✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Atvaļinājums 2008, pt.1

2008. gada 10. maijā, 8 komentāri

Ir pienākusi tā diena, pēc kuras seko divas nedēļas atvaļinājuma.

Plānos ietilpst nosvinēt meitas 3. dzimumdienu. Jā, te būtu jāpiebilst “uff, kā tas laiks skrien”.

Plānos ietilpst nosvinēt arī otras puses dzimumdienu. Tiesa, ne Latvijā. Kā gadījās, kā ne, bet ceturtdien Lāču famīlija pilnā komplektācijā atdalās no šīs miermīlīgās hokeja lielvalsts, lai piecas dienas pavadītu, blandoties pa Lielbritānijas dienvidu galu. Precīzāk - dosimies uz Anglijā, Hempšīrā esošo Ņūforestu (vikipēdija). Nodarbību plāns man nav zināms, jo apzināti to atstāju kultorga pārziņā. Transports ryanair lidmašīnas un pēcāk īrēta auto veidā, akomodācija jauka un bērniem draudzīga B&B veidā.

Vairāk pa jokam parādījās plāns B, kurš realizētos tad, ja meitai būtu akūti iebildumi pret atkārtotu lidošanu (atpakaļ). Hipotētiskais atgriešanās plāns B ietver braucienu ar sauszemes un pazemes/zemūdens transportu atpakaļ uz letlandi. Es gan esmu teju vai par 99.9% pārliecināts, ka atpakaļceļš vairāk izskatīsies pēc plāna A (lidmašīnas). Bet rezerves varianti ir jāparedz. It sevišķi, ja tie ir aizraujoši :)

Jā, starp citu, izskatās, ka no ceļojuma apraksta es neizvairīšos, jo man to lika apsolīt ne viens vien cilvēks. Tad, nu, būs vien jāņem līdzi lielais papirusa rullis, kurā ieskrāpēt notikumus un nenotikumus.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar chebureks

2008. gada 10. maijā, plkst. 18:02

Buusi londonas galaa, ieskrien uz alu vai naktsmaajaam (nu, ja variants b)

Gravatar Drgz

2008. gada 12. maijā, plkst. 09:41

Skaties nesaķer kādu importa dizāsteru ;)
Have a nice flight :)

Gravatar ramm

2008. gada 12. maijā, plkst. 16:34

vieksmi! pats nesen ko līdzīgu izdarīju.

  1. Ja īrēsi auto un nav pieredzes braukt pa nepareizo ceļa pusi - ļoti iesaku automātu. (lai arī tas būt plus ~20-30Ls)
  2. Ja plāno braukt pa NEautbāniem (vai mūsu izpratnē 2. šķiras ceļiem) - laiku rēķini x2 nekā tas būtu latvijā.
  3. es gadījos 1.maijā uz Ryanair reisu ko atcēla (man pirmā pieredze lodojot ar šo īru superaviokpmpāniju) JA RYANAIR kavē reisu - MAINIES uz JEBKO ko tev piedāvā - citu pilsētu, citu laiku utt. (mēs nosēdējām 12h lidostā un beigās nomainījām londonu uz liverpūli nākamajā dienā, mūsu reisu beigās atcēla (pēc 16h vilcināšanas))
  4. TomTom !!! :)

vēlreiz - veiksmi!

Gravatar hQuse

2008. gada 14. maijā, plkst. 21:15

jūnijā tieškāreiz došos ģimeniski uz to pašu pusi (southampton). paldies par ideju!

Gravatar vienkārši Baiba

2008. gada 18. maijā, plkst. 13:50

Lūdzu palīdzi. Es braucu jūnijā uz Spānijas ziemeļiem drusku pastrādāt universitātē (3 mēn). Un tā kā vajag līdz veselu lērumu mantu (kā jau sievietei) lidmašīnā vietas nepietiek:(( Bet ja nopietni - braucu ar mašīnu pa Eiropas Z gar jūru. Gribu piedzīvojumu:)) Kuru TomTom labāk pirkt? Un vai internetā ir kāds labs on-line maršruta plānotājs . Visu labu vēlot, Baiba

Gravatar ramm

2008. gada 19. maijā, plkst. 09:25

2 Baiba internetā it kā tīri labs ir www.viamichelin.com

Gravatar Puika

2008. gada 19. maijā, plkst. 13:19

Tiiri labs marshrutu var saplaanot ar googlemaps + googleearth. Pirmais atljauj marshrutu ar vairaakaam pietuvietaam un otrajaa ir Panoramio, kur var apskatiities smukaakaas vietas kur braukt.