✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Runātne par blogni*

2008. gada 19. martā, 20 komentāri

Juris un Kristaps cenšās runāt par to, iekš kā paši nemaz ij nav. Ar laiku, iespējams (un, protams, cerams), viņiem sanāks labāk. Var jau būt, ka viņi runā par interesantām lietām, taču diez vai spēšu pilnā garumā noskatīties rādīto un noklausīties runāto, ja vien kāds beidzot neuzlabos skaņu. Divi labi mikrofonu, kas spētu runāto ciešamā kvalitātē nogādāt līdz manām izlepušajām ausīm, neko daudz nemaksā.

Papildus tam, tribīne varētu viņiem atvēlēt atsevišķu kategoriju, lai nebūtu jārakājas pa mekli.

Šķiet tas arī viss, kas man par tām visām muļķībām ir sakāms :)

  • Runātne - no vārda “runāt”. Blogne - visu blogu esība.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar vilhelms

2008. gada 19. martā, plkst. 19:12

''Blogne - visu blogu esība.''

Ak Dies.. Tev nu gan ir fantāzija..

Gravatar asmo

2008. gada 19. martā, plkst. 19:48

Reizēm viņiem ir okey, reizēm skats no alas, reizēm vienkārši ne pa tēmu.

Gravatar Archijs

2008. gada 19. martā, plkst. 21:13

kurās reizēs tad ir OK? tajā, kurā krizdabz runāja, vai? :)

Gravatar krā

2008. gada 20. martā, plkst. 00:48

Lai tak pļāpā. Nu ir garlaicīgi, bet vismaz kustība notiek.

Gravatar Sm

2008. gada 20. martā, plkst. 03:57

Kur ir linki uz Josiff Lipmann un Goldšteina kungu blogiem??

Gravatar Reinis Traidās

2008. gada 20. martā, plkst. 05:22

Par skaņas kvalitāti jāpiekrīt gan.

Gravatar Melnā Mamba

2008. gada 20. martā, plkst. 07:45

Manis pēc viņi varētu runāt kaut vai par seksu. Lai jau vārās.

Gravatar Kristaps Ceplis

2008. gada 20. martā, plkst. 10:28

Par skaņu piekrītu un tiek domāts pie risinājuma, ja ne uzreiz, tad drīz noteikti :)

Gravatar Mārcis Balodis

2008. gada 20. martā, plkst. 11:39

Tas laikam ir traģiskākais, ka publikai par blogiem stāsta tie cilvēki, kas par to neko nejēdz.

Gravatar deni2s

2008. gada 20. martā, plkst. 12:28

Skats no malas reizēm ir daudz vērtīgāks par kaut kāda blogu frīka gudrām runām.

Gravatar xxx

2008. gada 20. martā, plkst. 14:01

mekle

ļoti labs vārds.

Gravatar Kristaps Ceplis

2008. gada 20. martā, plkst. 15:50

Mārcim Balodim - kas tev liek pieņemt lēmumu, ka mēs neko nesaprotam no blogiem? Tas, ka mans viedoklis atšķiras no tavējā vēl neko nenozīmē, jo vai tad tu esi pasludināts par to, kurš zina kas tas blogs ir? Turklāt ņem un stāsti publikai labāk par mani!

Gravatar Kamazs

2008. gada 20. martā, plkst. 16:25

Mārcim Balodim laikam tā ir kaut kāda iracionāla sāpe, jo savā blogā viņš norādīja, ka nevienu video nav redzējis.

Gravatar Gints Plivna

2008. gada 20. martā, plkst. 17:38

Mhmmm ja godīgi esmu noskatījies tikai rullīti, kurā garāmejot es arī tiku pieminēts ;) Lielākais iebildums bija par to, ka patiesībā tā nebija diskusija, jo acīmredzami Krizdabz kaut ko uzskaitīja un vismaz bija redzējis, bet pārējie to nebija pat redzējuši. Attiecīgi šādā gadījumā nekāda diskusija vienkārši nesanāk... Nu jā un skaņa, diez cik laba nebija, nācās uzgriezt tumbas reāli skaļi lai kaut ko saprastu.

Gravatar Artūrs

2008. gada 20. martā, plkst. 22:23

Man jau nu patīk šī blogu kultūra! Persona X uzraksta pirmo muļķību, kas ienāk prātā. Tad Personu grupiņa Y uztaisa no tā video blogu ierakstu. Visbeidzot, Persona Z raksta par to kā Personas Y komentē Personas X muļķības... Un patiesībā vēl pēc tam uzrodos es un komentēju to kā Persona Z raksta par Personām Y, kas.... utt... Nu tāda vārīšanās savā sulā, ar minimālu interesi par to, kas notiek ārpus šī "zupas katliņa". Grūti iztēloties veidu, kā vēl efektīvāk izšķiest savu laiku.

Gravatar Edy

2008. gada 20. martā, plkst. 23:24

Kristapam Ceplim - jāsaka, ka parasti es atturos no rakstu komentēšanas dažādos blogos, taču šoreiz vēlos ko teikt šajā sakarā.

Man kā "NE IT" cilvēkam ķidājam blogus vienkārši neliekas pievilcīgs. Noskatījos tikai pirmos trīs video ierakstus un jāsaka, ka, "iknedēļas raidījuma vadītāju" sniegums, kā arī tehniskais izpildījums, manuprāt, ir ļoti, ļoti viduvējs. Kā jau te minēja, skaņa ir vienkārši briesmīga... To laikam pat nav vērts pieminēt. Abi kungi (piedodied, atvainojiet) izskatās pēc tautā izslavētiem <i>geek'iem,</i> nevis solīdiem savas jomas speciālistiem. Šajā sakarā man rodas jautājums: <i>"Kādai auditorijai ir domāts 'ķidājam blogus'?"</i> Visticamāk (vismaz tā man liekas pašreiz) šo video materiālu auditorija varētu būt tādi kā domu biedri abiem entuziastiem, nevis jauni, atraktīvi cilvēki, kas aiz garlaicības varētu nomirt noskatoties konkrētos <i>videocast'us.</i> Izņēmums gan varētu būt "Ķidājam blogus Nr.3", jo man tas vairāk atgādināja parodiju, kaut ko tādu par ko ir vērts pasmieties. Večuks kameras priekšā ar ķiveri galvā un automātu rokās. Es ceru, ka to neredzēja kāds, kas ar latviešu valodu ir uz Jūs, jo varētu padomāt, ka uzradušies <i>Al qaeda</i> atbalstītāji from Lettland.

Manuprāt, informācija saviem skatītājiem ir vienkārši jamāk pasniegt... Jāmāk pasniegt to kvalitātīvi, izsmeļoši, kā arī aizraujoši, lai skatītājs būtu piekalts pie monitora vai uzgriezis skaļāk savu audio sistēmu, nevis atvērtu vēl vienu pārlūka logu, lai paralēli tam varētu uzspēlēt kādu no ši bloga autora piedāvātajām flash spēlītēm. Vai tad "Ķidājam Blogus" viens no uzdevumiem nav uzrunāt, piesaistīt <i>aizraut</i> tos cilvēciņus, kuriem vārdiņš "blogs" ir svešs? Jeb tā ir tikai un vienīgi kaut kāda <i>ēšanās</i> par to kas ir labs, kas slikts? Vien pats vārds "ķidāt", man asociējas ar kaut kāda veida "uzšķēršanu, kritizēšanu, kritiķiem...", bet nu ko nu par to, mirkļa vājumā esmu izteicis savu sāpi, gana.

Gravatar docenc

2008. gada 21. martā, plkst. 00:03

Artuuram zhetons! :)

Un tagad es komenteeshu, ko Artuurs - "iisiibas" labad perssona A raxta par personu Z, kura komentee personu Y komentaarus par personas X peerli.

Maucam piramiidu! Kursh peedeejais nokomentees, tam 10$ no visiem ieprieksheejiem.

Priekaa!

Gravatar marina

2008. gada 21. martā, plkst. 11:33

es nevarētu teikt, ka Kristapa un Kažes video ir nenormāli kruti, kaut kas sensacionāls un ļoti izklaidējošs. Teikšu atklāti - līdz galam esmu noskatījusies tikai 2, citi manu uzmanību nevarēja noturēt. Bet, zieniet, kungi, man liekas arī drusku smieklīgi, ka jūs tik nenormāli personīgi ņemat to, ka "komentē džeki, kas nav nemaz IEKŠĀ" un "man kauns, ka par Latvijas blogosfēru kāds TĀ runā" un "Ja man prasītu parādīt video, kas raksturo LV Blogus, es nekgribētu rādīt ŠITO.."utt utjp. Man tas izklausās viss drusku smieklīgi, ka paši sevi esat iecēluši tādu mazo karaļu kārtā. Kas tad ir tik nenormāli raksturīgi Latvijas blogiem (ja atmetam tās IT spriedelēšanas)? Kas tad ir tas īpašais, kādi īpašie projekti? Varbūt, ka tā iedomīgā esmu es, bet man tiešām liekas, ka tajā, ko jūs dēvējat par "Latvijas blogosfēru" ir 25 džeki un 1 meitene, kas vārās savā sulā, raksta parakstu tekstus par tēmām, kas strādā labi priekš SEO (Rīgas Sargi, IT, viss par citiem blogiem un sūdīgi seksa apraksti) un kasat viens otram zem zodiņa, citreiz pasakat kādu skarbāku vārdu un tad to nosaucat par BAIGO NOTIKUMU LATVIJAS BLOGOSFĒRĀ.

Vot tā, tikai nesitiet mani tagad.

Gravatar Plutarkietis

2008. gada 22. martā, plkst. 17:59

Vot tā, sabojājāt knapi sakasīto vēlmi noskatīties kaut vienu no "Ķidājam Blogus" :(

Gravatar krums

2008. gada 23. martā, plkst. 10:08

ķidāt blogus blogā!