✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Viss par mobilajiem sakariem

2008. gada 16. janvārī, 7 komentāri

Cilvēks, kura blogu es lasu jau labu laiku, izrādās, raksta arī atsevišķu tādu kā how stuff works par jautājumiem saistībā ar mobilajiem sakariem, kuri varētu būt interesanti diezgan daudziem tehniski advancētiem vai vienkārši zinātkāriem cilvēkiem.

Sākot ar to, kāpēc īsziņā ir tieši 160 simboli un ne vairāk, turpinot ar lietām, ar kurām saskarās lielākoties tikai tie, kas ir ar šo nozari tieši saistīti - kas ir Camel un kāds tam ir sakars ar viesabonēšanu, kā norēķinos tiek izmantotas IN platformas, un beidzot ar to, kāpēc nepietiek tikai ar parastām bāzes stacijām, lai noteiktu precīzu abonenta atrašanās vietu. pro-gsm.info.

Ja tās lietas tik tiešām interesē, iesaku arīdzan aizdoties uz literatūras sadaļu.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Vilx-

2008. gada 16. janvārī, plkst. 12:26

Eh, gandrīz salasāms. :P Viņam nav arī angliešu vai latviešu versijas?

Gravatar Piu

2008. gada 16. janvārī, plkst. 13:36

Esi man atņēmis daļu dienas. Nu jau vairāk kā stundu lasu. Un neko daudz vēl neesmu izlasījis. Vispār incanti uzrakstīts.

Gravatar dadzis

2008. gada 16. janvārī, plkst. 23:47

lieki piebilst, ka lielākai daļai nav interesanti kas ir CAMEL, bet pietiek ar to, ka prepaid karte var zvanīt pa tiešo ārzemēs ;) un nav atzvans jālieto bet saits ir incants, būs jāpalasa ar

Gravatar modric

2008. gada 17. janvārī, plkst. 02:09

laacz, man atskaites jātaisa, a Tu šitādu linku iemeti tieši tagad :)

palasīties ir incanti, pie tam rakstīšanas stils viņam ir tāds, ka to gandrīz var lasīt arī tādi, kas krieviski "neredz" - tur bezmaz puse vārdu ir englenderu valodā, un te jau cilvji bieži žēlojas, ka Tu dod linkus uz .ru zonu. man gan tas netraucē, esmu no tās paaudzes, kam krieviskā "redze" ir gandrīz no dzimšanas...

Gravatar Vistu Zaglis

2008. gada 17. janvārī, plkst. 02:56

Wah, až puse darbadienas vējā. Šitādus uz brīvdienām, lūdzu, aga?

Gravatar shampuns

2008. gada 30. janvārī, plkst. 00:09

Paldies, ļoti, ļoti interesanti.