✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Audio

2007. gada 5. decembrī, 11 komentāri

Kad ir tā pailgāk jāstrādā, klausos mūziku. Tādu, kura man kaut ko nozīmē. Tādu, kura kādreiz man sniedza enerģiju (sasodīts, ku leimi izklausās). Tādu, kura vēl aizvien spēj izvilkt šo stimulējošo “kaut ko” no pagātnes. Caur kaut kādām tur atmiņu, sajūtu un pārējām vvz kādām stīgām. Pašlaik šo enerģiju sniedz konkrēti Линда. Agrīnie albumi - “Танцы тибетских лам”, “Ворона”, kā arī, lai arī stipri vājāk, bet arī gana - “Плацента”. Stumdu datus, taisu atskaites, veidoju skriptus, rakstu Plānu, norādījumus un paldiesus.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Artūrs

2007. gada 5. decembrī, plkst. 00:15

A netraucē koncentrēties uz darba pienākumu veikšanu?

Gravatar laacz Autors

2007. gada 5. decembrī, plkst. 00:18

Atrūrs: mērenās devās stimulē :)

Gravatar Artūrs

2007. gada 5. decembrī, plkst. 00:23

Nu, es dažreiz attopos, ka man 99% smadzeņu potenciāla ir veltīts dziesmas vārdu atcerēšanās un dungošanas procesam. :) No vienas puses, tāda emocionāli patīkama sajūta, bet no otras puses - darbi ta uz priekšu neiet.

Gravatar coolman

2007. gada 5. decembrī, plkst. 00:54

jup - ir laikam cilveeki kuri klausoties muuziku var straadaat, bet es tieshi preteeji - taa koncentreejos un izbaudu muuziku, ka smadzenes nekaadu citu infu vairs in/out nedod un tad ar darbiem ir kaa ir... :D

Gravatar lasu

2007. gada 5. decembrī, plkst. 01:49

hehe, arī kāreiz strādāju, nu jau tuvojos beigām, un aŗi meklēju (un atradu) kaut ko uzmundrinošu un netraucējošu ko klausīties. Pēdējās lietas uz playlista, kas atbilda šiem kritējiam bija neglected fields - synthinity un tagad john tejada - Cleaning sounds is a filthy business . mēģināju m83 - Dead Cities, Red Seas & Lost Ghosts, bet kaut kā traucēja. nu tas tā, pazīmēties ar savu izcilo muzikālo gaumi...

Gravatar Velko

2007. gada 5. decembrī, plkst. 02:06

Nu pie tādas vēlas strādāšanas man vislabāk palīdz 2 Unlimited - Workaholic un tamlīdzīgi tā laika diseņu grāvēji.

Gravatar kas

2007. gada 5. decembrī, plkst. 03:50

aa ljinda. Vecie labie, no 1998 ;) Ar vinnu saistaas viens gadiijums ar inteviju aviizee vai tv, - "kakije marki? njekakije marki ja njekushaju". Vinna kaa zinaams narkomaane from day 1...

Gravatar Delta

2007. gada 6. decembrī, plkst. 13:19

Да есть о чем по размыслить, где голову поломать

Gravatar desperado

2007. gada 6. decembrī, plkst. 21:09

ja traucē teksti, kas peņem 'procesora' jaudu, vaig ietestēt klasisko muzonu vai ko citu bez tekstiem... man palīdz ;)

Gravatar Boja

2007. gada 7. decembrī, plkst. 12:39

Džezu rekomendēju. Ne to melodisko kafejnīcu fona saksofona blēšanu, bet tādu "nesakarīgu" ar šizīgām improvizācijām. Tāda mūzika neuzspiež ritmu kā onkulis šņabi kaimiņpuikam, bet runā savā valodā. Man tāda reāli palīdz koncentrēties. Protams, arī te katram savs. Klasika arī Ok. Modernā popsa traucē, ja neskaita darbu "masloboikā" kā manu sporta zāli saukā mana māšele. BTW, laacz, kas ar tām nostaļģijām un atmiņām, ar tām pēc gadiem 30 nāksies ņemties. Vai aizstiep tās "šrinkam", ja galīgi neļauj dzivot.

Gravatar asdsad

2007. gada 18. decembrī, plkst. 17:08

phew! es paspēju aatraak par tevi - es lasiiju shito postu un domaaju HIVEMIND! - man tieshi pirms kaada meenesha bija ar-savaam-austrumeiropas-sakneem-samierinaashanaas kurss lol kursh protams sastaaveeja tikai no Ljindas lol, bet tas bija veel novermbrii taa kaa es paspeeju aatraak!!!