✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Atskaite (jā, par BarCamp)

2008. gada 10. februārī, 9 komentāri

Sasodīti interesantas divarpus dienas. Daudz jaunu iespaidu. Nodibinātas daudz jautras, noderīgas un interesantas pazīšanās. Uzzināts daudz kas noderīgs (un, ja godīgi, milzums nenoderīga:). Negaidīti satikti sen nemanīti cilvēki, kuri tagad dara pavisam ko citu.

Mana sākotnējā skepse par pasākuma nespēju aizraut izplēnēja jau pirmajā dienā. Detaļās neizplūdīšu, taču, pasākums ievilka. It sevišķi biju sajūsmā par iespēju vismaz dažas stundas pirms došanās uz lidostu pavadīt “Inovāciju inkubatorā”, parunājoties ar cilvēkiem, kuriem ir reāli projekti, ko prezentēt un daļā no tiem, iespējams, ir vērts arī investēt.

Un, tā kā pasākums tika veidots tā, ka tajā lielākais uzsvars bija uz amatieriem un parastiem cilvēkiem, tad izdevās gūt daudz labas mācības ij par prezentēšanas mākslu (ko nevajag darīt un ko vajag), kā arī par to, kā nekad neizdosies piesaistīt investoru savām idejām. Cerēsim, ka nākamgad varēšu pats kaut ko noprezentēt. Bet, lai to varēu, ir vēl daudz darba priekšā (jā, tas ir nekurs.

Pašlaik atrodos lidostā, lai atdalītos uz cita profila tusiņu - Barselonas GSM Congress.

P.S. Jā, un tiem, kam nepatīk buzz ap lietām, kuras notiek (nekura flūds, visi raksta vienu un to pašu, utt), iesaku arī turpmākās divas dienas pavadīt patālāk no datora, jo būs komentāru jūra.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Archijs

2008. gada 10. februārī, plkst. 13:29

principā, vari pakratīt jauno maikrosofta mobile os un braukt atpakaļ ;)

Gravatar Vigants

2008. gada 10. februārī, plkst. 14:46

Gribēju ar tevi iepazīties, bet kaut kā nesanāca... laikam... :)

Gravatar solnyshok

2008. gada 10. februārī, plkst. 15:04

ai-jāj-jai Es arī gribu uz Mobile World Barselonā. Nākošgad braukšu. Godīgi.

Gravatar korkijs

2008. gada 11. februārī, plkst. 17:44

barcamp bija labs.. par kontaktiem: sapratu, ka jāievieš personīgai lietošanai kaut kāds kontaktu menedžeris, savādāk nepaies ne nedēļa un vairs neatcerēšos, kas bija tās par 101 seju, kura paskrēja barcamp laikā garām. zinu, ka citi lieto šim wordpress platformu, telefonu, lotus notis, bet kā lai ellē to visu sasinhronizē..?:)

Gravatar mehdi

2008. gada 11. februārī, plkst. 18:03

Korkijs, a jēga no 101 sejas atcerēšanās, ja tu tāpat to taisies atcerēties ar papildus, nevis "onboard RAM" palīdzību?