✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Aleksejs

2008. gada 2. janvārī, plkst. 12:00

Iespaidīgi... Bet vai diezko praktiski?

Varbūt ātri kādas izmaiņas ieviest kādā attālajā failiņā, bet nu ne ikdienas lietošanai.

Gravatar chebureks

2008. gada 2. janvārī, plkst. 12:07

uz firefox 3 beta 2 izskataas paskumji (collapsed viss). Bet lieta speeciiga, cepuri nost.

Gravatar dooh

2008. gada 2. janvārī, plkst. 12:16

spiedzu no sajūsmas :)

tas var būt noderīgi tādām 'es te ik pa brīdi pabakstos' lapiņām, kuru īpašnieks ir koderis, taču kuram nav vēlmes uz katra datora, pie kura gadījies pieklīst, instalēt winscp + notepad++, lai operatīvi un uzreiz izlabotu sīku vaboli savā megaportālā. sanāk tāda kā pašpietiekama sistēma - ieraksti paroli usjo.

Gravatar zināms cilvēks

2008. gada 2. janvārī, plkst. 13:53

fuu blja.. bet nu varbūt kāds rod labumu.

Gravatar ramuuns

2008. gada 2. janvārī, plkst. 14:04

thnx :)

ieviesu savā cms:ā

Gravatar bubu

2008. gada 2. janvārī, plkst. 14:46

Nesapratu.. kas tur tik neiespējams? Ar ko labāks par prastu tekstarea vai pliku notepadu? Es vēl saprastu, ja tur būtu kaut kāds koda autocomplete, bet citādi... visu var mierīgi var izdarīt notepadā. Vai FAR'ā (kā es to daru).

Gravatar ramuuns

2008. gada 2. janvārī, plkst. 15:19

nu, ja tev, piem. administrācijas daļā ir iespēja labot tos pašu templeitus vai css failus, tad fīča ir diezgan noderīga. Un par pliku textarea šitais ir labāks kaut vai tāpēc, ka "tab" taustiņš dara to, kas viņam ir jādara - izdrukā tabu, nevis pārlec uz nākamo kontroli.

Gravatar ulzha

2008. gada 2. janvārī, plkst. 15:55

Pirmais gļuks, ko dabūju - Ctrl+Z man ierakstīto aizvāca gan, bet kursoru pārlika citur.

Kā proof of concept - labs. Ir bijusi doma, ka gan jau varētu pietaisīt arī frameworku (rāmjdarbu?) un veselas web aplikācijas būvēt wysiwyg, neizejot no pārlūka.

Gravatar darklow

2008. gada 4. janvārī, plkst. 13:38

nupat paziņa ieteica vēl vienu alternatīvu javascript real time editora ar syntazx highlightingu, izskatās vēl labāks http://codepress.org/

Gravatar binary

2008. gada 7. janvārī, plkst. 14:24

bubu, labāks kaut vai ar to, ka pēc enter nospiešanas saglabājas atkāpe. Notepad to dara? Textarea? Cik atceros, nē ;) Tāpat arī ramuuna pieminētais tab, tāpat arī sintakses krāsošana dooh pieminētā lieta - nav nekas jāinstalē, ja pie random kastes piesēžas izlabot kādu gļuku.

Nekas neiespējams, protams, tas nav, bet nu ar "prastu textarea" vai "pliku notepad" arī salīdzināt tā kā nebūtu prātīgi. Tad jau varam arī vaicāt, ar ko winword.exe labāks par wordpad vai notepad (tektsu rakstīt var, kas gan vairāk ir vajadzīgs?) ;)