✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Kā lai uztaisa kaut ko ēst?

2008. gada 24. jūnijā, 2 komentāri

Izrādās, ka par un ap ēdieniem pasaulē ir miljons dažādu projektu. Sākot ar parastiem recepšu saitiem, turpinot ar triviālu recepšu apmaiņu, kas nebija retums arī pirmsdatoru laikmetā, pārejot pie sociālajiem tīkliem, kuri domāti ir kā profesionāliem pavāriem, tā mājsaimniecēm un nekā neprašām. Gluži nesen - pirms dažām nedēļām, ieskrēju lapā ar diezgan intriģējošu nosaukumu - “Cooking For Engineers”. Principā, lai kā tev nepatiktu gatavot, šķiet, ka plašajā internetā ir iespējams atrast veidu, kurš reizi nedēļā tevi šim procesam pievērsīs. Pie kam, to darīsi ar azartu un iekārienu :)

Minētajā lapā ir ne tikai receptes, bet arī mazo "papilddarbiņu" apraksti (Kitchen notes), Ganta diagrammas visam procesam un komponentēm, atsevišķa sadaļa virtuves aprīkojumam. Vienīgais mīnuss - vienā brīdī var rasties sajūta (un tā būs patiesa), ka viss ir izlasīts un tie ļaundari pārāk reti atjaunina saturu. Otrais vienīgais mīnuss (:) ir tas, ka tas viss, protams, nav internacionāls. Bet var piešauties. Visā visumā gana amizants projekts, lai papētītu.

P.S. Starp interneta dzīlēs izraktajiem recepšu saitiem viens no interesantākajiem ir Cookthink. Uz tegiem balstīts resurss, kurā tu vari izvēlēties ēdienu, izdomājot, kādas garšvielas gribi, kādas kategorijas ēdienu gribi likt galdā, kura reģiona virtuvi vēlies baudīt, vai pat pēc tā - kāds tev pašlaik ir garastāvoklis. Protams, vari to visu arī kombinēt :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar nuucha

2008. gada 24. jūnijā, plkst. 16:13

paldies par linku uz to Cookthink, tiešām labs saits lai izvēlētos ko varētu ēst!