✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Lietussargu revolūcija

2007. gada 5. novembrī, 66 komentāri

Vakar, skatoties Burkovska Top 10 (tas tāds nedēļā notikušā kopsavilkums pa LNT), sapriecājos par jauno terminu - “lietussargu revolūcija”, jo, vei, pēdējie divi mītiņveidīgie pasākumi mums ir noritējuši laikā, kad debesis bija nolēmušas nokārtot savas dabiskās vajadzības pār mūsu galvām.

Es neapspriedīšu to, cik racionāli, nepieciešami un potenciāli veiksmīgi ir šie bezjēdzīgi tusiņi, bet vēlos paust savu ģenerālo ideju, ar kuras palīdzību es kļūšu miljonārs.

Es plānoju uzražot un tirgot sarkanbaltsarkanus lietussargus. Ar iespēju pēc pasūtījuma uz tiem uzdrukāt kādu saukli - “atlaist saeimu”, “cūka cūkām cūka”, “roflmao” “zomg lol rofl lmao”, u.t.t. Un blogeriem tie būs par velti (apmaiņā pret rakstu)!

Tādi, lūk, slidenās pirmdienas pīrāgi.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 11:49

Tu jau apspriedi, tekstā ieliekot vārdu "bezjēdzīgi". :) Es tavā vietā neteiktu, noteikti, ka ir cilvēki, kas tev nepiekrīt un iespējams, ka viņi var diezgan labi pamatot kāpēc. Kautvai pēc Zatlera gājiena, kas izskatījās, kā "atsūtīts pēc alus", jo neviens cits negrib iet.

Gravatar eermaniitis

2007. gada 5. novembrī, plkst. 11:56

buutu tu alu daavaajis par rakstu .....

Gravatar mehdi

2007. gada 5. novembrī, plkst. 11:57

Aber šis ir lāaacz privātais blogs (ko gan nez kādēļ viņš ne nu gluži spiež, bet neslēpti ļauj lasīt citiem) un līdz ar to viņš te var rakstīt ko vēlas. Un ja viņam gribas kādam uzdirst uz galvas, viņš ne tikai nepakautrēsies to darīt, bet vēl pa virsu uzbirdinās kellogsu - dekoram.

Un to, ka tā ilgtermiņā ir tikai diršana, mēs pēc laika varēsim redzēt ka paprasīsim cik lietussargus cienījamais personāžs ir uzražojis un pārdevis.

Gravatar Murgonis

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:00

Slidenās pirmdienas :) :) arī gana labs termins pirmdienā :D

Gravatar weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:03

Jā, mehdi, man arī šodien ir ķeram-grābjam diena. ;)

Gravatar mehdi ->weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:10

Es piemēram augstākminēto pakalpojumu apkalpoju kā šoferis kas nogādāja nosalušos siltumā un un sasilušos aukstumā - kopumā mēs (ne rīdzinieki) tur bijām 8 - bez manis viens cilvēks no mana kantora bez transporta, mana sieva, mans dēls, manas sievas meita, manas sievas meitas vīrs, mans tēvs (pilnīgi pats izdomāja ka jābrauc, neraugoties uz to ka savus 80 gadus vecos kaulus varētu mierīgi sildīt pie televizora, tā vietā lai darītu to ko darīja) un mana māte.

Bezjēdzīgi? Protams, nē. Obidno odnako.

P.S. Laacz ir vai nu pilnīgi apmierināts ar esošo politisko situāciju valstī, vai arī tūlīt taps izvērsts un argumentēts raksts kā mēs visu varētu izdarīt krietni labāk.

Gravatar mehdi ->weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:11

Labojam - augstākminēto pasākumu...

Gravatar Pēteris Krišjānis

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:20

Cik grūti bija neuzrakstīt "bezjēdzīgi"? :)

Tavs blogs arī ir "bezjēdzīgs" :) Viss, ko mēs daram, ir "bezjēdzīgs".

Duh.

Gravatar Papuass

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:23

laacz ēd Kalvītim no rokas? Protams, ka ir jūtama opozīcijas ietekme pasākumu tapšanā un Repše izskatās stipri nekorekti, bet tas ir labāk nekā pilnīga bezdarbība. Būt apolitiskam nenozīmē pilnībā norobežoties no esošās situācijas.

Gravatar Pēteris Krišjānis

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:27

Bet pārdomājot - laacz, es tomēr apbrīnoju tavu cinismu. Galu galā, tev taču ir meita - tev neuztrauc kādā valstī UN vidē viņa uzaugs?

Tas tā, viela pārdomām, nekā ofensīva. Tikai reizēm tevi līdz galam neizprotu.

Gravatar viuks

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:31

Oi jole, kas par komentiem ar meitas piesaukšanu! :o

Gravatar Papuass

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:33

viuks, tūlīt arī māti piesauksim :)

Gravatar Dunduks

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:33

sasodiits, maasmedijus neskatiijos un shoriit pats ierakstiiju par "lietussargu revoluuciju", bet izraadaas, ka atkal kaads pirms manis visu atklaajis/izdomaajis :-)

bet par subj. kaa taadu es domaaju taa -

vienaa zinjaa subj. priecee bez atrunaam, jo daliibnieku raksturojums paraada (resp. piedalaas ne tikai tie, kam nedod eest, bet dod valdiibu palamaat un JL fanu klubs), ka cilveekiem klaajas pietiekoshi labi, lai saaktu ruupeeties par vispaariigo, nevis katra pasha labumu, jo liidziigi pasaakumi buutu bijushi daudz pamatotaaki pirms 5-10 gadiem, kad veel pilnaa sparaa notika aktiivu paardale no "muusu" uz "kaada".

Gravatar tiri-piri

2007. gada 5. novembrī, plkst. 12:48

Ideja par patriotisko lietussargu ražošanu laba, atliek tikai realizēt. Uzcep vienkāršu lapu, kur var veikt pasūtījumus. Fizisko izgatavošanas & apdrukas darbu var veikt praktiski jebkurš reklāmdrukas kantoris. Un $$$ paši kabatā ripos! Kaut gan, skatoties, ka viss ir tik bezjēdzīgi, varbūt labāk, ka tu paliec par vienkāršu sabiedrības vidusslāni bez $$$? Tāds vienkāršs darba cilvēks no masām -- darbs+mājas=0.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 13:58

Nez, kā var ienākt prātā doma, ka man ir kāda ideja, kā to darīt? Tagad vēl to pasaki visiem, kas nebija tieši šā paša iemesla - šķietamās bezjēdzības (ko tas mainīs) dēļ. Un beigu beigās reducēsim visu uz to, ka tie, kas neieradās ir kalvīša roklaižas un tautas nodevēji. Apžēliņ, kā tie, kas tā runā, ir sajājušies.

Gravatar MrProxy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 14:09

Ja būtu izvēle - tad es laikam izvēlotos ar uzrakstu W.T.F.

Gravatar weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 14:32

Nē, laacz, neviens nav sajājies, vienkārši politiski jūtīgos tematos labāk izvairīties no sava viedokļa paušanas, it īpaši ja pamatā ir runa par pavisam ko citu. Vārds bezjēdzīgi bija vissliktākais vārds, ko tajā vietā varēja ielikt. Iznākums bija visai paredzams.

Gravatar mehdi

2007. gada 5. novembrī, plkst. 14:34

Skaidrs – laacz varbūt arī nav pilnīgi apmierināts ar notiekošo, tomēr ģeniālas idejas viņam arī nav un cerības uz izvērsto un argumentēto rakstu atceļas. Tas, protams, man netraucē "reducēt" visu uz izbrīnu par to, ka ar idejām un rīcībspēju apdalītais cilvēks nevis vienkārši pasēž malā un pavēro notikumus, bet metas bīdīt tekstus, kādi mudaki ir tie "katri vieni", kas tur bija.

Sīkāku analīzi, kādēļ notikušais pasākums ne tuvu nav bezjēdzīgs, gan TE nesākšu - viss, basta, apnika man laaczs.

Gravatar coolman

2007. gada 5. novembrī, plkst. 14:37

man luudzu ar "*uck me klauniit" :D

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 14:39

Mans mērķis arī nebija argumentāciju rakstīt. Es paudu savu uzskatu. Un pie tā arī pieturēšos. Jā, man nav ideju, ko darīt. Bet tas man neliedz uzskatīt, ka kaut kas ir bezjēdzīgs. Un es neargumentēšu, lai neradītu vēl labāku augsni fleimam.

Gravatar mehdi

2007. gada 5. novembrī, plkst. 14:51

"Šajā stundā bija tik liels gaišums, kādu es esmu sajutis vēl tikai Dziesmu svētkos", pēc sapulces prieka asaras nespēja slēpt komponists Pēteris Vasks, norādot ka BEIDZOT IR SAJŪTAMS TAUTAS SPĒKS.

Kas par mudaku. Bezjēdzīgas emocijas skaidras galvas vietā, kāda, piemēram, ir (arī komponistam) Imantam Kalniņam. Nosūtiet pacientu uz lobotomiju. Nākošais.

Piedod, tas patiešām bija pēdējais komentārs.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 15:06

Raksti blogu, mehdi. Raksti blogu :)

Gravatar bla

2007. gada 5. novembrī, plkst. 15:47

nja, esmu redzejis niknakus ierakstus par so temu cita bloga.

Gravatar ...

2007. gada 5. novembrī, plkst. 15:49

Ak dievs mehdi, kā var tik šauri domāt- "kas nav ar mums, tas ir pret mums"? Ir visādi geju gājiemi, tautas sapulces, krievu marši u.t.t. Katram jau sava sapulce liekas tā svarīgākā un pareizākā, bet vajag tomēr domāt plašāk...

Gravatar apy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:03

tikai trešo reizi lasot atradu vārdu "bezjēdzīgi" - laikam lasu pa diognāli.

Protams "beidzot" bija jūtams tautas gars - mūsējie jau bez tā nevar - vajag visiem kopā paraudāt, ieraudāt jaunu augšgalu ko gānīt un birdinot asaras mūžīgi atcerēties to "tautas garu", kas valdīja pasākumā, kurš neko nepanāca.

Gravatar uldis

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:04

Neesmu apmierināts, bet negāju, tā vietā, lai kaut kāds viens "sindikāts" brauktu jums virsū, jūs piedalāties 2 citu partiju "sindikāta" pasākumu, kam pēc būtības ir pie kājas, ka jums nav labi, bet šie citi izmanto jūs, lai paši tiktu tajā vietā, kur ir pirmie šobrīd. Padomājies - vai esat lepni, ka piedalāties izrādē statistu lomā? Kāda vēl atmoda, revolūcija utt.

Ja iešu uz citu kādu pasākumu, tad kopā tādiem, kam var uzticēties, bet pagaidām kopā ar bērniem uzcepām ķirbju pankūas no rīta, aibraucām uz lieveikala rotaļu laukumu iztrakojāmies, pagulējām izdzērām tēju un noskatījāmies filmu par Nemo. Jauki.

Gravatar Olions

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:10

Brīvdienas dara savu. Labāk būtu spiedis uz nozīmītēm.

Gravatar hm

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:15

Bezjeedziigas? Tak Loskutovs palika savaa amataa??? Kaapeec bezjeedziigas? Cik aplams un sekls ir Juusu viedoklis cieniitais leduslaacha kungs...

Gravatar Pēteris Krišjānis

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:20

uldis: tiem, kuriem pie varas, ir izdevīgi, ka tu domā, ka neko nespēj mainīt un ka redziet tevi visi izmanto. Tāpēc labāk sēdi rāms.

Tas arī bija viss, kas jāpierāda.

p.s. piedalīšanās pasākumā tāpat neliedza baudīt sesdienas vakaru ar Finding Nemo ļoti sūdīgā latviešu valodas tulkojumā. Pati filma gan lieliska, katru reizi skatoties.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:20

hm, un Tev šķiet, ka tas ir tautas nopelns? :)

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:22

Pēteri, tiem, kas pie varas, ir izdevīgi itin viss. Arī gaidāmā valdības atkāpšanās. Arī jebkuras gaidāmās vēlēšanas. Un, ja nopietni, arī jebkurš šāda tipa pasākums, kurš palielina opozīcijas (ne vienmēr tā gan ir slikta) un "nevalstisko" organizāciju (kas teju vai vienmēr ir sliktas) potenciālu.

Gravatar hm

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:56

Jaa! Es esmu naivs! :D Bet es domaaju, ja cilveeki nebuutu aizgaajushi protesteet pie saeimas KNAB un Loskutovs tagad buutu meeslainee! Un nevajag te man "tev shkjietot". Tas ir aciimredzami. ja tev ir cita informaacija klaaj galdaa, ja nav tad atsauc savus meliigos apgalvojumus!

Gravatar ulzha

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:59

laacz 31: man arī šķiet. Var jau uzskatīt, ka viss (vispārinājums, heh) notiek automātiski, pēc leģitīmās valdības spēles noteikumiem, no Latvijā suverēno varu havojošās tautas neatkarīgi. Attiecībā pret to tautas daļu, kas konverģē uz "nav jēgas", tā arī sanāk taisnība :)

Gravatar tiri-piri

2007. gada 5. novembrī, plkst. 17:26

uldis: Kaut kur lasīju statistiku, ka LV iedzīvotāju populārākā izklaide esot žopppping centri. Aiziet ar visu ģimeni, sīčus rotaļlaukumā, paši pa veikaliem, kafejužņikiem. "Mēs neko nevaram", "ievēlēs tos pašus", "statista loma"... Kāda smaga bezcerība no tā visa dveš! Vai tiešām cilvēka sūtība ir vergot bankām, lai atmaksātu kredītus, kuri ir paņemti, lai nopirktu bezjēdzīgi dārgu dzīvokli, plastmasas civiku, custom-apdrukātu kredītkarti, ikgadējo ārzemju braucienu uz kauč kādu slēpošanas vai bīča kūrortu, utt. Un ap gadiem ~60, ja tik tālu vispār izvilks, secināt, ka bērni ir izauguši un paši vergo bankām, pats esi apresnējis un tā īsti nevienam arī neesi vajadzīgs. Dzīve samainīta sīknaudā un izniekota. Nekā no tā par ko lasīji bērnībā piedzīvojumu romānos, heh!

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 17:31

tiri-piri, labi: Mēs neko nevaram - ko mēs varam? Ievēlēs tos pašus - ievēlēs kādu citu? Statista loma - kāda tad loma?

Gravatar mehdi

2007. gada 5. novembrī, plkst. 18:44

#25: šajā gadījumā jau pirmajā kas->tas konstrukcijas daļā būtu jālieto teksts "PRET" - es jau teicu man nav ilūziju ka visiem ir jāpiedalās un ka visiem ir jāpiedalās šādā formā, bet apdirst tos, kas piedalījās nozīmē pirmajam uzprasīties uz konfliktu. Arī bez jums pietiek vadošu tekstu no augšas ar ieteikumiem tīrīt zobus, lasīt satversmi, gaidīt nākamās vēlēšanas UN AR TO APROBEŽOTIES.

#27: pankūkas es varu cept pārējās 350+ dienas gadā, tas, ka būs vēl kāds "sindikāts", kas mēģinās izmantot manu rīcību nenozīmē, ka mana vienīgā iespēja ir nedot tam šādu iespēju un nedarīt neko. Starp citu - ja būtu aizgājis un redzējis apmeklētāju "demogrāfisko sastāvu", iespējams pat tu būtu pārsteigts.

#31: kā jau teikts kometārā #33 - pasaki kā tad nopelns tas ir. Manā skatījumā tas ir tīri un tikai publikas nopelns, kas uzspieda uz nerviem tādiem nestabiliem deputātiem kā Lācis, Seile (Pabriks, ciktāl par politiķiem) uttutjpr un kas padarīja neiespējamu GARANTĒTU Loskutava likvidēšanu balsošanas mašīnā. Iespējams bija arī "ārvalstu spiediens" no tās pašas nelaimīgās ASV vēstniecības puses, bet tas jau jebkurā gadījumā ir pēc šī.

Īsi rezumējot - jebkurā brīdī "vienkāršajā" publikā ir bijuši cilvēki, kam viss notiekošais neliekas ne normāls, ne paciešams. Tajā pat laikā visu laiku klājas pāri skaudrā apziņa - KO ES VIENS VARU IZDARĪT. Es savulaik, būdams jaunāks un naivāks divas reizes pilnā nopietnībā mēģināju iesaistīties politikā - vienīgajā vietā kur, tā teikt, var ķerties pie esošās problēmas saknes. Kontaktēju TB/LNNK un, pēc pāris gadiem, TP ar domu - lūk - es te jauns, izglītots, enerģisks, uzņēmējs galu galā - gribu pie jums partijā. Abi pasākumi beidzās ar neko, jo pretējās puses personāžiem uz pieres bija iegravēts - tinies, mums nevienu te nevajag, kad vajadzēs pasauksim. Esošās partijas jebkurā to eksistences brīdī ir bijušas attiecīgo "batjku" un "bārdu" apkalpotāji. Un VISS. Ir bijuši arī pietiekami konkrēti plāni iespējamu Satversmes grozījumu pabīdīšanai mažoritāras vēlēšanu sistēmas virzienā un tā, bet pagaidām tas nav realizēts augstākminētā iemesla dēļ - vienam tas nav izdarāms, bet pārējie ir vai nu krievi, kam par mums ir nospļauties, ja ne sariebt, īrijieši, kam viss kas te notiek sen ir po, pesenīli pensionāri, kurus jebkurā brīdī var "iepozitīvot" pretējā virzienā vai, nezin kur esoši un cik dziļi guloši "godīgie". Tad nu lūk - šie pasākumi FUNDAMENTĀLI maina iespējas kaut ko patiešām arī pacelt un novest līdz galam.

Gravatar weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 18:54

Laacz, tev nesen pašam bija posts par latviešiem čīkstētāju tautu. Tas ir tieši tas, ko tu dari - par švako satiksmi čīkstēt tu uzskati par lietderīgāku nodarbi nekā aiziet līdz mītiņam kaut vai gaisu paostīt, parādīt, ka arī tu te biji un, ka arī tev te interesē. Nu un, kas, ka nekas nemainīsies? Iespējamība, ka čīkstot un/vai ignorējot problēmu kaut kas mainīsies ir simtkārt mazāka.

Daži vismaz dara nevis čīkst un visu cieņu.

Gravatar Grrr

2007. gada 5. novembrī, plkst. 18:55

  1. Ko gribam, to arī varam; gribam panākt citu lēmumu - varam [skat. Skutolova keisu, skat. drošības likuma grozījumus];

  2. A vot tas ir iemesls, kāpēc es patlaban nebiju;

  3. Bendes loma principā. Ja neesi ievērojis, nav tālu līdz tam, ka uznāks kārtējais kulmanis (un traucē tikai tas, ka nav mums piemērota kandidāta uz doto brīdi, bet nekas - gan jau нарисуется) un ar stingru roku visus rūpīgi izvērtēs, apšaus, kas pagadīsies, un trīs treknos gadus novadīs pirms sapisīs situāciju tik tāli, ka ienāks brālīgie tanki.

Gravatar weedy

2007. gada 5. novembrī, plkst. 19:03

Nevajag pārspīlēt, kulmanis protams nebija nekāds saulstariņš, bet ar brālīgajiem tankiem viņam sakara nav nekāda.

Gravatar ...

2007. gada 5. novembrī, plkst. 21:03

Cilvēkiem ir īsa atmiņa. Vēlēja Loskutovu, "tauta" bija pret. Vēlēja Zatleru, "tauta" bija pret. Ņem nost, to pašu "tautas" nīsto Loskutovu, atkal "tauta" ir pret. :) Izskatās ka "tautai" (jeb pareizāk sakot Jaunā laika ruporiem) ir vienalga, ka tik pret! :)

Gravatar x-f

2007. gada 5. novembrī, plkst. 21:22

..., tieši to taču arī nozīmē <em>opozīcija</em>. (d'oh!) Turpinot iepriekšējās tēmas šī raksta komentāros – "ak tad Tu esi <strong>pret</strong> Jauno laiku? Tātad Tu esi <strong>par</strong> Tautas partiju! Cūkai cūka kānuturbija!" –– Kādā pastulbā amerikāņu puskomēdijā ("Bulletproof") bija ainiņa, kur galvenais varonis saka: "You know what your problem is? You see everything in black and white. You don't realize there's a gray area in life. That's where most people live."

Gravatar flipo

2007. gada 5. novembrī, plkst. 21:36

Nu teikšu godīgi, izlasot šo rakstu biju gana pārsteigts. Gribētos gan zināt, kā savādāk demokrātiskā valsts pārvaldes iekārtā tauta var paust savu attieksmi, kā piedaloties protesta akcijās, iesaistoties sabiedriskās vai politiskās organizācijas. Protams, šeit demokrātija ir bērnu autiņu līmenī, bet ja neiesim tagad protestēt, neiesaistīsimies sabiedrīskās/politiskās organizācijās, arī pēc 50-mit gadiem Šveices līmeni nesasniegsim.

Ja domā, ka nekad mēs neko labu nedarām un neizdarīsim, tad der aiziet pie psihiatra un pārbaudīties vai nav iestājusies kāda depresija OR kāds mazvērtības kompleksu uzliesmojums.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. novembrī, plkst. 21:44

flipo, o jā. Man ir mazvērtības kompleksu izraisīta depresija. Un tās iespaidā es uzskatu, ka tauta to visu dara par vēlu.

Gravatar flipo

2007. gada 5. novembrī, plkst. 22:03

Šobrīd vēl nekas nav par vēlu, jo opozīcijas aresti un citādas pret to vērstās represijas, kā mūsu divās kaimiņvalstīs, vēl nav sākušās. Visam ir savs laiks, un man šķiet, ka šobrīd ir īstais, jo dažu labu naudas maka cinisms ir savairojis neapmierināto indivīdu pietiekošā skaitā, lai izdarītu pietiekoši lielu spiedienu uz naudas maku kalpiem un tie atteiktos kalpot (vismaz neliela daļa). Manuprāt galvenais ir saglabāt neatlaidība un turpināt iesākto palielinot pretestību, jo TP polittehnoloģijai jau tagad var redzēt cauri. Visi pēdējā laika Kalvīša paziņojumi vien liecina, ka TP liks plato uz tautas pretestību kamēr visi patiešām sajutīs ko domā Tu - šeit neko mainīt nevar. Mans ieteikums tomēr visiem ir negaidīt nākamo pozitīvisma kampaņu un piedalīties šādos pasākumos, ja to virzītie mērķi šķiet kopīgi.

Gravatar bzz

2007. gada 5. novembrī, plkst. 23:07

Ei ti, bez huja, sto ti mozesh - nihuja. Huj tvoi lutschij drug!

Gravatar e-remit

2007. gada 5. novembrī, plkst. 23:31

Ja par politiku, tad esmu novērojis, ka sabiedrība izglītojas ar katrām vēlēšanām. Triki, kas gāja cauri agrākajās vēlēšanās, neiet vairs cauri tagad. LC jau ignorēja tautu un viņus sodīja - nākamreiz netika iekšā. Uz tā fona nāca viens saulvedis, kam toreiz noticēja, bet nu arī viņus sodīja. Nākamie rindā uz sodīšanu ir TP... Ja runa par TP, man liekas, sū** sākās, kad pats Mākoņtēvs izgāja no aktīvās politikas, jo tagad viņš vairs neuzņemas atbildību par politiskiem lēmumiem.

...Bet ja runa ir par laaczu, tad vai nu šamam rudens depresija uznākusi, kad viss slikti, vai arī šams nolēmis savu elektorātu atsist.. Varbūt pat zināma līdzība ar TP - ilgu laiku savu reitingu celt un tad īsā periodā aktīvi nogāzt... diez no kā tas tā? ;)

Gravatar kukumeku

2007. gada 6. novembrī, plkst. 00:18

vo vo - liekas- laacz beigs blogot, tagad ir izstradajis shemu, kaa sevi nokauninaat un tad nolaist ausis un iet prom, u nteikt - ka vinju nomelno, .. :) da ne tak, ir jau taa ka vins izvelejas nepareizu vardu sava texta - tad daudzi uzbruka, tagad shis atspekojaas un TEELO taalaak SUPER specigo nosveerto un ATBILD baigi par teikto, da beidz laacz, atdzisti kljudu un saki ka kljuuda, ka tomer sirds dziljumos velies piedalities piketos un mainit visu uz labo pusi.

Gravatar Dunduks

2007. gada 6. novembrī, plkst. 08:45

  1. Loskutovs kaa "baltais teels" un "likumiibas garants" galiigi nerullee, pat maiziitis atzina, ka "Reezeknes burtniicinjas" lieta nav ok, KNAB nav ne par kapeiku labaaks kaa valdiiba un teiciens par muuzhiigajaam intereseem JL un Loskutova peekshnjo draudziibu kaarteejo reizi pamato.

  2. ceriiba uz jauno mesiju nekur nav pazudusi - bija gan LC, gan Ziigerists/Kauls/Chevers, gan TP, gan "marsietis", peedeejaas tikai neviens speeciigs taads neuzradaas, bet uz nakoshajaam, redz, atkal cer uz VVF vai vismaz Shtokiju, kas naaks un ievediis sauliitee, un peec briizha atkal lamaas.

Iziet ielaas vajadzeeja pirms 10 gadiem (ja gribeeja kaadu jeegu), shobriid taadas akcijas ir tikai piedaliishanaas leljlju teaatrii marioneshu lomaa.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 6. novembrī, plkst. 08:47

Dunduks, exactly. Man ir grūtības ar formulēšanos :)

Gravatar uldis

2007. gada 6. novembrī, plkst. 09:04

To: 35.Tiripiri Vai es teicu, ka gājām šopingot, tu demagog, mēs iztrakojāmies bērnu rotaļu laukumos, kas tur iekārtoti, jo laiks ārā bija tik p.d.s, ka spēles parkā nebija iespējamas. Un lielveikali (kaut arī merkantili) ir vienīgie, kas rūpējas, lai p.d.ā laikā man ar bērniem būtu, kur aiziet (baseini mums diemžē ir par ātru vēl) un pie varas pašvaldībā var būt da jebkas, bet no tā bērnu un ģimenes atbalsta jomā nekas nemainās. (Bija pie varas arī tavi draugi no mītiņa un paspēja tikai nodibināt basketbola komandu ASK un izgrūt Ls 500 000 gadā, lai partijas biedra dēlam būtu darbs, noalgotu pāris lietuviešus un melnādainus atlētiskus vīriņus, veinam pat itk;a 300000 EUR gadā) 38. Mehdi Pankūkas vislabāk ir cept sestdienu vai svētdienu rītos, bet mītiņa demogrāfiskā sastāva uzvedība man gan nelikās neko laba, jo lai gan mūsu prezidents man liekas ir korumpants, izspiedējs (peicīšu no vecīsīem) un ieliktenis, man mamma mācīja, ka katram jālauj izteikties, nevajag viņu pārtraukt un izkliegt rupjība šajā laikā - ko es tur bērniem būtu iemācījis? F.. off šie iemācīsis arī bez šā pasākuma

Gravatar astp

2007. gada 6. novembrī, plkst. 09:11

Taa sedeju un filazofeju verojot sestdienas parraidi un tas viss bija farss :

  1. Neviens no opozicijas nemaz nevelas strebt nakama gada sudus, bet veido PR nakamajam velesanam
  2. Viss ir slikti un sliktak vel tikai buus (ar jauno gadu daudz kam cenas tikai kaps - planoti) - tad lai ari kalvits to strebj
  3. un ko panaca? Es gan neesmu gaishregjis, bet Delna shkjiet Sorosa organizaacija, pie kuraam pieskaita arii JL. Tauta, kas gaada, izpildiija viena speka pasutijumu pret otru.
  4. Sauklis "Atlaist saeimu" ir smiekligs - es nezinu pagaidam nevienu, kas veleja par TP, taatad kaads veeleeja un tie nebija 24-30 gadus veci cilveki, vai ari neapgrozos pareizas aprindas!

Gravatar mehdi

2007. gada 6. novembrī, plkst. 10:16

KNAB/Loskutovs "rullē" pietiekami labi, citādi viņi jau sen būtu likvidēti ar daudz konkrētākiem argumentiem par "mazāk par sauli tīri balta grāmatvedība" un "grūti sastrādāties".

Tas ka 4x tev kāds ir maskačkā iekrāvis pa muti nozīmē ka viss - tu ej un, klusi šņukstot, noslīcinies Daugavā? Ok, neslīcinies - aizbrauc uz Īriju bet NEKAD vairs tur neatgriezies, jo, raugi, var dabūt arī piekto reizi pa muti. Tas nekas ka tu tur (maskačkā/Latvijā) dzīvo un tavi bērni tur dzīvo un viņiem, pieņemsim, bērnudārzs tur ir.

A kas jūsu argumentācijā ir tie mistiskie 10 gadi (1998) - kuros tad nu, JŪSUPRĀT, būtu bijusi jēga no "iešanas ielās". Kāda būtu bijusi jēga tad, bet ne tagad?

Laacz – tev izrādās pat ir grūtības ar "noformulēšanos". Neko sev. Esmu vēlreiz izbrīnīts.

Āaa – Soross. Visuresošais mītiskais Soross. Iedošu jums pārlūkot manu bankas izrakstu, nevaru atrast ierakstu par ieskaitījumu, kuram tur NOTEIKTI ir jābūt ;)

Par Saeimas atlaišanu – ievēlēta viņa ir pārkāpjot likumu – pilnīgi pietiekams pamats atlaišanai neatkarīgi no notiekošā. Ja konkrētā smadzeņu skalošanā izgāztā nauda būtu pāris reizes lielāka – teiksim pa pusmiljonam uz katru vēlētāju, iespējams arī jūs to pamanītu un AIZDOMĀTOS – vai, piemēram, (riteņbraukšanas) sacensību rezultāts, kur dopingu lietot ir aizliegts un puse dalībnieku to arī nedara, bet otra, uzvarējusī puse dara UN TO ATKLĀJ, nebūtu atceļams. Neatkarīgi no tā kurš kuru pazīst.

Gravatar Dunduks

2007. gada 6. novembrī, plkst. 11:05

mehdi -

es nedomaaju, ka ja KNAB draazh (pelniiti) TP un LPP, bet nedraazh delnistus (JL balti un puukaini, paareejie suukaa prospektinji) un "anti-huutes", vai ja draazh juurmalgeitu, bet nogremdee "Reezeknes burtniicinjas", ka tas noziimee, ka KNAB rullee, tas tikai noziimee, ka KNAB suukaa taapat; un Loskutovs dabuujis raajienu, noteiktaa laika posmaa dabuus veel vienu raajienu un atvadiisies no amata, bet tam jau nav noziimees, jo izskataas shamais patieshaam peec "kaazu gjeneraalja", un iistais darbs peec partejiskaas piederiibas tiek veikts jeeliskaas Striikjes liimenii.

un atkaartoju veelreiz - pirms 10 gadiem notika Lielaa sadaliishana no "muusu" uz "kaada", shobriid notiek tikai to "kaadu" intereshu sadursmes. shobriid nekas vairaak buutiski nevar mainiities, pieaugs A ietekme, samazinaasies B, pieaugs C, samazinaasies D, un viss.

taapat gribeetu veerst uzmaniibu uz to, ka ja viens (piem., Kalviitis) ir slikts, tad tas nenoziimee, ka taa oponents (Loskutovs) ir labs, pasaule ir drusku sarezhgjiitaaka par shaadu bipolaarismu. man ir pofig kopumaa par lietaam, kuras nevaru ietekmeet, bet mani kretinee dubultie standarti, kad augstaas moraalaas un citas meerauklas pieliek tikai pie vienas puseem.

Gravatar mehdi

2007. gada 6. novembrī, plkst. 11:21

dunduk - KANB ir vienīgie, kas drāž tos kurus viņi drāž, pretējai pusei, pat ja tā ir taisnība ko tu saki, savu drāzēju pietiek. Attiecīgi viņiem ir vieta Latvijas tiesībsargājošo struktūru ekosistēmā un, atkārtošos, ja KNAB rīcībā būtu krimināls kaut vai uz bezdarbības panta pusi, gan jau to būtu izvilkuši dziļāk laukā.

Ko ""dalīt"" būs vienmēr. Šajā brīdī kaut vai tas pats Lattelecoms da atkritumi. Iedeāls plāns (un atvēziens) iemonopolizēt pusvalsts musara izvešanas infrastruktūru (brīvi izmetot no turienes ārā esošos /ārvalstu/ uzņēmumus) un G A R A N T Ē T I P E L N Ī T cik pašu alkatība kurā brīdī liks. Tikpat garantēts bizness kā kapu apsaimniekošana uttutjpr. Varētu saukt vēl piemērus.

Balts, pelēks, zils - iesaki ko labāku darīt, ja iekapsulēšanās "a man viss po" stāvoklī tomēr neliekas risinājums. Skat - tepat laacz pirms cik tur tām dienām stenēja, ka arī tā kā domā par to ka uz Īriju būtu laiks notīties, – tikai neesot viņam pārliecība kad viņš tur nokļūs un vai viņš tur būs vajadzīgs ar ŠO PAŠU "es tik skatos kur mani dzīve stumj" dzīvesstilu.

Gravatar weedy

2007. gada 6. novembrī, plkst. 12:20

Lol, tieši tagad, kad ir iespēja kautko ietekmēt latviešu čīkstētāji čīkst, ka laiks bija pirms 10 gadiem. :D Un, pat ja nebūtu iespējas tagad kautko mainīt, ko jūs iesakāt? Sēdēt un noskatīties? Emigrēt? Paši savu pakaļu nevar pacelt no siltā dīvāna sestdienas rītā un tiem, kas ir apzinīgāki kakā virsū. Spēks.

Gravatar Dunduks

2007. gada 6. novembrī, plkst. 12:43

weedy -

es nechiikstu, es juutos labi, ja nejutiishos labi, tad saakshu domaat kaa to staavokli mainiit, sheit, citur, vhuu nouvz, vhuu keers. taapat visus nosaukt, kas nepiekriit taviem uzstaadiijumiem nosaukt par virsuu kakaataajiem arii, protams, ir speeks :-) es gan jau saakumaa rakstiiju, ka priecee "daliibnieku raksturojums paraada (resp. piedalaas ne tikai tie, kam nedod eest, bet dod valdiibu palamaat un JL fanu klubs), ka cilveekiem klaajas pietiekoshi labi, lai saaktu ruupeeties par vispaariigo, nevis katra pasha labumu", tanii pashaa laikaa tas nenoziimee, ka tam visam ir cita lietderiigaa atdeve kaa labums leljlju raustiitaajiem :-)

Gravatar shljaa

2007. gada 6. novembrī, plkst. 20:12

burkovska mammai vaartinjus nozaga. man ir ljoti zheel.

Gravatar skatītājsX

2007. gada 6. novembrī, plkst. 22:51

laacz viedoklim par politiku nekad neesmu piekritis. Man liekas čalis lietas gluži vienkārši nepārzin, jo, ja pārzinātu, būtu pietiekoši saprātīgi arī runājis par tām.

Kas attiecas uz Kalvīti vs Loskutovu, tad pirmais ir jājis tautu jau labu laiku, tāpēc ir jāatbalsta otrais, kas mēģina izjāt pirmo. Pēc tam skatīsies. Un, nē, nebūs sliktāk, jo beidzot pie stūres nebūs profesionāli valsts izzadzēji.

Vārdi nespēj aprakstīt manu naidu pret tautas partiju un naida un žēluma apvienojumu pret tiem cilvēkiem, kas domā, ka TP ir forši.

Un, jā, ja man būtu jābalso, es balsotu par JL, jo TB/LNNK mani pievīla un citu variantu, ja es negribu superkrievisku Latviju, nav. Lai arī ko viņi tur darīja, viņi vismaz neizzaga valsti un bija +- godīgi.

Un ja tā godīgi, tad teikt, ka cikturto tūkstošu cilvēku pikets ir bezjēdzīgs, ir gluži vienkārši stulbi un nekas vairāk. Padomājiet varbūt ar galvu pirms "n" tūkstošu cilvēku veidotu lietu sauciet par bezjēdzīgu. Izklausās nedaudz neloģiski tā teikt, ne?

Gravatar Agzas

2007. gada 7. novembrī, plkst. 01:47

es tur biju, un man žēl, ka Lācz šitā domā :( (īpaši, ja šo ierakstu apskata kopā ar to par notīšanos uz ārzemēm)

Gravatar Dunduks

2007. gada 7. novembrī, plkst. 08:29

skatītājsX -

valsti neizzogoshie un +/- godiigi JL, nesmiidini manas chiibinjas :-) vieniigais, kas shamos atshkjir no citiem ir tas, ka sava liideru bzdinku deelj saliidzinoshi iisu laiku bija pie stuures.

Gravatar uldis

2007. gada 7. novembrī, plkst. 08:51

To skatītājsX: Tu esi jauks :) un naivs :) Es gan balsoju par JL vēlēšanās, bet ne jau tādēļ, ka viņi ir labāki (ir godīgi vai izmato godīgas shēmas), vienkārši šamie nevar sadalīt lietas ar citiem (Others) un lai tiem citiem (others) dzīve nebūtu rožu dārzs, tad nu mana balss dalījās šādi. Iepriekš gan lietoju terminu sindikāts, bet citi (others) man šodien patīkās labāk. Laacz politiskās idejas man parasti liekas, kā lai to pasaka "šarmanti naivi dīvainas", bet šoreiz esmu tikai un vienīgi autora pusē,

Gravatar O.M.

2007. gada 7. novembrī, plkst. 17:37

Lāčam:

Nu, kas i' ko - atrāvies fasādē no "tautas, kura dzied" = par to, ka Tev nešķiet motivējoši dziedāt līdzi / unisonā ar tiem, kuri "pilsoniski atbildīgi mobilizējas" uz dažām stundām dažu gadu laikā (t.i. - uz "vēlēšanu" farsu vai kādu tik pat "demokrātiski stihisku" referenduma, "tautas manifestācijas" un taml. atrakciju, kādas šajā "valstī" tiek ieplānotas, striķīšu raustītājiem iekš ZOO un taml. "piknikos" satusējot)?...;)

Relax - Tu neesi vienīgais, kuram muguru nospļauda (ie)pakaļā tipinošie: par to, ka Tu 'čībo" (šajā gadījumā - loģiskās / objektīvi reālistiskās smadzeņošanas ziņā) vismaz pussoli pa priekšu "kritiskajai masai". Aptuveni šitādas "laipnības" ir bijusi tā laime & prieks "ķert fasādē" gana regulāri arī man - 'only' par to, ka izvēlos neklusēt 'lupatiņā' + atļaujos dēvēt visas lietas tām adekvātos apzīmējumos. Pie tam - publiski (kāda ahūna nekaunība!!! ;))))) ), nu jau dažus gadus. Šajā sakarībā = iz privātpieredzes: lai gan nekā patīkama iekš tam nav + tas nebūt nestimulē motivāciju turpināt neklusēt / atļauties - pie tā var pierast (pat). Arī dēļ tam, ka SISTĒMAS drupināšanas un taml. ietekmēšanas process ir gana interesantāks / svarīgāks / lietderīgāks par oponentu siekal-nesaturēšanas izpausmēm (manuprāt).;)

Par 3 (trijiem) punktiem, šajā diskusijā iepriekš minētajiem (arī Tavs 36. koments):

  1. Nepiekrītu: varam jau nu gan, tikai - nedarām (kāpēc, diez?...;) ).

  2. Piekrītu, par visiem 100% (pie kam - pašreiz aktuālās varas turēšanas / realizācijas SISTĒMAS līdzīgu parametru uzskaitījumu varētu krietni izvērsti paturpināt).

  3. Tā tas ir, ko šam padarīsi. Un - gluži dabiski, ka visskategoriskāk pret to allaž ir iebilduši paši diegos iekārtie (statisti, tātad) = "...un nav nekā jauna šajā Dieva pasaulē...", kā ir sacīts.

Nu tā, apmēram.;)