✉️ Saņem šito visu e-pastā. Tā vietā, lai palaistu garām kaut ko no tā, ko es rakstu savā blogā, tagad vari pierakstīties un saņemt e-pastā visu, ko es te rakstu. Tas nav bieži.

← Uz sākumu

Ko tu vēlies šodien?

2008. gada 18. septembrī, 11 komentāri

Prior Scriptum. Sāku rakstīt iepriekšējo ierakstu, bet aizķēros pie filmiņas. Tad to izcēlu un pārnesu šamējā ierakstā. Tagad arī tas ir nu jau par divām dažādām lietām, kuras savā starpā saistītas ir teju vai ar neko. Es vairs nedalīšu.

Klau, mans dārgais lasītāj! Mēs takš zinam, kas ir jautājums, va ne? Un zinam arī to, kas ir atbilde. Ir labi jautājumi, ir slikti jautājumi, ir retoriski jautājumi un ir stulbi jautājumi. Tieši tāpat ir ar atbildēm. Vari atbildēt gudri, vari pajokot, vari izvairīties. Bet kur ir sāls? Jautājumā? Atbildē?

Pavisam noteikti ir skaidrs tas, ka bieži vien sāls nav atbildē uz uzdoto jautājumu. Izrādās, ka šad un tad sāls nav pat pašā jautājumā. Tas jāmeklē tai pārdomu brīdī starp uzdoto un atbildēto. Šodienas pozitīvuma un mākslinieciskās baudas deva nāca no šīs īsfilmiņas. To var redzēt arī embedotu ieraksta beigās.

Patīkami ir ne tikai pati filmiņa kā darbs, bet arī tas, cik tā cilvēku spēj pasniegt cilvēcīgu un pozitīvu. Ļoti labs pretmets nu jau tradicionālajam amerikāņu stulbumu ilustrējošajam materiālam. Cilvēki ir tik dažādi un galu galā, tā pati tieksme pēc naudas, sievietēm, padarīta darba vai miera visā pasaulē var tikt pasniegta vairākās gaismās. Šī ir pozitīva un cilvēcīga. Redzot, kā ar fona mūziku, kameru, montāžu un velnsviņzinkovēl var panākt tik pozitīvu noskaņu, gribas visu pamest un iet mācīties par kinomeistaru. Pieņemu, ka no tā paša materiāla var uztaisīt arī makten depresīvu filmiņu par egoistiskajiem šovinistiem un merkantilajiem īgņām.

Atbildot uz to pašu jautājumu, es nevarētu pateikt labāk par vienu no respondentiem. Man gribētos, lai diena ir izdevusies. Perfekti pateikts, lai arī bezpersoniski un tikpat universāli, cik horoskopi.

Šis ir nācis no tā paša Gūgles fīdrīdera dzīlēm.

Izmantojot iespēju, virtuāli pasakos viņam par Adeli, kuras dziesmu “Hometown Glory” izdzirdēju divos citos viņa video un aši pēc vārdiem sagūglēju rokā. Nez kāpēc nebiju pamanījis šo britu meiteni, lai arī “Cold Shoulder” bija dzirdēta. Tāpat arī “Chasing Pavements”. Piespiežot domājamo aparatusu, atceros arī par kaut kādu meiteni, kura internetu tradīcijās varētu tikt dēvēta par Eimiju Vaithausu divi punkts nulle. Negribētos, lai viņai pirmais albums, kuram par pamatu ir iepriekšējās attiecības un to laikā piedzīvotās nebūšanas, būtu izzīdis visu radošo.

Tu atbildi augstāk redzamajam komentāram. Atcelt

Gravatar Ģirts

2008. gada 18. septembrī, plkst. 10:15

Vienreizēji...Sasmaidījos un guvu pozitīvu enerģiju.. un ja šī diena būtu pēdējā.. :) Ko es darītu!?

Gravatar Vilx-

2008. gada 18. septembrī, plkst. 10:37

Gaumes jautājums, protams, bet man tas par līmlapiņām šķita pat jaukāks un garstāvokli uzlabojošāks video. :)

Gravatar peech

2008. gada 18. septembrī, plkst. 11:10

Man kā ne-amerikānim by the end of the day liekas, ka nozīmē dzīves beigas, kad mans laiks ir pienācis doties citos medību laukos nevis this day.

Bet nu interpretēt var dažādi... tā sanāk... ;)

Gravatar hu_ha

2008. gada 18. septembrī, plkst. 16:18

tas sauces - vienkāršībā ir spēks! Tiešām pozitīvi, tik tā skumjāk palika, kad tas viens vēlējās, lai viņa dēls atgrieztos.. tas kaut kā tā uzsita to realitātes devu..

Gravatar monmel

2008. gada 18. septembrī, plkst. 18:12

izcili video viņam. montāža, emocijas, gaismas. p.s. pirms pāris mēnešiem ar "atklāju" Adele, attiecīgam noskaņojumam lieliskas dziesmas :)

Gravatar x-f

2008. gada 18. septembrī, plkst. 19:15

Tu droši vien domāji Eimiju Vainhausu. :)

Gravatar laacz Autors

2008. gada 18. septembrī, plkst. 19:31

x-f, aber protams. Kuru tad citu? :P

Gravatar KBI

2008. gada 18. septembrī, plkst. 21:13

Laacz, tās interneta zonas, pa kurām tu klīsti, šķiet, pat ir eksistences vērtas. :) Pozitīvuss all around.

Gravatar Lauraiss

2008. gada 21. septembrī, plkst. 14:47

Video ir reāls sūds. Kad visādi Meti dejoja un visādas reklāmas rādīja pasaules vienotību un cik tomēr cilvēcīgi esam u.c. "emocionālie mīļumi", tas vēl bija kaut kas svaigs. Nu sāk apnikt. Nīkulīgs emo muzlis + infantīls jautājums + 100 participienti. Voila, atkal miljons hiti youtubē. Es vairs neuzraušos.

Gravatar laacz Autors

2008. gada 21. septembrī, plkst. 15:03

Lauriass, sarunāts! :)

Gravatar DD

2008. gada 22. septembrī, plkst. 13:01

filmēts starp citu ar lēto HV20 HD kanona kamkoderi ar 35mm pāreju. vspār paskatījos uz līdzīgas sistēmas klipiņus, smuki.