✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar andreart

2007. gada 13. oktobrī, plkst. 01:35

vismaz kaada neredzeeta ideja nevis terminators IV vai gredznu pavelnieks XII

Gravatar rv

2007. gada 13. oktobrī, plkst. 10:50

njaa... ilgi nepagaaja lidz laikam, kad sak sabiedribu pieradinaat pie idejas, ka iespejams var dzivot bez telpas ierobezhojumiem....

robezhsardze - nevajadziga, visas transportkompanijas (avio, auto, juras) - nevajadzigas, nosargat neko nevar.... he.

Gravatar tejkana

2007. gada 13. oktobrī, plkst. 10:57

tas treileris tāds muļķīgs bij'. un atkal nekā jauna. kārtējais cukuraina paskata izteikti "stilīgais(muļķīgs vārds)" galvenais varonis, kam kā ierasts pie sāniem augstākās raudzes supermodeles tipa beibe. "super" spējas ar jau manītas kkādam ķēmam iekš vienas no x men filmām un ar labākā izpildījumā. Samuel L. Jackson gan atkal savis ierastā "dusmīgā melnā vīra" lomā :)

Gravatar kukumeku

2007. gada 13. oktobrī, plkst. 19:34

Nenu ir ok, filma ir tiesh atspoguljojums tam, ko berniba un dazreiz tagad iedomajos - baa - kruta butu teleporteties, shai gadijuma vienkarshi - buut jebkura vieta u pasaules. prikols. tikai tur jaa, kaukaads sizetsari laikam ir apakshaa. varetu visu filmu raadiit, kaadus tik prikolus shaadi varetu sadariit ;) ir ok, atslodzei ir ok ;)

Gravatar Aleksejs

2007. gada 13. oktobrī, plkst. 22:35

Vismaz nenotiek kārtējā pasaules glābšana. ;)

Gravatar andreart

2007. gada 13. oktobrī, plkst. 23:27

ir vienkārši jānoskatās

Gravatar fixaiz

2007. gada 14. oktobrī, plkst. 14:59

Šī filma man der. Gaidu.

Gravatar skatītājsX

2007. gada 14. oktobrī, plkst. 16:20

smieklus izraisīja tas JMPR - atgādina kaut kādu wannabe sīci kas izņēmis patskaņus no sava nika, jo tā ir forši :D

a filma neizskatījās baigi kruta, bet nu noskatīties jau varēs.

Gravatar Vilx-

2007. gada 14. oktobrī, plkst. 17:12

Heh, interesanti tikai - kā gan viņš var teleportēties kaut kur, ja nezin, kas tur būs? Nesanāk kādreiz nejauši ieteleportēties kādā mūra sienā? ;)

Gravatar Vilx-

2007. gada 15. oktobrī, plkst. 14:06

Nu, es domāju tā: Tu stāvi vienā sienas pusē (piem. milzu bankas seifs). Tu gribi tikt otrā pusē. Bet Tu jau nezini, cik tieši bieza tā siena ir! Vai arī - kas ir otrā pusē. Cik tālu uz priekšu teleportēties?

Un otrs variants - ja Tu teleportējies riktīgi tālu (uz citu valsti), tad Tev jau arī vajag zināt precīzu vietu, uz kurieni. Citādi, ar aptuvenu tēmējumu, Tu jau vari trāpīt dajebkur. Jauki, ja uz zemes. Bet ja tur ir pavisam citi metri virs jūras līmeņa...

Gravatar newage

2007. gada 15. oktobrī, plkst. 16:54

Vilx, atslābsti - tā ir tikai filma, nevis zinātniskais raidījums pa discovery channel.. apspriest šādu filmu zinātnisko pamatojumu ir bezjēdzīgi manuprāt...

Gravatar Vilx-

2007. gada 15. oktobrī, plkst. 20:29

Heh, sorry. :P Man vienkārši tāds niķis - scifi filmās/seriālos meklēt pretrunas. Visaugstāk es vērtēju tādus garadarbus, kuri šīs pretrunas ir atrisinājuši pēc iespējas vairāk. Varētu tā teikt, ka man patīk smalki izplānoti sci-fi. Pagaidām labākais ko zinu pēc šī kritērija ir seriāls Babylon 5.

Gravatar pofig

2007. gada 16. oktobrī, plkst. 11:28

Vilx - nu kā! Tas taču vienkārši! Aizteleportējies taisnā līnijā cik tālu vien Tev acis rāda, tad nākamajā sekundē atkal tādu pašu gabalu, tad atkal... Ar kādiem 15 soļiem būsi Polijā... Nu un tad vēl... Okeānam vispār elementāri tikt pāri, jo tur viss gluds... Jāuzmanās tik no kuģiem... :o)

Gravatar Vilx-

2007. gada 16. oktobrī, plkst. 23:48

Vai nu tik vienkārši būs? Jautājums tāds: kā mainās Tavs ātruma vektors pēc teleportācijas? Piemēram, ja Tu lec ar izpletni, un tad saproti, ka Tavējais ir beigts, vai pieteleportējoties pie zemes Tu viņā ietriektos ar baiso ātrumu, vai tomēr būtu normālā ātrumā? Pēc treileriem izskatās, ka tomēr ietriektos... Tādā gadījumā ar to okeāna šķērsošanu tik vienkārši nebūs... Kaut arī tad varētu tā samērā jauki "pārpeldēt". ;) Ar teleportēšanos cik tālu redz - parasti jau neredz līdz horizontam, bet gan kādam šķērslim (piemēram, mežs). Tad nākas tikt garām tam šķērslim bez teleportācijas... Vai arī teleportēties augstu gaisā, taču tad sākas iepriekšējās problēmas ar krišanu. Hmm... vispār, varbūt teleportējoties var kaut kur aizteleportēties "kājām gaisā"? Tad varētu krītot no liela augstuma pieteleportēties pie zemes un vēl "uzšauties gaisā". Kad gaisā kustības ātrums dēļ gravitācijas atkal ir tuvs nullei, tad pieteleportējas atpakaļ pie zemes. :)