✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Mobilie naidnieki

2007. gada 5. novembrī, 19 komentāri

Vispār jau jauki. Ierīcīti var iegādāties par nieka dažiem simtiem latu. Un ko ierīcīte dara? Pārtrauc jebkuru sarunu pa mobilo tālruni dažu metru rādiusā. Devices Enforce Silence of Cellphones, Illegally. Tas nekas, ka nelegāli. Bet saudzējoši jūsu nerviem. Tiesa, šādas ierīces iegāde vien var liecināt par to, ka ar nerviem nav kaut kas gluži kārtībā. Tātad - saudzējoši jūsu ne pārāk veselajiem nerviem.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar chebureks

2007. gada 5. novembrī, plkst. 16:57

Es baidiities ka Latvijaa telefonu lietoshana sabiedriskajaa transportaa veel ir gaumiiga un pieklaajiiga. Pasaulee, metropolees:

  1. Baabietis uz 80db seezh un apspriezh ar draudzeni jaunaakaas seriaalu seerijas. Un taa katru dienu, vienaa un tajaa pashaa autobusaa.
  2. Tirlinji no skolas tev blakus apspriezh ar draudzeni kaa vakaraa vinju visur izmiilees.
  3. Vakara reisos - seezh barinjsh nigeru un caur hands-free baraa klausaas kaut kaadu jaunaako suudu (sent by phone from da best frend).

Nervi ta ne nervi, bet ja auto iegaade arii nav iisti sakariigs risinaajums...

Gravatar Artūrs

2007. gada 5. novembrī, plkst. 17:58

Kino noderētu, jo kaut kā zb klausīties "sarunas" no sērijas: "Es tagad nevaru runāt - esmu kino! ... Nedzirdi? ES TAGAD NEVARU RUNĀT - ESMU KINO!"

Gravatar x-f

2007. gada 5. novembrī, plkst. 18:38

Artūrs, tā teiktu džeks, kuram kāds piezvanījis. Savukārt meitene, ja nu saņemtu zvanu no draudzenes seansa laikā, sāktu stāstīt, uz kādu filmu ieradusies, ar ko kopā un kas viņai mugurā. Tā ka Tev vēl veicas.

Gravatar Grrr

2007. gada 5. novembrī, plkst. 18:43

Jau padomju laikā tulkotajā fantastikā (70ie gadi!) bija mazs stāstiņš par cilvēku, kuram nenormāli noriebusies visaptverošā reklāma un mobilie -- viņš saka psihiatram - "izturēt nevaru, sēžu busā a man apkārt runājas "es jau braucu pa 57, nupatās kā nogriežos uz 34, ... "", utt. Viņš atšauj savu televizoru, noslīcina radioaparātu vannā un busā paņem kāreiz šādu <i>silence enforcer</i>i ...

Vispār, godīgi sakot, tās 70. gadu fantastikas fiškas, ja pārlasa tagad - nu jau var teikt - jā, tas jau ir noticis, šitas arī, un šitas drīz būs. Top mērķī trāpītāji: tie, kas runāja par consumerisma uzvaru, reklāmu patēriņu, mobilajiem sakariem (un ar tiem saistītajām izmaiņām sabiedrībā).

Gravatar Nauris

2007. gada 5. novembrī, plkst. 19:20

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.405 te var dabūt ķīniešu ražojums.. sākot no 50 baksiem.. 25 Ls

Gravatar modric

2007. gada 5. novembrī, plkst. 22:38

Vienu brīdi par šādu "glušilku" uzstādīšanu legāli runāja to pašu teātru & kino sakarā, tak kautkā izčibēja, bet, kad kāds iepīkstējās, ka tādu vajadzētu Centrālcietumā uzstādīt, tad viņam vispār "izņēma pīkstuli" - nevarot atļāuties mūsu nabaga IeM, baaaaigi dārx esot tāds aprīkojums:)

Gravatar mehdi

2007. gada 5. novembrī, plkst. 22:45

A vaita ap cietumiem nav tās mantas - vienu brīdi tak aš televīzijā bija sižets kur nelaimīgie pretējās ielas puses iedzīvotāji sūdzējās ka aparāts ir ne tā saregulēts un arī viņi nevarot pazvanīt :)

Gravatar Rectab

2007. gada 6. novembrī, plkst. 01:16

mehdi tas bija testa režīmā palaists :) viņi testēja to aparatūru toreiz. Nezinu cik tālu tagad tas ir novests.

Gravatar eermaniitis

2007. gada 6. novembrī, plkst. 09:12

ruljez - dajte 2!

Gravatar ar

2007. gada 6. novembrī, plkst. 10:31

Paaris gadus atpakalj biju uzskeerjis kautkaadai sheemai lai uzlodeetu shaadu verkjiiti. Protams, nav ne jausmas vai tas darbojas, bet teoreetiski jau vajadzeetu un kopumaa galvenaa detalja tanii bija viena parasta mikrosheema, un kopeejaas izmaksas ap paaris latiem, taa ka kam rokas aug no parastaas vietas, pie taadas lietinjas var itin viegli tikt. :):)

Gravatar Crabis

2007. gada 6. novembrī, plkst. 10:56

Gribētu es redzēt produkta fanu feisus, kad kādu pašu noglušīs ar šitādu verķi troļukā vai tmldz.

Par traucējumu iespējamību citās frekvencēs vispār nerunājot.

Gravatar daskilla

2007. gada 6. novembrī, plkst. 13:24

Voi, sabiedriskajā transportā būtu ideāli skatīties kā pusbusiņš būtu no draugiem.lv atrauts, vai kā blakus stāvošjā X5niekā viens savu jauno Vertu klapē pret stūri :)

Gravatar japets

2007. gada 6. novembrī, plkst. 14:31

Labaaks buutu verkjis, kursh apklusina pretiigaas "polifoniskaas" "melodijas". Tracina, ljoti tracina, ja kaads sadomaajis kaarteejos "hitus" klausiities pa to tarkshkji.

Gravatar intresenc

2007. gada 6. novembrī, plkst. 18:11

Cik man zināms, galvenais šķērslis šīm iekārtām ir saistītas ar glābšanas dienestu sazvanīšanas iespēju - ja notiek kāda liksta tādā kinoteātrī, kur ieslēgts GSM slāpētājs, nebūs nekādu cerību.

Gravatar janchuks

2007. gada 6. novembrī, plkst. 18:27

Man šajā ziņā ir paveicies. Mana mazā tarkšķīgā māšele stundām ilgi katru dienu bez izņēmuma varēja stāstīt par Bārbiju atsķirībām no citām lellēm un tamlīdzīgām lietām...nu jau viņa vairs nav maza, bet agrāk, kad kopā dzīvojām, dēļ viņas iemācījos sadalīt uzmanību un traucējošo apziņā atslēgt. Ja sēžu kinītī un man blakus kāds vārās pa telefonu - nekādu problēmu, jo es dzirdu tikai filmu, bet tarkšķētāju manas smadzenes kaut kā automātiski neuztver nemaz.

Gravatar hvz

2007. gada 6. novembrī, plkst. 20:27

tas dealextreme izskatās interesants. cik droši ir no tiem dzeltenajiem kaut ko pasūtīt ?

Gravatar Master

2007. gada 7. novembrī, plkst. 10:12

es ar iechekekoju lapu - cenas labas par bezmaxas piegadi. Paypal ir, kadas vel problemas ? :)

Gravatar Shadowbird

2007. gada 22. novembrī, plkst. 17:58

Varētu diezgan nejauku joku ar kādu izspēlēt, ieliekot viņa somas sānu kabatā / pašā apakšā tādu ieslēgtu...