielaaka atkaape. bet kopumaa ljoti esmu apmierinaats ar rezultaatu - simpaatiska karte un komplimenti birst visaas iestaadees, kur esmu noreekjinaajies.

Gravatar Antuanete

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 10:56

Unibankas kartēm arī ir indeve nobružāties, ir gadījies, ka veikalā nevar norēķināties tāpēc, ka numura pēdējie četri cipari (kurus pie autorizācijas dažkārt ievada) ir pilnībā izdzisuši. Tagad tiek mutiski pateikti pārdevējai, tiklīdz viņa saminstinās un sāk cieši blenzt uz karti :)

Gravatar Taustiņklabeklis

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 11:03

Manējā gan vēl tikai top, bet tomēr sāku baidīties par tām malu nogriešanām, jo ļoti precīzi pa pikselim centos nolikt to bildi tā, lai izskatās vislabāk.

Gravatar Kirils

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 11:03

a vareeja bez maksas? kur var dabuut flajeri? jaaiemeegjina. vieniigi suuds, ka pirms meenesha esmu nokanceleejis visas VISA kartes, pilniigi paarejot uz Open3 (izmantoshana aarzemees bez nodevas). laaci, Tev par pashu karti arii nebija jaamaksaa?

Gravatar Normunds

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 11:03

Hansabanka ir pretīgi naudas rausēji :-( Šī karte, neraugoties uz to ka tā ir tā pati Visa Classic, ir pavisam cits produkts nekā Visa Classic un pie kārtējās Visa Classic maiņas es to nevaru vienkārši nomainīt pret Mana Dizaina Visa Classic. Tas nozīmē to ka ir jāmaksā kā par jaunas kartes izsniegšanu + palielināta gada maksa. Es nespēju sagremot ne pirmo, ne otro, jo es vēlos pie kartes nomaiņas tikai piemaksāt par savu dizainu nevis maksāt par jaunas kartes izsniegšanu + gada maksu.Un kāda figa pēc viņi ņem 5Ls gadā par kartes dizainu? It īpaši ja karte tir derīga 2 gadus.

Gravatar Jealousy

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 11:22

Es nu ar sāku apgūt tās drukāšanas viltības. Tepat blakus uz galda man tagad stāv tas karšu drukātājs. Protams, vispirms tika izdzītas savas un kolēģu fotogrāfijas :) Bet es gan nevaru sūdzēties par kvalitāti. DPI ir labs, bilde smuka un bružāties nebružājas. Tas lamināts virsū ir gana izturīgs.

Ā, un stūrī precīzi trāpīt to tavu bildi nav tik vienkārši. Tas printeris jau kā printeris, bik nošķiebjas un garām ir :)

Gravatar cx

2007. gada 10. oktobrī, plkst. 11:31

Nē nu saprotu, ka haļava, bet ja nogirež daļu no laacz.. vai tas vel aizvien ir laacz.

Ko teiktu džuks kam auto reģistrācijas (bling, bling)numurs ir "pavasairs", saņemot "vasaris"(izklausās, reāli gay!)

Gravatar docenc

2007. gada 11. oktobrī, plkst. 00:34

CVC2??? VISAi shkiet, ka to shtelli sauc savaadaak.

Tie pashi veezhi, tikai citaas kuliitees: VISA => CVV2 MASTERCARD => CVC2 AMEX => CID

http://en.wikipedia.org/wiki/Card_Security_Code dod veel paariiti ljoti interesantas info, kam gan ir gruuti noticeet... :)

The number is generated when the card is issued, by encrypting the card number and expiration date under a key known only to the issuing bank. Supplying this code in a transaction is intended to verify that the customer has the card in their physical possession. ******** To date, no cracks for this system are known. *********

Gravatar Iciks

2007. gada 11. oktobrī, plkst. 01:00

Pasūtīju karti ar ērgli. Atnāca ērglis palielināts par apmēram 25%, attiecīgi vairāk palicis ārpus kartes. Nu labi vismaz, ka acs paliku uz kartes :)

Gravatar Shadowbird

2007. gada 15. oktobrī, plkst. 14:27

Tie noteikumi tā vien uzrpasās, lai es uzdrukātu uz savas kartes ろば vai 陰茎. Nopietni. :)

Gravatar Master

2007. gada 17. oktobrī, plkst. 10:42

Kada isti ir kartes izgatavoshans maxa? ka parasta visa classic + 5ls?