✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Tempļa bruņinieki tiesājas ar Romas pāvestu

2008. gada 6. augustā, 5 komentāri

Tas ir labs. Pašpasludinātie Tempļa bruņinieku ordeņa mantinieki - Kristus tempļa augstākā ordeņa asociācija (did I get it right?) ir iesnieguši tiesā prasību, kurā pieprasa Romas pāvestu atzīt 100 miljardu eiro vērtu Tempļa bruņinieku aktīvu konfiskāciju. Jāatzīmē arīdzan tas, ka šie mantinieki nepieprasa šos konfiscētos īpašumus un citus labumus atgriezt, bet gan tikai atzīt faktu kā tādu.

Kā saprotu, viņu prasība seko tam, ka pagājušā gada oktobrī Vatikāns publiskoja dokumentus, kuri liecina par to, ka tiesvedības ceļā Tempļa ordeņa bruņinieki netika atzīti par ķeceriem. Tiesa, ordenis tika izformēts tāpat, lai nezaudētu aliansi ar toreizējo Francijas karali.

Lūk, vecais bārdainis Umberto Eko varēs priecāties. Vairāk info Daily Telegraph rakstā. Savukārt Dens Brauns varēs štukot kaut ko no šā visa iekļaut kādā no nākamajām grāmatām realitātes piegaršas radīšanai :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Grrr

2008. gada 6. augustā, plkst. 10:50

Un Vatikaans savukaart izsuuta veestules pasaules bibleneem, kuraas piedaaavaa iegadaties nelabi krutos adas seejumos uz pergamentiem parizdotus shos protokolus un dokumentus starp citu. Es teiktu, PR!

Gravatar JustMe

2008. gada 6. augustā, plkst. 12:20

lol... man pēc virsraksta izlasīšanas pirmā doma bij' līdzīga kā <b>laacz</b> pēdējais teikums :)

Gravatar Ģirts

2008. gada 6. augustā, plkst. 13:16

Es kā morzmoņu sektas priekšsēdētājs arī vēlos pateikt, ka man ir nozagti 100 miljoni un pat nevēlos lai tos atgriežu - vienkārši nāciet dumie ļaudis uz maniem tempļiem un tik metiet mūsu ziedojumu kastītēs (tikai papīra naudu lūdzu) un klausaties mūsu muļķības! Tā taču ir TICĪBA!

Gravatar Ģirts

2008. gada 6. augustā, plkst. 13:17

Atvainojiet, kļūda - mūsu sektu sauc "marazmoņi"!