✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

RCola - BadBoy

2008. gada 8. septembrī, 5 komentāri

Turpināšu jums apnikt ar mūziku, kura man netipiski ir ietikusies. Starp citu, Mattafix bija tīri ok (Lielās pilsētas dzīve neieslēgta). Aber Zviedrijas Beatbox, Inc aizgājušā gada Gustavo pavadošajiem leišu braļukām neielika. Kaimiņi bija labāki. Vismaz džangla sesijā. Var jau būt, ka pareizais piegājiens ir miksēt jūtūbes tautu (tas tur zaļais nav Džeremijs).

Ir tāds regejdāns džekiņš kā RCola. Viņam viss ir viduvējs (it sevišķi, ja ņem vērā faktu, ka man ne sevišķi patīk viņa stils). Bet viens sets ir fantastisks. Vārdā “BadBoy Bounce”. Tas viss ir labs, bet visizcilākais ir tas, kas man iesēžās atmiņā. Un no šamā seta tā ir tituldziesma - 93./94. gada ņekajas Keshia (Keisha?) Chante izpildīts soulveidīgs gabals “Bad Boy” ar viņas dalību pārmiksēts mazliet džanglīgākos ritmos. Ja nu kādu incē, te būs oriģināls.

Principā, varētu jums piedāvāt visu miksu un teikt, kurā minūtē meklēt, bet izmantoju Audacity iespējas un izgriezu tikai attiecīgo gabalu - “RCola - Bad Boy (feat. Keshia Chante)”.

Ak, jā. Tie, kuriem ir iespēja, - basiņus... basiņus...

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar z

2008. gada 8. septembrī, plkst. 11:31

visai parasts/klišejisks dnb ir tas tevis izgreiztais gabals .. rocies tik dziļāk. atslēgvārdi: liquid funk, good looking (leibls), london electricity, Nu:tone, www.drumandbass.lv :D

Gravatar Opis

2008. gada 8. septembrī, plkst. 17:08

Starp citu, mp3 graizīšanai varu ieteikt mp3DirectCut. Atkrīt dekodēšanas un enkodēšanas darbības, kā tas ir Audacity gadījumā.

Gravatar KeyBoard.no

2008. gada 8. septembrī, plkst. 20:56

Bāc, Lācz joprojām ārzemniekus apdala, būtu jauki, ja būtu links ārzemniekiem arī :(

Gravatar laacz Autors

2008. gada 8. septembrī, plkst. 22:07

KeyBoard.no, Tu vari šamo miksu atrast gūglē. Vienkārši lejupielādējamu.