✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Un kā man iet, un ko es daru?

2008. gada 19. aprīlī, 9 komentāri

Tā kā ierakstu intensitāte ir samazinājusies, tad varu apstāstīt vienuviet - kas tad ir noticis pēdējā laikā. Ai, ko nu melst, - iepatikās šādi apkopojoši ieraksti. Tas šķiet gana interesanti arī sev pašam (it sevišķi pēc gadiem).

Pirmdien mani aplaimoja kāds telefona zvans, kura zvanītāja man žēlīgi klāstīja, ka trešdien nevarēšot ar mani nodarboties, ka viņa ar manu atļauju saorganizēs kādu citu, kura mani apkalpos, utt. Sākumā es nesapratu, kas par lietu. Trešdiena bija gluži brīva un nekāds pieraksts pie meitenēm man nebija paredzēts. Izrādījās, ka mani pa kluso ir pierakstījuši pie friziera :) Bet zvans bija mulsinošs.

Esmu, šķiet, izdomājis to, kādu vēlos redzēt laacz.lv. Ir tapusi tāda kā vīzija. Domas par to, ka kaut kas jāmaina, radās tad, kad vairākkārtīgi pieķēru sevi pārlasot arhīvus. Radās iespaids, ka tolaik daudz vairāk atļāvos eksperimentēt un štukot ko relatīvi jaunu. Pašlaik reducējos uz vienkāršu ne pārāk kvalitatīvu blogošanu. Jāpamēģina šo to mainīt. Un uzreizi arī nāca ārā visādas jokainas idejas, no kurām daļu varētu paprovēt, bet otru daļu pavisam noteikti nav vērts. Vēl tikai ir palicis dizaina jautājums. Bet tas ievilksies. Par ko arī nemaz ij neskumstu, jo ir ko štukot arī bez vizuālā.

Kā gadījās, kā ne, bet manim pasūtinājās Popcorn Hour A-100, jo bija pienākusi mana rinda un iespēja bez bēdas rast finansējumu :) Uzaicinājumā minēto trīs dienu vietā lēmumu pieņēmu vienas laikā. Līdz ar to par 225 dolāriem (ne no savas kabatas, tiesa), kas ir nepilni simts lati (piegāde iekļauta; ar visu to divreiz dārgāk lētāk nekā pie mums; jā, es mīlu USD kursu), manā virzienā no Ķīnas drīzumā sāks attiecīgā iekārta.

Varētu padomāt, ka speciāli to visu daru, lai mājās vairotu pultu skaitu un beigu beigās agrāk vai vēlāk iegūtu savā īpašumā arīdzan Logitech Harmony One universālo pulti. Šī ierīce, starp citu, Latvijā maksā lētāk, nekā no Logitech oficiālās lapas.

Otrdien apmeklējām Valmieras teātra “Bankrotu”. Izcili. Bez jebkādiem vikrutasiem vienkārša, simpātiska un saprotams iestudējums. Tieši tāds, kāds tas varētu būt lugas tapšanas laikā - pagājušā gadsimta sākumā.

Vēl bijām uz Daugavpils teātra “Pelnrušķīti”, kas, diemžēl, nebija ij ne tuvu paredzēta bērniem, kuri jaunāki par skolas vecumu. Nu, un pie reizes apmeklējām izrādi arī pieaugušajiem - “Labdien, sievasmāt!”. Ak dieviņ tētiņ. Pirmo puslaiku nē, bet cēlienu nolauzām. Otrajam nesanāca dukas - aizgājām projām. Sižets, protams, tīri OK. Beigu beigās varētu arī laba izrāde sanākt. Bet konkrētais meistardarbs šķita parāk truls un nesaprotams...

Kaut kā sanāca, ka ietiku arīdzan trešajā Kluba Bārā, kas radīja gandarījumu. Nostāsti liecina, ka pasākums parasti ir dikti feins.

Jā, ir sācies pavasaris. Nedēļas vidus šķita mazliet par vēsu, bet nu jau atkaliņās ir labi.

Sapriecājos par jauno fiatu. Patīk. Jokaini, ka nav normāla automāta, bet ir tikai pusautomātiskā kārba.

Ir bijuši šonedēļ arī kreņķi, ir bijuši daudz dažādi papildus notikumi, kuri turpmāk rezultēsies lielākā aizņemtībā. Ir sākuši finalizēties iekavētie darbi. Domājams, ka nākamnedēļ kavējumus vajadzētu pārvērst nekavējumos, uz ko arī stingri sevi stimulēšu.

Vēl, šķiet, šogad apmeklēšu kādu koncertu 11. jūnijā Arēnā Rīga. Kas tas būs, uzzināsit pirmdien. Ja ne šeit, tad citur :P

Tādi tie pīrādziņi, mīlīši. Ne visu esmu pierakstījis, bet ne visu arī vajag.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar elfz

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 03:03

Popkornam s/dārgāk/lētāk/

Gravatar laacz Autors

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 07:16

elfz, tnx. fixored.

Gravatar red

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 09:49

kad ienaksies, ieposte ludzu kadu feedback par to popcorn brinumu. kadu bridi jau domaju par lidziga verkja iegadi un nevaru saprast, kas ir prioritari,utt.

Gravatar Uldis

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 11:27

Hmm, tas Popkorna verķis ir kas jauns, es te kā reiz pagājušā gada nogalē ko līdzīgu meklējos un beigās paliku pie Ziova pasūtīšanas. Neesmu tā nopietni vēl sācis lietot, bet viens mīnuss jau ir identificēts - regulāri karās uz attēlu rādīšanas. Pluss, ko uz sitiena manu Popkorna verķim - BitTorrent atbalsts.

Gravatar laacz Autors

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 11:39

Uldi, izsekot līdzi visiem gadžetiem un sagaidīt to īsto-vienīgo-patieso-krutāko imho ir nereāli. Ja parādās kaut kas, kas patīk un atbilst tam, kas nepieciešams - kāpērk nost :)

Gravatar red

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 11:48

starp citu - nesapratu no apraksta - wireless sitam brinumam ir? un ko nozime torentu supports. cieta vinam defaulta nav - znacit japerk? vai nevar vinam uzrubit lai velk torentu uz majas tikla external hdd diez?

Gravatar laacz Autors

2008. gada 21. aprīlī, plkst. 12:05

red - wireless nav torrentus prot vilkt tikai uz lokālo disku. moš arī uz usb disku, bet tādu info nekur neatradu.

Gravatar sumo.sr

2008. gada 23. aprīlī, plkst. 15:46

Es ar pasūtīju to Popcorn'u un tagad nevaru saprast, būs man par viņu muita jāmaksā vai nebūs..... Any idea?

Gravatar Viestarts

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 17:41

BTW, esmu pamanījis, ka pie mums gandrīz visi Logitech produkti maksā lētāk, nekā oficiālā cena mājaslapā. Es, poemēram, Harmony 525 nopirku par Ls 27,01, lai gan oficiālā cena viņai ir 69,99 eiras, savukārt, VX Revolution kādu laiku atpakaļ iepirku par ~35 latvju naudiņām, lai gan oficiālā cena ir 62,99 eiro naudiņas.