✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

iPhone - kad?

2008. gada 1. septembrī, 10 komentāri

Kad 9. jūnijā TeliaSonera paziņoja par to, ka tieši tā būs lielā iPhone piedāvātāja šai reģionā, visi, kas cerēja uz šīs ierīces iegūšanu, saausījās. Sākumā cerēja uz to, ka tomēr 11. augusts, kad tālrunis tiks piedāvāts daļā civilizēto valstu pasaulē, būs īstais un patiesais. Lieki piebilst, ka cerības bija ne tikai naivas, bet arīdzan nepamatotas.

Tad parādījās informācija, ka tas būšot 22. augusts. Kas arī neatbilda patiesībai. Kamēr tie igauņi, kuri vēlējās, jau var staigāt ar saviem ābolfōniem, mēs sēžam neziņā.

Tad man atmiņā atausa divas lietas no minētās relīzes.

[..] un vēlāk šovasar Igaunijā (EMT), Latvijā (LMT) un Lietuvā (Omnitel).

Laika vairs nav daudz, jo astronomiskā vasara tiek izslēgta ap 23. septembri. Un nekādas aktivitātes vēl pat nav sāktas. Par tādām nemaz nav dzirdēts. Kamēr BITE jau piedāvā iPhone saviem korporatīvajiem klientiem.

Pie kam, vēl viens moments preses relīzē bija tas, ka Drīzumā TeliaSonera piedāvās iepriekšēju reģistrāciju iPhone 3G. Ja drīzumā nemaz nav tik ļoti drīzumā, tad varētu cerēt (ja relīze nemelo), ka tāda reģistrācija drīzumā varētu parādīties.

Visā visumā, šis viedoklis ir mans personīgais un nekādi neatspoguļo, nav saskaņots, vai arī ietekmēts no darba devēja un citu iesaistīto pušu pusēm :)

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar normunds

2008. gada 1. septembrī, plkst. 12:45

Nojaušot ka tu varētu būt par kapeiku informētāks nekā vidējais LV iedzīvotājs, šis raksts izklausās pēc tīzera :-)

Gravatar laacz Autors

2008. gada 1. septembrī, plkst. 12:47

normunds, manā rīcībā nav NEKĀDAS papildus informācijas. T.i. - es neesmu informētāks par tevi.

Gravatar Master

2008. gada 1. septembrī, plkst. 13:12

TeliaSonera vares driz iet suukaat ledu. cilvekiem nepatik ilgi gaidit uz tik specigiem gadzjetiem. Bite jau redz aizskreja visiem pa priekshu LV - gribeti izmantos sho iespeju, vai iepirks aarzemees, kamer LMT veel domaas savu piedavajamumu + tarifus

Tas pats ir ir ar ultraportabli MSI WIND. kas duelii ar ASUS 1000H ir lidzvertigs. Pats sho modeli ilgi gaidu ka normali vares nopirkt, bet MSI ~2meen chakareshanas ar 6cell baterijam manas domas mainija par 180 gradiem - iegadaties konkurentu EEE PC

Gravatar stripe4

2008. gada 1. septembrī, plkst. 16:01

offtopic: pamanīju, ka saites uz dziesmām tavā "smukajā iekš to last.fm" ir dīvainas...

ontopic: pērc Nokia -> kaut kas no tā atlec Qt Software -> labāks Qt -> labāks KDE. :)

Gravatar laacz Autors

2008. gada 1. septembrī, plkst. 16:07

stripe4, linki laboti. audioscrobblera linkos gļuks. Salaboju.

Gravatar dadzis

2008. gada 1. septembrī, plkst. 16:16

Uzkurina sabiedrību! Lai nebūtu kā tur kautkur kur bij aktieri jāalgo lai stāv naktī rindās pie veikaliem, lai mūsu pašu ļautiņi būtu kā štiki pie durvīm un apsārtušām acīm no negulētām naktīm gaidīt pie veikala skatologiem - nu kad tad beidzot būs, kad, laaaaaddd .... :D

Gravatar ithink.lv

2008. gada 1. septembrī, plkst. 17:10

Kas ir iPhone? Kāpēc visiem to vajag? :))

Gravatar suspends

2008. gada 1. septembrī, plkst. 22:00

mums darbaa par to arii bija sacelts hajs, ekonomikas nodalja zvaniijaas uz biti lai dabuutu oficiaalu pazinjojumu, kaadas chetras stundas gaidiija un beigaas bite lauzdamaas pateica, ka vinji tikai gatavojas izplatiit iphoni, saprataam ka nekas reaals pagaidaam tur nav

Gravatar Pēcis

2008. gada 1. septembrī, plkst. 23:18

Latviešu džekiem vāja stāvēšana, vajag locekļa pagarinātāju? :) Piedodiet, ka es tik skarbi, bet nu nav nekā īpaša tajā iPhone, it īpaši ar daudz reportētajām 3G/WiFi pārslēgšanās problēmām.

Pirkšu RoadRunner, vismaz varēšu sev labi softu uztūnēt. Gribu redzēt kādu integrāciju viņi Latvijā piedāvās, te taču nekā nav.

Pastrādāju aktīvi uz Makiem, zināmā mērā piegriezās tas glancētais vizuālais tēls, bet nu tā laikam gaumes lieta.

A varbūt tā ir vienkārši alerģija uz pārmērīgu haipu - kas raksturīgs daudzām lietām Latvijā...

Gravatar TakairaTakanava

2008. gada 2. septembrī, plkst. 10:25

kāpēc vienmēr kad ir runa par iFēna piegādēm iegūšanu utt. (netiek apspriests iFēna krutums) vienmēr ir kāds posts... Pērciet NO KIA... Nēkā tanī dzelzī nav utt. bet ir cilviņi kam viņš patīk... es peimēr apple telefonu gaidīju no pirmās baumas nu jau būs kādi 2-3 gadi atpakaļ un šobrīd lietoju "pārlaimīgs" un gaidu ar nepacietību oficiālo dzelzīti... bet tas mani nemudina iet uz rakstu kur izklāstītas citu dzelzīšu apraksti un kladzināt ka redz šitas jau nekas nav bet iFēns ir megaultrarulligs dzelzis... piiisss.. ;)