✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tribīnes tipa ieraksts

2008. gada 4. jūnijā, 8 komentāri

Pēc tam, kad tribīne aktīvi audzēja apmeklējumu uz aizgājušā gadu simteņa vidus erotikas pamata, sapratu, ka tieši tādam ir jābūt laacz.lv, protams.

Tāpēc, piedāvāju jums saiti uz blogu, kurā principā viss, kas ir, ir skanētas bildes no piecdesmito un sešdesmito zēniem paredzētajiem žurnāliem. Nē, tas nav porno. Tās ir fotogrāfijas no perioda, kad fotošops un krūšu implanti nebija nevienam ij prātā un fotogrāfijas tika tikai uzlabotas, sevišķi nemainot to saturu. Jo, protams, nevienam nav noslēpums, cik tālu no patiesības ir tās uzlabotās bildes, kuras publicē mūsdienās. На любителя. Vēl jāpiebilst, ka bez fotogrāfijām un zīmējumiem tais skanētajos bilžos ir pilnapjoma raksti no tiem pašiem žurnāliem. Vēl lielāku interesi manī raisīja žurnālos redzamā reklāma, kas norāda uz to, cik tālu mūsdienu vīrietis vulgaris - šo žurnālu lasītājs ir no tiem, kas jamos lasīja tolaik :) Via (šī avota komentāros ir vēl).

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Barvins

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 12:03

No komentāriem: <cite> In summary, I think I've proven beyond doubt that the destruction of the human race will come about not through global warming, or through a massive comet impact; rather men will find real sex with real women inferior and too much effort compared to Internet porn; the human species will wank itself to death.</cite> (c) standbythree

Gravatar iekodeets

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 12:42

un kādēļ uzbraucieni tribīnei? tas ir netaisnīgi, ja viena lietotāja dēļ tiek celta neslava visam portālam.

Gravatar laacz Autors

2008. gada 4. jūnijā, plkst. 12:44

iekodēts, tās ir asociācijas, kuras rodas man. Tribīne ir sociāls projekts, kurā visai tribīnei ir iespēja tikt galā ar to pašu vienu lietotāju.

Gravatar marina

2008. gada 5. jūnijā, plkst. 13:41

es tomēr nesaprotu, kāpēc būtu jātiek galā ar to, kas vairākumam patīk? tā ir tribīne, kuras saturu nosaka vairākums, nevis snobiska cilvēku grupiņa. nevarētu teikt, ka man pašai šāds saturs liekas baigi kruts, tomēr, manuprāt, ir nedaudz muļķīgi celt slavu web 2.0 un lietotāju kontentam, tanī pat laikā gānīties par to, ka tājā ienāk arī pamatīga deva popa, seksa un mainstrīma.

Gravatar laacz Autors

2008. gada 5. jūnijā, plkst. 13:47

Marta, es tieši tāpat uzskatu. Tāpēc nekur.lv sevišķi netaisāmies nekādu cenzūru veikt - ja tautai patīk plikumi, tad patīk un tā ir tautas vaina. Mana atbilde vairāk bija uz iekodēts tekstu un nekā negatīva attiecībā uz tribīnes publiku.

Gravatar Helmuts

2008. gada 5. jūnijā, plkst. 14:22

laacz uzdirsa tribīnei, nu tik būs :D atzīšos, ka ar neslēptu sajūsmu vēroju tās, cerams, dabiskās raženās krūtis no 60/70tajiem kas bija samestas tribīnē. jā, ir dīvaini tur satikt saturu kas uzreiz liekas nav pa tēmu. tas vairāk atgādina tribīnes experimentu, kas spriežot pēc atsauksmēm blogos ir ne visai labi uztverts. vai?

Gravatar dēvēts

2008. gada 10. jūnijā, plkst. 02:56

На любителя.

Kirilica vienmēr uzvar?

Gravatar hQuse

2008. gada 10. jūnijā, plkst. 16:24

fotogrāfijas no perioda, kad [daudzas] sievietes bija dabiski skaistas un ļoti sievišķīgas :)