✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ko darīt, ja uzbrūk ņinzjas rozā skrituļslidās?

2008. gada 8. janvārī, 2 komentāri

The constant threat of Ninja attack is something we all have to live with on a daily basis. For years now, the common man has been getting caught in the crossfire of the ongoing Ninja versus Pirate wars. An attack from either side could come at any time so it pays to be eternally vigilant. This educational video shows the tactical maneuvers that wear down and eventually evade a pack of pink roller skate wearing Ninjas if they attack while you commute in your Mitsuoka Bubu. Turns out the secret is to drive up a hill - but don't let that confidence get out of hand, there could be a pack of pogo stick riding pirates just around the corner.

How to Escape Microcar-Attacking Ninjas on Roller Skates?

Starp citu, ir amizanta situācija. Kaudze blogu, kurus es ikdienā (iknedēļā vai ikmēnesī) pārlasu savā agregatorā ir salikuši kaut kādus pilnīgi vai sakainus digg.kom vidžetus, kā rezultātā katru jaunatradumu man piecreiz ir jāpārbauda pašā mūsu pašu blogosfērā, pirms publicēt. Lai nezaudētu asumu, tā teikt. Kas man, protams, ir pats svarīgākais. Kur nu tikai man. Viā pasaulē nav nekā svarīgāka kā mans nenozaudētais asums. Visums ir nākamais solis.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Papuass

2008. gada 8. janvārī, plkst. 10:58

Šito jau kaut kur lasīju :) Nezaudē asumu!

Gravatar e-remit

2008. gada 8. janvārī, plkst. 13:04

Diez, kas nav, ja tā gadās... ;) laacz, tas links zem Mitsuoka Bubu ir uz bildi, ko bez autorizācijas nevar redzēt :(