✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

MP3: Sanagi - Porcupine

2008. gada 31. augustā, 7 komentāri

Viena no pēdējo dienu manā telefonā visvairāk skanošajām dziesmām - Sanagi - Porcupine (video).

It kā baisi ar šāda tipa mūziku neaizraujos (pēdējās dienas gan šis un tas iekrīt ausī). Pārējo par šo grupu un tās dziesmām meklējiet paši. Man slinkums :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar esuntu

2008. gada 31. augustā, plkst. 14:21

Uz pirmo klausījienu izklausās, ka vajadzētu šamo reverse uztaisīt. ne?

Gravatar laacz Autors

2008. gada 31. augustā, plkst. 14:40

esuntu, sākumā man ar tā šķita. Vismaz pirmais dziedājums songā :) Aizdomīgi ir arī tas, ka ritmam viens piesitiens, kad klausos savā telefonā ausīs, ir dzirdams nevis pa labi vai pa kreisi, bet kaut kur labajā pusē augšā.

Gravatar Agnese

2008. gada 31. augustā, plkst. 15:23

Šķiet pagājušo gadu Sanagi uzstājās Rozā Peldbaseinā Nākotnes kultūras namā. Dzīvajā bija vēl iespaidīgāk, nekā vēlāk klausoties iegādāto cd. Bet tā jau smuki.

Gravatar sensenmans

2008. gada 1. septembrī, plkst. 07:35

nekur nevaru neko atrast... bet šitentā dziesma ļoti patīk.

Gravatar DimanC

2008. gada 1. septembrī, plkst. 10:23

es ar pagājušo gad biju Rozā peldbaseinā un pavilkos uz šito grupiņu... viņu ņemšanās dzīvajā ar sempleri un dažādākajiem štrumentiem bij vairāk nekā iespaidīga! ja nemaldos, japānis un zviedriete, dzīvo Berlīnē, bet mūziku laikam izdod UK - pilnīga globalizācija :)

Gravatar sensors

2008. gada 1. septembrī, plkst. 21:33

man ir abi albumi ar autogrāfiem, ļoti vērtīgs materiāls, meklē, lācz, iesaku :)

Gravatar Džerijs

2008. gada 10. oktobrī, plkst. 13:08

Jā, es ar to meiteni bik sarakstījos kādreiz, interesanta persona un mūzika vispār ģeniāla. Konkrētā dziesma man vispār ir mūžīgajā top 10, albumā noteikti labākā. Taču jāsaka, ka šai grupai ir grūti vienotu anotāciju rakstīt un dziesmas salīdzināt savā starpā, jo viņi mīl eksperimentēt ar mūziku un katra ir savā stilā.