✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Uztaisi pats

2007. gada 28. decembrī, 11 komentāri

To īso laiku, kad manās ķetnās bija nokļuvusi (esiet uzmanīgi) konsolīte Nintendo Wii, nāca prātā visādas ķecerīgas domas, ko ar to visu padarīšanu varētu izdarīt, ja man būtu padomju laika lodlampas meistara, kā arī visādu kontrolieru un tranzistoru pazinēja zināšanas.

Izrādās, ka cilvēki jau dara brīnumu lietas (For most of these projects, you don't need the Nintendo Wii console. You only need the Wii controller and a bluetooth connection. Kā arī šo to no elektronikas bodes.). Sasodīti entuziastiski. Un, ja godīgi, izskatās dikti vienkārši. Nez, Apple sūdzēs netautieti tiesā par multitouch nelicencētu realizāciju? :)

Ir vērts ievērtēt puiša pārējos projektus.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ramuuns

2007. gada 28. decembrī, plkst. 12:24

nu šitā džekiņa UI izvritībām jau labu laiku sekoju līdzi. Spārda. Viennozīmīgi. Sevišķi tas pēdējais ar brillēm.

Gravatar DD

2007. gada 28. decembrī, plkst. 13:06

Njā, tā 3D realitāte spārda...

Gravatar ulzha

2007. gada 28. decembrī, plkst. 13:58

Dižspārdoklis... Bišku jau ir neforši, ka gluži plikiem pirkstiem/galvām tas nesanāk. Gribu jaunajā gadā daudz brīva laika, paprogrammēt kaut ko punktiem sekojošu redzamajā gaismā...

Gravatar e-remit

2007. gada 28. decembrī, plkst. 14:07

tas saucas "galva uz pleciem un rokas no pareizās vietas aug". diezgan iespaidīgi.

Gravatar saldais

2007. gada 28. decembrī, plkst. 16:05

respektīvi, kas agrāk bija zinātniskā fantastika, kad varēs darboties ar vairākiem ekrānem, kas karājās gaisā, un tos var paņmet, kaut ko padarīt un atstāt gaisā kaut kur citur, vai sakrārtot vairs nav tālu..

nice..

Gravatar Daemon

2007. gada 28. decembrī, plkst. 16:44

Incanti, ar ko chuvaks ikdienaa nodarbojas?

Gravatar gusc

2007. gada 28. decembrī, plkst. 16:50

Pats tikko iehavoju Wii .. oi kaa patiik oi kaa patiik. Grafika protams ir XBOX (1.0) pielidzinama, jo pashi dzelzhi ir uz to pusi, bet taas kontroles ar motion detektoriem. Lieliskakais gaming experience ever. Btw te vel paris linki interesentiem: http://www.wiili.org/index.php/Main_Page - Wii Linux projekts, bet nepievershot uzmaniibu Linux iesaku pieverst uzmanibu kadu info tik nav iespejams dabut aaraa no taam pultiim. Taa kaa esmu mazliet apguvis C#, tad domaju patrennet roku ar to .NET komponentu Wii kontrolierim, lai paskatitos ko tad iisti var sadomaat radosham darbam ar sho Wiimote.

Gravatar Sm

2007. gada 28. decembrī, plkst. 23:29

Multitouch tas īsti nav, tā ka ir ok :) Es vispār gaidu, kad iznāks kautkas labāks par iPhoni, bet šajā sakarā dzelžu ražotāji atpaliek no softa.