✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

iPhone arī pie izplatītājiem

2007. gada 7. novembrī, 27 komentāri

Izskatās, ka ar iPhone tirdzniecību nodarbojas ne tikai kaktu kantorīši un indivīdi (es gan neatbalstu neviennozīmīgo “nepērciet, par kazlēniņiem kļūsiet!”). artissco uzrakstīja un es steidzu pārbaudīt. Tik tiešām. Drošs paliek nedrošs uztaisīju ekrānšāviņu.

iPhone GNT noliktavā

Lai redzētu ekrānšāviņu pilnā izmērā (ar parametriem un cenu), spiediet uz bilžuka.

Kā jau minēju, ja vēlies - pērc. Pie mums jau ilgus gadus neviens nekautrējas iegādāties (un pārdot, par ko x-komanda, protams, nepīkst) aizrobežās subsidētus telefonus uz savu galvu. Tad kālab gan lai iPhone būtu izņēmums? Ja cilvēkam ir gana liela vēlme un iespējas - atiet.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar mxz

2007. gada 7. novembrī, plkst. 09:33

Nu jau v1.1.1 atmūķēt var pilnīgi visi gribētāji turpat pa taisno no <a href="http://jailbreakme.com" rel="nofollow">jailbreakme.com</a> + AnySIM ar pāris klikšķiem.

Gravatar udjix

2007. gada 7. novembrī, plkst. 09:41

Laacz, cena pareiza tai screenshotā ?

Gravatar N.R.

2007. gada 7. novembrī, plkst. 09:43

Pērkot no eBay kopā ar sūtīšanu kādi 270ls sanāk. Atlokots.

Gravatar zb

2007. gada 7. novembrī, plkst. 10:05

jau kādu laiku jamais ir iekš gnt. bet nu cena briesmīga.

Gravatar Dzhonijs

2007. gada 7. novembrī, plkst. 11:17

Manā skatījumā ļoti nekrietna darbība no GNT puses. Es esmu par telefonu nepiesaistīšanu operatoriem, par sakarīgām cenām mobilajiem, bet nu šis jau ir par daudz. Tirgot nelegāli iPhone un vēl par TĀDU cenu (noteikti paši iepērk no e-bay par 270,- un tirgo tālāk ar 2x lielāku uzcenojumu). Interesanti ko teiktu Apple ja viņiem aizsūtītu meilu ka GNT nodarbojas ar šādām darbībām...

Gravatar nombre.lv

2007. gada 7. novembrī, plkst. 11:20

man gnt cena shim telefonam ir vairaak kaa par simtu mazaaka :) bet nu fakts paliek fakts... taa nevajag dariit :)

Gravatar tv

2007. gada 7. novembrī, plkst. 11:57

Lai tak ļaudis paciešas vēl drusku. :)

Gravatar Rukicc

2007. gada 7. novembrī, plkst. 13:33

NU cena aciimredzot ar PVN, bet nu pieconojums tam klientam ar ir labais..... man sanaak par nepilniem 100 Ls

Gravatar bony

2007. gada 7. novembrī, plkst. 15:04

GNT cenas uzrāda BEZ PVN!!! tā kā lūdzu - pierēķiniet vēl 18%!

Gravatar oners

2007. gada 7. novembrī, plkst. 15:09

Cik esmu papetijis ir diva veida telefonu ''treidevinu'' zemee, sim free un sim lock. Taja pasa zeme ir divas cenas viena sim free viena sim lock. Atskiriba nav liela, bet ~100$ sanaks. Par e-bay domaju bizness puisiem ir drusku apgriezts, jo taja pasa zeme, tagad sim free vares iegadaties ne vairak ka vienu, preteiji samaksa tikai ar kreditkarti un drosi vien ar paskaidrojumiem kapec vairak. Mana skatijuma slikti ir tas, ka Latvijaa telefonu nevar tirgot ar oficialu razotaju atbalstu, preteja gadijuma neredzu nekadus ierobezojumus, tad jau tie kas pa Latviju brauc ar amerikanu masinam tadi pasi noziedznieki vien ir. Vairak man nepatik Apple nostaja, jo praktiski visa Eiropa (manaa skatijuma) tiek uzskatita par banaanu republiku un kartejo reizi amerikani tiek nostaditi augstak par pareijiem. Atvaino Dzhonij, bet ar tadu nostaju par patriotu tevi nenosauksi. Par cenu piekritu nombre.lv, liekas ka drizak kads grib pats reali pelnit. Latvijaa googlee pameklejot cenu amplituda viss dazadaka no 470Ls lidz pat 600Ls pateretajam. Cenu 270Ls man gan neizdevas atrast, labprat iegadatos Latvija par sadu cenu so preci.

Gravatar kintu

2007. gada 7. novembrī, plkst. 15:10

Kas tur nekrietns brīvā tirgus apstākļos. Par kādu cenu gribu, par tādu pārdodu. Apple arī nav nekādas tiesības tur iebilst, jo atlokošana ir pilnīgi likumīga. Vismaz ASV tā ir, par Latvijas likumiem nezinu. Vienīgi, tas ir nedaudz riskanti, jo Apple neviens nevar liegt izlaist update, kas nobloķē šos telefonus. Un garantija tiem droši vien arī nedarbojas.

Gravatar krisha

2007. gada 7. novembrī, plkst. 15:24

bony: gnt cenas uzrada ka gribi, gan ar gan bez - atkariba no taviem uzstadijumiem, man teiksim uzliks lai raada ar :)

Gravatar M

2007. gada 7. novembrī, plkst. 20:01

oners - Vecīt, kas liedz kādam latvijas kantorim uztaisīt savu superduper Telefonu (vai dajebko) un tirgot viņu tikai Latvijā??? Un Apple ir amerikas kantoris un protams ka pirmie viņu produktus dabūs amerikāņi. Un viņi ir to pelnījuši jo to saķīlēja amerikāņu kantoris kurā strādā viņa visu rasu tautieši amerikāņi. Un nafig te kaukādam eiropietim kautkas jāpaskaidro. Uztaisi pats un beidz ņaudēt.

Gravatar elfz

2007. gada 7. novembrī, plkst. 20:21

Ohoho, līdz šim fanbojismu "uztaisi pats, un tad runā" biju manījis tikai pie softu izstrādātājiem un lietotājiem. Tagad sērga izskatās pārmetusies arī uz mobilo un citas tehnikas lietotājiem. Sweet.

Gravatar ImissimI

2007. gada 7. novembrī, plkst. 21:54

Datums nav apstiprināts. (punkc) jā - apskatījos es ar iekš gnt...

kas ekrānšāviņa taisītājam varētu būt traucējis % pielikt iepirkšanas cenai klāt :/ (nu jā - ir zemāka kā jekranšāviņā)..

kas pretlikumīgs ir ielikt šo produktu listē - vai ta tiek jau pārdots?(<b>Datums nav apstiprināts.</b> (to teicu sakarā ar "jevropā nedrīkst tirgot")

tukšs bazārs.. un viens par otru gudrāki speciālisti gnt webnet lietojumā.. mehh

Gravatar oners

2007. gada 7. novembrī, plkst. 22:01

M - Nav runa par to, kas izstradajis, bet par to ka nefanoju par ierobezojumiem, kas nav pamatoti. Vai Apple ierobezojums ir pamatos, domaju, ka ne. Pacilajot dazas pelekas sunu dalinas atmina nak vairaki gadijumi, kad amisi meginajusi iebramzet attistibu. Tapec Eiropa ir sperusi soli pret konkurences ierobezojumiem un jau vairaki lielie razotaji skirusies no pravam naudas summam, cik atminos tad lielaka bijusi ~1miljards euro, tas pats MS ir nomaksajis ~450milj. euro sodu naudas.

Gravatar afigel

2007. gada 7. novembrī, plkst. 22:27

Lielbritānijā telefons maksās 269 sterliņu mārciņas (270,3 latus), turklāt, iegādājoties šo ierīci, pircējs 1,5 gada laikā apņemas mēnesī maksāt vēl 35 mārciņas (35,2 latus) par tā izmantošanu.

Savukārt Vācijā tas maksās 399 eiro (280,4 latus), un divu gadu periodā katru mēnesi lietotājam papildus būs jāmaksā 49 eiro (34,4 lati).

Gravatar Kloons

2007. gada 8. novembrī, plkst. 02:14

Hm, neslikta ideja pašiem meistarot kautko! Iekšas var iepirkt no kautkā cita, korpusus fabrīķi tepat LV no otreizējās plastmasas (Ok nav obligāti otreizējā un nav obligāti te jātaisa). Ja uz tā kautkā cita var iegriezt Symbian - ideāli. Protams var noalgot mūsu pašu (LV) programmētājus kas uzgriezīs softu bez problēmām. Cena = Iekšas + Korpuss + Softs + darbs + peļņa

~200kls starta kapitāls un aiziet.

Pārdodot 20k partiju ar 10Ls peļņu uz 1 trubu fabrika jau ir uz pekām un var sākt maksāt kredītus. :)

Gravatar x-f

2007. gada 8. novembrī, plkst. 09:59

<a href="http://img99.imageshack.us/my.php?image=iphonetv7.jpg" rel="nofollow">A mēs jau sen gaidām..</a>

Gravatar jo

2007. gada 8. novembrī, plkst. 12:16

Nu laudis saka, ka maskavas tirgos atbloķētu iphoņus tirgo pa 480$ gabalā - un pērc cik gribi, tā kā varat meklēt kādu, kas no garbuškas atved ...

Gravatar Agzas

2007. gada 9. novembrī, plkst. 01:35

<a href="http://ramuuns.livejournal.com/3687.html" rel="nofollow">Šeit varot dabūt pa 300Ls ;)</a>

Gravatar pinkz

2007. gada 9. novembrī, plkst. 05:09

GARANTIJAS LAIKS 6 Mēn. hh

Gravatar artissco

2007. gada 9. novembrī, plkst. 20:43

mjaa, paceelushi nedaudz garantijas laiku, tik kaada jeega no garantijas, ja pat tas telefons nav pieejams veel. veel jauka lietinja ko eveeroju: Operating temperature: 32° to 95° F (0° to 35° C) muusu ziemu shis nemaz neizturees, pietam mums ir ljoti mitrs gaiss shai gadalaikaa :P

Gravatar oners

2007. gada 22. novembrī, plkst. 11:12

Vakar pavideeja informaacija, ka Hamburgas tiesa aizliegusi tirgot Iphone Vaacijaa. Vai kaads nezin ko vairaak par sso lietu?