✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Vēl mūziks - Mia

2008. gada 25. jūnijā, 14 komentāri

Šķiet, ka pēdējo mēnešu (ja ne gadu) feinākais atradums muzikālā ziņā ir nācis manā pleilistē pateicoties Tomam Grēviņam, kad viņš kā vienu no saviem favorītiem SWH rotācijā ielika ņekajas lielbritānijā mītoša no Šrilankas nākoša meitēna Mathangi "Maya" Arulpragasam izpildījumu - “Paper Planes” (paklausīties). Jā, izpildītāja tusē zem vārda M.I.A.

Ilgi marinēju, līdz apnika un savā rīcībā ieguvu viņas otro elbumu - “Kala”.

Īsi sakot - biju sajūsmā. Albumā ir kā oriģināli, tā remeikoti momenti. Visu to vidū atsevišķi kā stalts briedis stāv dziesma “20 Dollar” ar tajā iekļautu mikroversiju Piksiju “Where is My Mind?”. Visā visumā - īpatnēju un brīžiem specifiski psihodēlisku izpildījumu dzirdēt gribošajiem albumu un izpildītāju kopumā rekomendēju.

Jā, un lai ko darītu, uz viņas oficiālo lapu droši var doties neba nu visi (var radīt epileptiska rakstura lēkmes) - miauk.com. Raksts par ārtisti iz vikipēdijas.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Gummo

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 17:41

Katrā ziņā savdabīga mūzika! Vēl savadabīgāki klipi! Cik dīvains likās tas timbalanda producētais gabals leca vnk ar savu klišejiskumu aŗā vnk ;o

Gravatar Miks

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 17:43

man prieks par tevi. žēl tikai, ka foršā MIAs mūzika pie tevis ir nonākusi ar pusgada kavēšanos :(

Gravatar kukumeku

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 18:07

aha Kad braukaju diendiena - darbs - maaja - turp shurp 55min = diena 110min,.. bija man kadi 2 meneshi, ap Februari, kad klausijos tikai un vienigi M.I.A. .. ir kaadi 3 ljoooti miilji gabali no 2 albumiem, pedejiem. Paper pleinz protams, ari bija tas kas mani aizveda liidz parejiem skanjdarbiem. Tieshi tapat kaa Miks - tas bija jau drusk agrak, bet tev laacz, labak velak nekaa nekad, taka - apsveicu ar atradumu!; )

Gravatar yermo

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 18:35

viņai pašlaik ļoti veicas ar producentiem. kala's - switch un diplo, paši par sevi ir šobrīd vieni no kolorītākajiem cilvēkiem elektroniskajā deju mūzikā. bija plāns doties uz poliju jūlija sākumā redzēt dzīvajā šo brīnišķo meiteni, bet izskatās, ka viņa ir pārgurusi un atcēlusi visus savus vasaras "gigus".

Gravatar Jānis

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 20:18

Miks: Jā, žēl, ka +90% no tava bloga ir veiksmiigi whois sleepti reklāmraksti un, ka mia skatot peec mtv jau ir gadu veca. Tu vienkaarshi esi pashreklaamas mauka.

Gravatar Miks

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 21:38

Jānis: Jā, žēl, ka man jālasa tādi pretīgi vārdi no tavas puses. onkulis.com ir mans privātais blogs, kurā parādās raksti par dažādām lietām, tajā starpā ir pa kādai, kuras esmu veidojis es pats. Visbiežāk tas arī rakstos ir norādīts. Savu lapu bieži izmantoju, lai informētu par dažādiem ar mani web resursiem. Piemēram, no pēdējiem 30 rakstiem tādi ir bijuši veseli 5 !!! Šausmas vai ne? Nemaz netuvojas tevis nosauktajiem 90% Tu vienkārši esi melīgs rupeklis.

Gravatar jk

2008. gada 25. jūnijā, plkst. 23:35

Hey, šitais takš kādu laiku pa rādžiņu kruķijās un, vismaz man, nav nekas jauns :)

Gravatar Jānis

2008. gada 26. jūnijā, plkst. 01:33

Miks: Nebēdā, blogs, kā pareizi saki, ir Tavs, un ja beigsi rakstīt par savu hobiju - fotogrāfijām, tad vēl 10% paliks reklāmai. Neaizmirsti reģistrēt domēnu laaacz, tas ies kopā ar bns->bna, nozare.lv->nozare.info un to visu uz adresi hosting et web24.lv. ;D Un uzraksti savā blogā kādu rakstu "Jaunais laaacz - blogs, kas mani patiešām ir ieinteresējis." Palūdz Gatim, vai kas nu tur dara tos melnos darbus, lai iepostē kādu spamu forumā, kā šeit, http://forums.maminuklubs.lv/viewtopic.php?t=2677 un Tavs netīrais darbiņš būs padarīts. :D :/ Un nē, protams, ka tavā blogs nav pilns ar nekaunīgu reklāmu, bez jebkādas norādes uz to, ka tie ir Tavi/"Jūsu" paša projekti. Un piedod, - pašreklāmas prostitūta.

Gravatar HP

2008. gada 26. jūnijā, plkst. 01:39

artistes mājas lapa ir kaut kas! ja jāds tur spēj noturēties ilgāk par 35sek žetons no manis.

Gravatar krisha

2008. gada 26. jūnijā, plkst. 13:24

Kadu 1/2 gadu back tika riktiigi izkrukjiits gandriiz diendiena. Iesaku palasit shad tad Zhildes muzikas apskatus tvneta, vins shad tad atrod shadu ljoti interesantus klausamos. http://www.tvnet.lv/izklaide/music/cdreviews/article.php?id=492993

Gravatar jk

2008. gada 26. jūnijā, plkst. 14:15

Ā, aizmirsu piemetināt ka man atklājums bija tāda grupa kā "Eels" - http://www.eelstheband.com/

Gravatar pods

2008. gada 27. jūnijā, plkst. 01:38

heijaa, paper planes bija man miiljaakaa dziesma kaut kad ziemaa :) Greevinjsh biezhi man sho to gardu pamet. dievinu "lielo vakaru"

Gravatar x-f

2008. gada 28. jūnijā, plkst. 19:51

Lol. jk, Eels jau nu gan ir veci kā pasaule. Mr. E vismaz gadus desmit ir leģenda. :)

Bet, ja nu Tu tiešām tikai tagad esi viņus atklājis, tad ceru, ka dari to pareizā kārtībā – sākot ar Beautiful Freak (drūms un lielisks), Electro-Shock Blues (vienkārši lielisks), tad Daisies of the Galaxy un Shootenanny! (var arī izlaist, jo tie ir labi, bet ne tik), pēc tam tiekot pie Souljacker (CD bukletiņā DJ Killingspree aprakstījis šo albumu un tas to raksturo ar "Welcome, my friend, to the hardest rocking substance known to man: SOULJACKER.", beigās sakot "Thank you, Eels. Thanks for rocking my motherfucking world.") un beidzot ar Blinking Lights and Other Revelations, kas ir.. umm.. savādāks, taču, lai to saprastu, ir jāzina, kas notika, kad E rakstīja šo albumu. Piemēram, viņa māsīca bija vienā no 9/11 lidmašīnām, un vēl citi nelāgi notikumi, kas lika albumā rēgoties spokiem. Eels ir ne tikai mūzika, ne tikai dziesmu vārdi un ne tikai mūzika un dziesmu vārdi. Kaut kas vairāk.

Konkrēts oftopiks sanāca. Jel nesitiet pa lūpām, es spēlēju flautu!

Gravatar Mario

2008. gada 30. jūnijā, plkst. 00:20

Hmm, par mūziku labāk neblogo, ja nav gaumes un no lāča uzkāpiena brīvas ausis, tad nav :D