✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Slieksnis

2008. gada 27. martā, 5 komentāri

Vakardien, savukārt, pēc manas iniciatīvas obzervējām Kabatas manuprāt fantastisko “Slieksni” (saites nav, jo viņu lapa nav neko informatīva).

Četri galvenie personāži izdzīvo deviņdesmitos. Katram savs stāsts. Un visi četri galu galā atrod veidu, kā sadzīvot ar sevi un pārmaiņām.

Šādu smieklu devu nebiju gaidījis. Kaut kā Kabata man nebija patrāpījusies pa ceļam, līdz ar ko uz dažādām informācijas drumstalām bāzēta fantāzija to bija pašpasludinājusi par amatieru pasākumu. Izrādās, ka ņefiga.

Tik tiešām asprātīgi monologi, dialogi, trilogi, kvatralogi, pentalogi. Šķiet, ka ir izdevies nu jau daudziem ne tik ļoti zināmos juku laikus ietērpt visiem saprotamā apvalkā. Uzmanaties. Izrādes beigās naiva un bezperspektīva tūdaliņiskā stāsta daļa tiek pasniegta tik slīpēti, ka es pat apstulbu un nesaskatīju tur nedz ko stulbu, nedz ko smieklīgu.

- Un kur tad nu tu tagad dosies?

- Uz mežu. Pie partizāniem. Ja tautu tā drāž, nevar būt, ka mežā nav partizānu.

Viennozīmīg sdesmitnieks no desmit. Kā Balčus režijai, tā Smiltēna lugai, un, protams, visiem aktieriem. Dodiet vēl :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar HP

2008. gada 28. martā, plkst. 00:02

+10 par partizāniem!!!!!

Gravatar aizdomājos

2008. gada 28. martā, plkst. 03:15

kāds izskatītos DAUDZNOZĪMĪGS desmitnieks??? (es jau neko, es saprotu, ka daudziem latviešiem patīk burtiski tulkot un izmantot krievu dziļdomīgi vilkto "odnoznačno")

Gravatar Antons

2008. gada 28. martā, plkst. 15:31

par partizāniem tok labs :)

Gravatar Bomis

2008. gada 28. martā, plkst. 23:34

Mājaslapa gan Kabatai kaitinoši dabīla.

Gravatar Teātra Mīlīte

2008. gada 23. aprīlī, plkst. 15:02

Atradu Tavu saitu meklējot atsauksmes par izrādi "SLIEKSNIS'',man tiešām gribas aiziet uz izrādi,kur var no sirds izsmieties.Bet esmu drusciņ neziņā - man biļetes uz šo izrādi ir nopirktas klubiņā ''AUSTRUMU ROBEŽA'' un tā kā sekoju līdzi visam,kas tur notiek,man liekas,ka Tu esi sajaucis "Kabatu" ar "Austrumu robežu'',ceru ka vainīgs pavasaris un meitenes,nevis vecuma marazms!Kad noskatīšos izrādi,padalīšos savos iespaidos.