✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Gadget šopi

2008. gada 4. jūnijā, 9 komentāri

Ceļojot uz lielpilsētām, man tīk ielūkoties mazajos veikaliņos. Tajos, kas pie mums teju vairs nepastāv. Tur rodās tā attieksme. Tajos var atrast lietas, kuras nav izrokamas nekur citur. Jā, bieži vien iegādājies to, par ko ko, ja nebūtu ieraudzījis, tā arī nepārdzīvotu, ja nenopirktu. Bet dažreiz tā vien gribās :)

Tā kā 12. septembrī plānojās ierasties Londonā uz atkalredzēšanos ar to, ko tur jau baudījām un iepazīšanos ar to, ko vēl ne, tad gribētos noskaidrot kādus veikaliņus. Labi, tie var arī nebūt mazi. Taču, bez Primarka un M&S. Gribās kaut ko mazliet sirdij un dvēselei. Labi, ko nu melšu. Mazus gadžetu šopus dodiet! Mazus bērnu rotaļlietu šopus dodiet! Utt. Ceru, ka Londonas centrā (Oxfordstrītas rajons, lai nebūtu dikti jāperās pa visu ciematu) ir kas vēl bez Red5.

Starp citu, runājot par specializētajiem veikaliņiem. Zemāk bilde no kāda rotaļlietu veikala Barselonā (atrasts un bildēts februārī) - Imaginarium. Tā lielā arka ir duravas. Un tā mazā arī ir duravas, tikai mazākiem ļaužiem :)

Imaginarium veikala ieejas durvis.

Jo zinu, ka manu blogu lasa arī Londonā dzīvojošie un strādājošie tautieši. Tieši no jums gaidu rekomendācijas :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar ronis66

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 07:22

Tu sešos no rīta, kamēr citi guļ, uztraucies ko pirksi septembrī?

Gravatar Beaviz

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 08:07

Megjinashu mineet, ka shis konkretais veikals fochets ieksh Akvarijuma pie ostas, vai ne ?

Gravatar laacz Autors

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 08:14

Beaviz: nē. Tas ir centrā kaut kur. Vienas lielās ielas galā, kur jamā pārvēršās par normālu Rīgas tipa ielu.

Gravatar Mārcis Balodis

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 10:08

Pēc Jāņiem uzreiz braukšu uz Lon atkal. Paskatīšos vai būs kas interesants.

Gravatar jozhix

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 10:38

beerniem, it sevishkji liidz 5 gv pofigs par vecaaku glamur iegribaam. nopeerc kaut ko, ko visa gjimene var kopaa speeleet, daudz lielaaks efekts kaa kosmo tech gadgeds siicim... kad ies skolaa, tad jau buus citas vajadziibas...

Gravatar laacz Autors

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 10:40

jozhix, to es zinu. Es par savām vajadzībām un dāvanu plaukta papildināšanu vairāk :)

Gravatar Crash & Burn

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 13:22

Vari aizchaapot uz Harrods veikalu (Viens dikti liels Universālveikals) (http://www.harrods.com/HarrodsStore/) Pa to veikalu var vazāties visu dienu, bet tev ieteiktu uzčāpot uz sīču nodaļu (ja nemaldos 4 stāvā) - tur parasti ir diezgan daudz apkalpojošā personāla, kas demonstrē (lasi: spēlējās ar mantām). Un pats ar var paspēlēties, tiesa vairāk ar puišu mantām :)

Vēl no bērnu veikaliem - ja neesi bijis, tad jāaiziet uz Hamlijiem (http://www.hamleys.com/). Lielākais bērnu veikals (ja nemaldos sešos stāvos). Apakšstāvā var vienu otru gadžetu ar atrast. Atceros, kā viens pārdevējs par mani paņirgājās, kad nopriecājos par veco labo arcade spēļu automātu :) Hamlijos arī demonstrē mantas, bet te tiešām demonstrē vairāk, nekā spēlējās :)

Tiesa neiesaku uz šiem diviem iet iepirkumu sezonas laikā, jo tad viņi ir diezgan piebāzti. Man personīgi labāk patīk Harrodi :)

Par gadžetiem neko neieteikšu, jo principā visu pasūtu no neta :P

Gravatar kpp

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 16:17

http://www.thisislondontown.com/id-216/London%20Charity%20Shops

Iesaku aiziet uz kādu charity shop. tur var atrast visādas ārkārtīgi jaukas lietas par simbolisku samaksu. Es reiz atradu nelietotu 1973 gada monopolu par 3 mārciņām. Šie veikaliņi ir ļoti labs suvenīru avots, jo tur var iegūt īstu britu oldschoolu, nevis tos niekus, kas pārdodas standarta suvenīru kioskos.

Gravatar CaptSolo

2008. gada 9. jūnijā, plkst. 14:44

Maplin var būt vērts iepētīt ja interesē gadget-shopi. Tiesa, tā ir veikalu "ķēde", tādēļ gluži par mazu, jauku bodīti to nenosauksi.

http://www.maplin.co.uk/StoreLocator.aspx?cmd=searchregion&regionid=8