✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Memes of teh Interwebz

2008. gada 7. augustā, 4 komentāri

Dancing baby? Goatse? Star Wars kid? Numa numa? AYBABTA? Badger, Badger, Badger? OK Go? I can has cheeseburger? Xiao Xiao? Čaka norisa fakti?

Internet Memes ekrānšāviņa daļa

Sekmīgākā vizualizācija un labs apkopojums interneta meme sakarā - lietas un padarīšanas internetā, no kurām cilvēki ir pavilkušies, tās modificējuši un nereti sākuši ar reliģiozu fanātismu pielūgt. Sakārtotas ērti pārlūkojamā interfeisā ar aprakstiņiem. Savulaik, kad provēju atrast skaistu vēsturisku aprakstu par interneta memēm (tiešām nezinu, kā to latviskot), neko daudz neatradu, ja neskaita definīciju, kategorizētu sarakstu, kā arī klasisko vikipēdijas kategorijas indeksu. Nu, un, protams - gūgles meklēšanas rezultāti.

Jā, un dziesma par memēm, kura pati kļuva par memi (atgādina Bilija Džoela “We Didn't Start The Fire”) no šejienes:

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Pēteris Krišjānis

2008. gada 7. augustā, plkst. 16:57

Vispār jau tuvākais būtu "mēdīšanās" :) Mēdīties pakaļ kaut kam...

Gravatar stripe4

2008. gada 7. augustā, plkst. 17:43

Mans favorīts <a href="http://en.wikipedia.org/wiki/The_Angry_Video_Game_Nerd" title="AVGN" rel="nofollow">AVGN</a> nebija ne <em>timeline</em>, ne video.

Gravatar astro

2008. gada 7. augustā, plkst. 19:37

vēl jau ir weezer - pork and beans video ar dauzām youtube slavenībām