✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Līnenas skaistumkaraliene

2008. gada 27. martā, komentāru vēl nav

Nu, ja. Jelgavas kultūras namā turpinās viesizrāžu sezona. Pirmdien tās ietvaros apmeklējām Dailes teijātera “Līnenas skaistumkaralieni”. Iepriekš biju izteicis vēlmi neapmeklēt šo perfromanci, jo negāja pie sirds apraksts. Aber kā es būtu piečakarējis pats sevi, ja šo vēlmi realizētu...

Ļoti dzīvs un kaut kā makten saprotams stāsts ar gana traģiskām beigām. Es pat nezinu, ko teikt vēl. Vazdika un Grāvelis plēsa jokus, pa starpai iesaistoties sižetā. Vazdika principā izpelnās cieņu kaut vai tikai tāpēc, ka viņa ir. Nu, un, visu pārējo uzņēmās uz sevi Martinsone. Uff, kā viņai sanāca. Ja man būtu jābalso, tad šis būs vispatiesākais tēlojums, kuru līdz šim esmu redzējis klātienē. Kalniņš tāda kā sižeta līme vien bija, manuprāt.

Vispār, iesaku. Uz mani atstāja iespaidu. Līdz šim par Martinsoni varēju teikt, ka aizdomīgi labi saglabājusies nacionālā mēroga aktrise, kuru esmu redzējis kailu uz skatuves. Tagad es saprotu, ka viņa ir arīdzan bez tā visa visnotaļ kruta aktrise.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt