✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Spēlītes rītdienai

2008. gada 31. martā, 2 komentāri

Ja nu tomēr sanāk tā, ka sanāk. Tas ir - ja nu tomēr trešdien lidmašīna uz Milānu izlido ar mani uz borta, tad prombūtnes laikā kaut kā takš jūs ir jāizklaidē, ne? Saņemieties un atvaļinājumus (vismaz dažas dienas) paņemieties, lai arī zemāk uzskaitītais ir tīri на любителя.

Retro Sabotage ir vecās spēlītes (breakout, pacman, pong, utt). Ja neskaita niansi - daļai no tām ir mazliet modificēti noteikumi.

Pirmajā acu uzmetienā Vying Games piedāvā klasiskās galda spēles. Taču, ak, kas par pārsteigumu, arī tās tikai un vienīgi ir variācijas. Piebildīšu, ka gana interesantas variācijas. Noteikumus izlasīt ir ieteicams lielākajai daļai.

Patika pirmā čupiņa ar vecajām arkādēm? Šai lapiņā uzmeklējiet spēļuku ar nosaukumu “ROM CHECK FAIL”. Lai arī tā nav ierasti pārlūkā spēlējama štelle, novelciet. Jumtu noraus

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Dēvis

2008. gada 1. aprīlī, plkst. 01:29

"tīri на любителя"

izlasīju šo un sajutu, ka esmu Dzimtenē. Dzintarjūras apskalotajā zemē. Te dzīvo latvieši. Lepna tautiņa. Viņi lepni saka "davaj" un runā par hederiem un fūteriem. Un iečeko meilus. Saskaņā ar čeklistēm , protams. Aleluja.

Gravatar Vilx-

2008. gada 1. aprīlī, plkst. 12:20

ROM CHECK FAIL = LOL! Vienkārši ģeniāli! :DDD

Es tiku līdz kādam 5. līmenim vakar... pusstundas laikā. :P