✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Salīdzini savu statistiku ar konkurentiem

2008. gada 6. martā, 4 komentāri

Google Analytics rīks kļūst aizvien spēcīgāks. Šoreiz viņi ir laiduši klajā (var paiet kāds laiks, kamēr jaunā iespēja parādās visiem) industry benchmarking. Ar šī rīka palīdzību lapas īpašnieks varēs analizēt citu līdzīgu lapu trafika tendences un salīdzināt tās ar savu statistiku. Protams, ka dati nebūs personificējami, kā arī, lai tavus iekļautu jomas kopējā ainā, tas ir jāatļauj.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar nosaukums

2008. gada 6. martā, plkst. 11:45

#1 es atkal domaaju ~ taa ka apmekleetaaji sniedz gadaiijumu weblapas uztureetaajam/blogerim, taadeelj buutu godiigi ja vinjsh vareetu savu resursu taisiit tev (lietotaajam) draudziigaaku, un kaa gan lai vinjsh zin ka tu lieto to un to browseri, ar to un to izshkjirtspeeju, un parasti iegriezies no rss fiida utt., utjp. nav jau runa par to ka tev meegjina kko ietirgot vai iesmeereet, tu vienkaarshi esi visitors statistikas juuraa. un tas ir svariigi.

Gravatar Nozers

2008. gada 6. martā, plkst. 12:27

#2: Man nav principiālu iebildumu pret šīm lietām, bet nelaime ir tāda, ka 3d party web ielikumi mēdz stipri iebremzēt lapas ielādēšanos ("stipri" manā uztverē ir no ~0.2sec uz 2-10). Īpaši izceļās dažādi counteri, gan tepat Latvijā, gan laikam pie mums populārais poļu (gemius?) kautkas. Ja, piemēram, kods darbojas paša laacza/coolynxa lapā, un savus datus nosūta pats kaut kad, nepalēninot man lapas ielādi -- cita runa.

Gravatar fotoblog

2008. gada 7. martā, plkst. 18:06

shito lietoju visiem saviem webiem.