✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Anonimitāte :)

2007. gada 29. oktobrī, 7 komentāri

ASV valdība (tiesu vara?) savulaik nolēma, ka varētu ieviest tādu kā anonīmo formu savā weblapā, lai varētu maksimāli ērti iegūt informāciju no cilvēkiem, kuriem ir ko teikt sakarā ar tiesu sistēmas politizāciju. Anonīmi nosacīti - katra sūdzētāju identificējošā informācija tikšot turēta vairāk nekā slepenībā.

Tad nu vienā paģirainā rītā kantoris nolēma izsūtīt visiem dalību ņēmušajiem informācijas meilu par to, ka ir ieviestas šādas tādas feinas izmaiņas, kuras uzlabošot sūdzību izvērtēšanas objektivitāti. Kā nu gadījās, kā ne, bet e-pasts tika izsūtīts tā, kā nereti to dara pie mums dažādu ar internetu ne pārāk draudzējošās galvas - visi adresāti tika iekļauti To sarakstā.

Tas vēl nekas. Mazliet vēlāk tika izsūtīta atvainošanās vēstule. Un, kā jums šķiet, ko saturēja tas pats nelaimīgais To? :)

Rakstam pārskrēju pāri ātrumā. So - ja nav korekti, ziņojiet.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar weedy

2007. gada 29. oktobrī, plkst. 16:34

Labs: "Some of the email addresses appear to be transparently fake, but there's also, much more troubling, a vice_president@whitehouse.gov carbon copied on the email, which is the public email address for Vice President Dick Cheney. In other words, an email containing the email addresses of all the whistleblowers who had written in to the committee tipline was sent to public email address of Vice President Cheney."

Kā viens komentētājs trāpīgi saka: "I guess that stopped anymore whistleblowers. Sounds like they did it on purpose to plug those leaks. It would be their MO."

Gravatar JustMe

2007. gada 29. oktobrī, plkst. 17:39

ai bļin! apčurāšos!!!

tajā e-pastā bij' ziņa ka tur kaukādiem tur tikšot dotas tiesības skatīt to meilu listi un "This message is also to advise you that you have three business days...­ to notify us if you wish to withdraw your e-mail rather than have it reviewed by the Committee under these procedures." :D

Gravatar sencis

2007. gada 29. oktobrī, plkst. 19:37

tas viss ir mazsvarīgi. Svarīgāk ir tas, vai vakardienas Panorāmu tiešām vadīja Centis Ūbele!?

Gravatar alus

2007. gada 29. oktobrī, plkst. 21:01

haah, smagi aprāvās :)

Gravatar janko

2007. gada 30. oktobrī, plkst. 01:16

Līdzīgs joks mēnesi atpakaļ izdevās Inorek&Grey ar nokias www.n95.lv mājaslapu. Tur tjipa konkurss, kur ievadot epastu piedalies izlozē uz to telefonu. Tad nu šie kaut ko gribēja izsūtīt visiem dalībniekiem, un izsūtīja arī - bcc laukam paredzētais saraksts ar vairākiem tūkstošiem validu emailu viņiem bija ielikts arī message laukā. Atvainošanās arī bija, kurā vainots programmētājs.

Šmuce jau nu nesmuka.