✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Korporatīvā blogošana

2007. gada 20. decembrī, 14 komentāri

Šo te padarīšanu negribās jau nu saukt par “korporatīvo”, jo korporatīvs mūsu kantorī nav itin nekas. Vispār jau sākumā mēs ar Kristapu dikti pastāvējām par to, ka blogs ir nepieciešams. Tiesa, mazliet bija skepse - kas, kā un vai vispār rakstīs. Izrādās, ka raksta. Un raksta tāpēc, ka mums visu laiku kaut kas notiek. Tagad pat pēc katras aktivitātes rodas jautājums - kurš tad nu par to ieblogos? Pilnīgi tā :)

Nu tā. Gribējās palielīties ar to, ka nu man beidzot ir skaidrs, kas ir foršs korporatīvais (grrr) blogs. Mums tas ir tāds blogs, kurš pastāv nevis tāpēc, lai gudri spriedelētu vai runātu par savu nozari, saviem produktiem, pakalpojumiem un ar to visu saistītiem plāniem, bet lai sniegtu ieskatu tajā, kas mums ir vissvarīgākais - kolektīvā un uzņēmuma ikdienā, kura citkārt paliktu citiem nezināma.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Maksim Berjoza

2007. gada 20. decembrī, plkst. 22:56

A kas teica, ka vajag pa gudro rakstit? Pastav tads mits un cilveki megin pacelt limeni, un saspring - rezultats grustnij.

Tieshi otradi, vajag ta ka notiek, pa isto, vieglak

Gravatar black

2007. gada 20. decembrī, plkst. 23:35

Saistībā ar vakardienas Veiksmes Lēdiju skandālu, šķiet, ka darba blogs iebarots bez īsta mērķa. Nu, tā, lai būtu links no kāda vairāk vai mazāk populāra bloga.

Gravatar AldiZz

2007. gada 21. decembrī, plkst. 08:07

Driiz jau katrai seetnieku grupinjai buus savs blogs!

Gravatar deni2s

2007. gada 21. decembrī, plkst. 13:39

Man patīk, ka ir lietas par kurām laacz maz runā, bet daudz dara: nekur.lv, blog.amigo.lv . Labas lietas, kas izpelnījušās cieņu bez liekas pompas. Man labāk patīk par Medņa aktivitātēm.

Gravatar chebureks

2007. gada 21. decembrī, plkst. 20:11

sākas ar kaut kādu kazino (nu nahuj veļa publiski jākarina), turpinās ar personīgās vietnes jaukšanu ar profesionālo dzīvi. Zinu, zinu - tavs blogs, ko gribi to dari, bet vienalga - pretīgi un nožēlojami.

Vai arī tā sājā sajūta mutē dēļ fakta ka visa latvijas nožēlojamā onanētāju burgersfēra pārskatāma pusstundas laikā?

Gravatar Benvenuto

2007. gada 22. decembrī, plkst. 17:42

Wiii ku mīļi un fifīgi. Mcmcmc.

Gravatar chebureks

2007. gada 24. decembrī, plkst. 21:01

lilool - es ceru ka tev nokaltiis kraaninjsh un naktiis pie tavas gultas staavees mazi beigti smirdoshi beernu un churaas tev virsuu. Losis, blje.

(aa, happy xmas everyone else)

Gravatar Mr.T.

2007. gada 26. decembrī, plkst. 13:19

Kam interesee juusu sharashkina kantora notikumi. Nez cik cilveeku vispaar kautko taadu lasa? Vai nav taa, ka rkoas neceljaas taisiit, zinot, ka izlasiis pieci cilveeki dienaa (tie pashi visi no tava kantora)?

Gravatar Mr.T.

2007. gada 26. decembrī, plkst. 13:20

Starp citu - vai nevareetu nomainiit pogas labeli "Pievienot Konmentāru" uz "iedirst"?

Gravatar mehdi

2007. gada 26. decembrī, plkst. 20:25

Uz mirkli bija izdevies apspiest savu vēlmi paņirgt par šī ieraksta naivumu (tipa blogs NAV korporatīvais, bet bez kantora priekšā, pakaļā un virsū nez kāpēc neiztiekam; blogs NAV /vēlreiz/ korporatīvais, bet rakstam mēs tikai par to kā un kur kantorim makulatūras kastes nesām; ... /NAV/ ... bet visi nu tā raujas rakstīt, ka gandrīz prasās ieviest tarifu PAR IESPĒJU parakstīt blogā cita vietā; ... ... ... ... ... ...)

Bet vispār fenomens kā tāds interesants, – protams, ka WEB 2.41 apstākļos KATRS cilvēks varēs ģenerēt savas dienasgrāmatas kādā vien formā viņam tas jebkurā brīdī liekas ērtāk, bet nu safanoties, ka kādam uz pasaules būs BRĪVS laiks kaut daļu no tā visa izlasīt???!? Pat ja lasītu tikai tos ierakstus, kas reāli būtu kaut cik interesanti. Es maksimums uz ko cerētu šāda "korporatīvā" bloga idejas autora vietā, būtu tas, ka pēc intensīvas apmaiņas ar SPAMiem uz līdzīgas specifikas kantoru adresēm kaut kur Mozambikā un Zimbabvē, kāds no viņiem te pēc tam reizi pa reizei iegriezīsies lai pašpionētu "kā šīs pašas lietas ko daram mēs, dara tie tur". Vai arī ja nu vienīgi Amigo visi topošie Šekspīri strādātu, bet gan jau šis nebūs tas gadījums.

Gravatar laacz Autors

2007. gada 26. decembrī, plkst. 22:42

mehdi, Tu vienkārši izlasīji to, ko vēlējies izlasīt, lai tādējādi varētu pabļaustīties. Ar vārdu "korporatīvs" es biju domājis ko citu. Un neviens necer, ka blogu tagad lasīs gūzma ar lasītgribošajiem. Ja jau mums ir iespēja ko tādu izveidot, tad mēs ko tādu arī izveidojam. Galvenais, ka pašiem prieks. Un, ja godīgi, feini, ka arī Tev ir ko teikt. Un varbūt tieši tāpēc Tu neblogo pats. Jo tas ir bezjēdzīgi. Tavuprāt. Un labi vien ir, ka tādi kā Tu spēj kaut ko ieļurināt tikai un vienīgi komentāros.

Gravatar mehdi

2007. gada 26. decembrī, plkst. 23:35

Laacz – nekā personīga, turklāt tu pats savulaik teici ka būt emocionālam WEBā ir cool. Bet fakti no tā nemainās:

  1. Korporatīvie blogi tā vai citādi IR modes tendence un tie ļautiņi nemaz tik brīvprātīgi vai vismaz ne brīvprātīgi UN ilgstoši neraujas šo padarīšanu pierakstīt;
  2. Kā visas šīs modes lietas, gan jau arī šī pēc kāda laika noplaks, neatkarīgi no punkta 3. statusa; 3a. pilsoņu brīvā laika lielums ir ierobežots lielums, no kā seko, ka → 3b. jo vairāk laika iztērē blogu rakstīšanai, jo mazāk paliek to lasīšanai, → 3c. pat ja kāds to visu izlasīs – so what?, →
  3. Ieraksti tajā blogā, ka tu vai kas tur jums ir galvenais saviem cilvēkiem sākot no 8. gada janvāra ir piedāvājis blogu rakstīšanu papildināt VAI aizvietot ar kantora apmaksātu sporta zāles apmeklējumu.

Gravatar mehdi

2007. gada 26. decembrī, plkst. 23:38

Un tas viss ir nepieminot faktu ka K. B. ir kārtējais spirāles grieziens kantoru pūliņos izlikties patērētāju priekšā par visbaltākajiem un vispūkainākajiem. Tīra reklāma, kas nekad nav saturējusi pārāk lielu ticamības komponenti.