✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Urchin lejupielādējamā versija

2008. gada 4. februārī, 9 komentāri

Google ziņo, ka viņi piedāvā lejupielādēt un instalēt 90 dienu izmēģinājuma versiju produktam, uz kura bāzes ir izveidots Google Analytics. Teorētiski tas ir tāds kā pašuzturēts Google Analytics variants. Pilnā cena (kad produkts iznāks no beta versijas) būs ~3 tūkstoši zaļo.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Kas

2008. gada 4. februārī, plkst. 17:28

Paldies par zinnu.

Taads produkts kaadreiz jau bija, bet vinnu nopirka google. Lietojis neesmu, bet esot bijis ljoti advanceets prieksh sava laika. Jaapameegina uzlabotais! :)

Gravatar koko

2008. gada 4. februārī, plkst. 17:36

O.. Jānopērk. Kāreiz lieks piķītis parādījies :D

Gravatar Valdis

2008. gada 4. februārī, plkst. 18:53

A skrīnšoti izskatās glauni. :)

Gravatar kristabs

2008. gada 4. februārī, plkst. 19:07

Es nevaru iedomāties iemeslu pirkt viņu. Tipa baigi nomārketēt un piedāvāt "savu" risinājumu pa naudām? Vai arī kādam uzņēmumam paranoiskas bailes dot savu statistiku uzturēt googlei?

Gravatar mehdi

2008. gada 4. februārī, plkst. 19:32

Why use Urchin Software?

Urchin is suitable for organizations that have content behind a security firewall or have other restrictions that prevent them from using the Google Analytics service. Urchin is also useful for those who want to perform ad-hoc historical log processing, who want to store their web analytics on local servers, and those requiring third-party data audits.

Gravatar KRISHA

2008. gada 4. februārī, plkst. 23:54

nu es neticu, es domaju ka bus jauzliek japaskatas, bet vienkashi ja mes ta padomajam, tad ne pusi no statistikas nevar dabot ara no log failiem salidzinot ar cookie img trackingu. Var jau but ka ar kautkadu super special httpd loga formaatu, bet nu girbu redzeet :)

Gravatar ernests

2008. gada 5. februārī, plkst. 11:45

:D Klikšķināju, klikšķināju, lai nolādētu un te Tev nu bija. Jau gandrīz spiežu Save, te pamanu Vista NOT supported :)

Nedēļu kā lietoju Vistu un sākas problēmas.

Gravatar weedy

2008. gada 5. februārī, plkst. 11:51

Ernest, sāc pierast.

Ļoti laba ziņa!:)

Gravatar gusc

2008. gada 5. februārī, plkst. 12:35

Kādas ir licenses limitācijas? Piemeram, hosting kantoris drīkst šo produktu izmantot N klientiem? Jeb tā ir per-site statistikas sistēma?