✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Debīlie plānotāji #2

2008. gada 11. septembrī, 5 komentāri

Mazs turpinājums iepriekšējam ierakstam. Luksofors vakar vakarā jau bija izslēgts (mirgojošais dzeltenais). Un tāds tas bija arī šorīt ap septiņiem. Manuprāt racionāli izlietota nauda vispārējā taupības režīma ietvaros :>

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Glupais

2008. gada 11. septembrī, plkst. 08:49

Šorīt neredzēju, aizsnaudos, bet nu prieks par izmaiņām.

Gravatar hu_ha

2008. gada 11. septembrī, plkst. 11:10

Nepriecājies, tas droši ka darīts tikai uz laiku, kamēr Ozolnieku tilts tiek remontēts. Kad tas tiks pabeigts vai pat ātrāk, tas luksofors tur atkal čakarēs satiksmi..

Gravatar Vidējais iedzīvotājs

2008. gada 12. septembrī, plkst. 00:33

Vai vispār ir kāds vārdu salikums, kam latvieši nevarētu uzkabināt vārdu "ietvaros". kam vajag -sapratīs.

Gravatar xxx2

2008. gada 16. septembrī, plkst. 13:33

Nu vienīgā vieta kura pēdējā laikā ir +/- oki satasīta pēc manām domām Lubānas ielas aplis. Bet arī tur ir "aizmirsts" satasīt kabatas sab. transporta pieturām.... Jaunais juglas/brīvības ielas krusts - Uzmests viens pilnīgi lieks luksofors uz juglas ielas. Ja jau tā domāja par gājējiem (kuru tajā vietā pavisam maz ir) - varēja uzlikt gājēju lukosoforu ar pogu. No rimi stāvvietas pa tasno nevar uzbraukt uz brīvībenes.

Kā ir "uzlabota" satiksme uz mūkusalas ielas, uz rīgas apvedceļa... Kas notiekas uz Pleskavas šosejas pie siguldas, Kāpēc tiek būvēts kārtējais izsmiekls - 1.5 joslu celš tīnūži - apvedcelš? Tas nekas tur bija pavisam normāls asfalsts pāris gadi atpakaļ uzlikts. Ja jau bija nauda varēja šā ceļa kurstojumā ar apveceļu viadukutu vai vismaz apli uzbūvēt (luksofora vietā) lai nebūtu pa stundai jāzēš korķos brauco vakarā uz ogres pusi... Kāpēc mega dārgais tilts beidzas ar T veida krustojmu pārdaudavas pusē???

Kad beigsies ši ņirgāšanās par autovadītājiem un nodokļu maksātājiem?????

Gravatar Arī vidējais, zīmējoties (senā izpratnē) uz citu vidējo

2008. gada 23. septembrī, plkst. 01:12

NAV! :D "Darbu veikšanas ietvaros"... bez ietvariem takš nekādi.