✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Teijāteris: Viss par vīriešiem

2008. gada 12. martā, komentāru vēl nav

Šķiet, ka pašlaik apņemšanos izdodās pildīt. Kārtējo reizi Liepājas teātris bija ieradies Jelgavā, lai izrādītu savu veikumu, un kārtējo reizi es uz to biju. Šoreiz tā (izrāde) bija “Viss par vīriešiem”.

Sasodīti koša izrāde. Trīs aktieri. Katram četras dažādas lomas piecās paralēlās bet konceptuāli atšķirīgās epizodēs. Lielais prieks bija par pārejām no viena stāsta uz otru. Nebūtu tik kautrīgs, beigās būtu cēlies kājās un sajūsmā spiedzis.

Traģiski stāsti mijās ar nenormāli smieklīgiem un aizdomīgi parastiem. Es, kā sevišķi emocionāla būtne, atļavos pat asariņu nobirdināt. Gan bēdu pie stāsta par tēvu un dēliem, gan sajūsmas un prieka pie trīs draugiem (piedodiet, Jelgava - viņš ir pillā). Katrs no tiem bija savādāka profila. Ar savu domu un savu žanru.

Ļoti sirsnīga, saprotama un savā ziņā skaista izrāde ar labu režiju. Kurzemnieki kārtējo reizi pēc kultūras pasākuma vēl labu laiku neļāva atbrīvoties no sajūsmas par gūto baudu.

Šķiet, ka aplausi bija par īsu. Tas gan ir sezonāla rakstura moments. Kad siltā laikā nav jāskrien stāties rindā pēc apģērba, apmeklētāji var dirnēt zālē un aplaudēt kaut līdz rītam. Aukstā laikā visiem ir jāskrien :)

Lai arī bukletiņā rakstīts, ka izrādē būs pat vīriešu striptīzs, neticiet. Būs trīs striptīzi :)

Tīk jau man tas Liepājas teijāteris. Tīk jau.

Starp citu, parādījās doma, ka varētu apmeklēt arī Daugavpils teātra viesizrādes, jo viņi grasās atrādīt franču hītu “Viesības idiotiem”, kuru divkārt esmu obzervējis Krievu drāmas izpildījumā. Pie kam, viņi to plāno darīt latviski. Rodās neviltota vēlme aiziet un salīdzināt.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt